Възможно ли е след като някой е пуснал обява в купувам/продавам успешно или не е купил/продал нещо темата вече е заключена да се трият и дадените телефони за връзка ? Случая е следния продавах преди повече от година едно телоподаващо на един приятел. След като машината се продаде темата беше заключена по съответния ред и даже бях забравил до преди няколко дни в рамките на два дни ми се обадих трима човека да питат дали още го продавам въпреки че в темата ясно е написано и е заключена. Обява за въпросната машина в друг форум или на друго място не съм пускал. За тази тема става въпрос http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=63508 .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предложение
Свий
X
-
От: Предложение
Относно продукти "Стара Планина" имам имам доста добри запаси във фризера включително и от миналия ловен сезонА и домашна гроздова двойна преварка същата марка ми се намира отлежала едни пет лета . Тая година приятели са ме поканили на едър лов в русенско то Дуранкулак не е много близо но пак е в района та ще намина да се разплатим
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
да не откривам нова тема, имам и аз едно предложение:
да се сложи ограничение на ъп-четата в "купувам-продавам" например, пусналия обявата да има право на 1 голо ъпче на седмица или 10 дни, същевременно новата информация по обявата да не се брои за ъпче.
принавам си без бой, че това го видях действащо в друг автофорум и раздела е доста по-прегледен, няма надпревара чия обява ще бъде най-отгоре с цената на ежедневни ъпчета.
а ако има начин да се филтрират заключените теми в раздела ( т.е. за продадените неща) ще е още по-добре или много си мечтая________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Ванка, това с "ъп"-четата ще е много сложно...... то и сега има много дето пишат на латиница /т.е. не знаят, че тук това не се допуска/ и докато разберат всички, че не може да "ъп"ват повече от веднъж на седмица, ще падне люто триене и предупреждаване, за което няма да смогнат и 20 човека!
Мислим по въпроса, но ако някой има предложения как да стане, нека пише тук.LZ1PER
Коментар
-
Като казахте предложения, аз имам следното:
Предполагам повечето сте посещавали мотозоната, където обявите са отделени от форума на съвсем различна платформа. Няма ъп-ове, няма излишни дискусии, само обявата, снимки и контакти при евентуален интерес от страна на купувача.
Не може ли същото да се измисли и тук с някаква платформа за обяви, а въпросният подфорум Купувам-продавам да служи за връзка с платформата ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение..Мислим по въпроса, но ако някой има предложения как да стане, нека пише тук.
vBulletin съобщение:
You may only post 1 messages every 5 minutes.Последно редактирано от STROIL; 26-09-10, 21:30.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеВъзможно ли е след като някой е пуснал обява в купувам/продавам успешно или не е купил/продал нещо темата вече е заключена да се трият и дадените телефони за връзка ? Случая е следния продавах преди повече от година едно телоподаващо на един приятел. След като машината се продаде темата беше заключена по съответния ред и даже бях забравил до преди няколко дни в рамките на два дни ми се обадих трима човека да питат дали още го продавам въпреки че в темата ясно е написано и е заключена. Обява за въпросната машина в друг форум или на друго място не съм пускал. За тази тема става въпрос http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=63508 .Явно просто не четат по-надолу. Оправия обаче и аз не виждам.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеДай темата и едно кебапче "Стара Загора", ще зачистя комуникационните връзки.Полечка-лечка, ще избутам зимата...Не се хаби. На мен не ми пречи. Не е толкова често.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ако темата бъде изтрита след нейното заключване, нали остава в архив, що да не ги триете.
Аз продадох едно апаратче на Veni1 преди ..вечност може би, още ми звъни телефона -Ама не може ли да се направи нещо?
Все едно аз ги зглобявам тия фотоапарати.Око за око и светът ще ослепее
Коментар
-
Точно това ми беше идеята със заключването на темата след като стоката е продадена да се трият и дадените телефони за връзка така външни потребители няма как да се свържат с мен. За регистрираните ние повечето си имаме телефоните и винаги можеме да се свържеме и на лични .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Не че кой знае какво, ама гледам преди подразделите има едни картинки на колички, мотори и ATV. Незнам ама много детски ми изглеждат, няма ли нещо по-подходящо.Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар