Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предложение

Възможно ли е след като някой е пуснал обява в купувам/продавам успешно или не е купил/продал нещо темата вече е заключена да се трият и дадените телефони за връзка ? Случая е следния продавах преди повече от година едно телоподаващо на един приятел. След като машината се продаде темата беше заключена по съответния ред и даже бях забравил до преди няколко дни в рамките на два дни ми се обадих трима човека да питат дали още го продавам въпреки че в темата ясно е написано и е заключена. Обява за въпросната машина в друг форум или на друго място не съм пускал. За тази тема става въпрос http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=63508 .
    Последно редактирано от sek.1; 05-09-10, 05:53.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

От: Предложение

Не е проблем, след като се намират четящи само заглавния пост в обявата.Въпрос на памет и кебапче "Стара планина" - долна мотивация, един вид.
    Аз съм с едно напред...

Коментар

Относно продукти "Стара Планина" имам имам доста добри запаси във фризера включително и от миналия ловен сезон А и домашна гроздова двойна преварка същата марка ми се намира отлежала едни пет лета . Тая година приятели са ме поканили на едър лов в русенско то Дуранкулак не е много близо но пак е в района та ще намина да се разплатим

Коментар

да не откривам нова тема, имам и аз едно предложение:

да се сложи ограничение на ъп-четата в "купувам-продавам" например, пусналия обявата да има право на 1 голо ъпче на седмица или 10 дни, същевременно новата информация по обявата да не се брои за ъпче.

принавам си без бой, че това го видях действащо в друг автофорум и раздела е доста по-прегледен, няма надпревара чия обява ще бъде най-отгоре с цената на ежедневни ъпчета.

а ако има начин да се филтрират заключените теми в раздела ( т.е. за продадените неща) ще е още по-добре или много си мечтая

Коментар

Ванка, това с "ъп"-четата ще е много сложно...... то и сега има много дето пишат на латиница /т.е. не знаят, че тук това не се допуска/ и докато разберат всички, че не може да "ъп"ват повече от веднъж на седмица, ще падне люто триене и предупреждаване, за което няма да смогнат и 20 човека!
          Мислим по въпроса, но ако някой има предложения как да стане, нека пише тук.
          LZ1PER

Коментар

Като казахте предложения, аз имам следното:

Предполагам повечето сте посещавали мотозоната, където обявите са отделени от форума на съвсем различна платформа. Няма ъп-ове, няма излишни дискусии, само обявата, снимки и контакти при евентуален интерес от страна на купувача.

Не може ли същото да се измисли и тук с някаква платформа за обяви, а въпросният подфорум Купувам-продавам да служи за връзка с платформата ?

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
              ..Мислим по въпроса, но ако някой има предложения как да стане, нека пише тук.
              Това е от личните съобщения.Няма ли самия форум тази опция да се разшири примерно?
              vBulletin съобщение:

You may only post 1 messages every 5 minutes.
              Даже,ако е публикувал две обяви пак да му излиза така.Зябелязах в един друг форум(Английски)пак със същата версия като нашия 4.0.7,и когато потвърдиш от мейла изкача лично съобщение с правилата на форума.Нищо,че са ги приели,пак да ги прочетат.И тук можете да го направите така предполагам
              Последно редактирано от STROIL; 26-09-10, 21:30.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                Възможно ли е след като някой е пуснал обява в купувам/продавам успешно или не е купил/продал нещо темата вече е заключена да се трият и дадените телефони за връзка ? Случая е следния продавах преди повече от година едно телоподаващо на един приятел. След като машината се продаде темата беше заключена по съответния ред и даже бях забравил до преди няколко дни в рамките на два дни ми се обадих трима човека да питат дали още го продавам въпреки че в темата ясно е написано и е заключена. Обява за въпросната машина в друг форум или на друго място не съм пускал. За тази тема става въпрос http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=63508 .
                И на мен още ми звънят за инверторчето 3 в 1, дето продадох на Ясен. Явно просто не четат по-надолу. Оправия обаче и аз не виждам.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Дай темата и едно кебапче "Стара Загора", ще зачистя комуникационните връзки.Полечка-лечка, ще избутам зимата...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                    Дай темата и едно кебапче "Стара Загора", ще зачистя комуникационните връзки.Полечка-лечка, ще избутам зимата...
                    Кебапчето, че и с биричка, може и без повод. Не се хаби. На мен не ми пречи. Не е толкова често.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Deal, щото явно има четящи само заглавието, но както си преценил.

Коментар

Ако темата бъде изтрита след нейното заключване, нали остава в архив, що да не ги триете.
                        Аз продадох едно апаратче на Veni1 преди ..вечност може би, още ми звъни телефона -Ама не може ли да се направи нещо?
                        Все едно аз ги зглобявам тия фотоапарати.
                        Око за око и светът ще ослепее

Коментар

А мен ме търсят за сервиз на Аристон, само защото някога съм питал, дали някой не им знае телефона.

Коментар

Точно това ми беше идеята със заключването на темата след като стоката е продадена да се трият и дадените телефони за връзка така външни потребители няма как да се свържат с мен. За регистрираните ние повечето си имаме телефоните и винаги можеме да се свържеме и на лични .

Коментар

Не че кой знае какво, ама гледам преди подразделите има едни картинки на колички, мотори и ATV. Незнам ама много детски ми изглеждат, няма ли нещо по-подходящо.
                              Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                              И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                              вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X