Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Предложение

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение
    Не че кой знае какво, ама гледам преди подразделите има едни картинки на колички, мотори и ATV. Незнам ама много детски ми изглеждат, няма ли нещо по-подходящо.
    Има, с голи жени, но Венци не дава да ги ползваме въпреки, че са за възрастни.

Коментар

Новата платформа е доста по-богата на глезотийки, които една по една ще бъдат пускани. Всичко това в момента се тества..... Картинките ще бъдат заменени с по-подходящи, но не може всичко да стане от раз. Моля за малко търпение, нека първо да минат тестовете......
      LZ1PER

Коментар

Вчера забелязах, че суперчовеците са с по-тъмен нюанс на оранжевия цвят. Направете го малко по-светъл, защото доста време се чудих, дали не е червено. След като сравних двама души с червено и оранжево име, открих разликата.

Забравих, че в момента се правят някои промени, та вероятно знаете, че разликата е малка.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Дай темата и едно кебапче "Стара Загора", ще зачистя комуникационните връзки.Полечка-лечка, ще избутам зимата...
          Сложи катинара и на тая http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=101806 и ми махни и телефона че още се обаждат . Пиши още едно кебапче на сметката
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Нещо си в грешка, една тема - едно кебапче, втора тема - две кебапчета.Прогресия, един вид - банките да не са балами ?
            С тези мизерни 3000 модераторски евра, без рушвет/стабилен/ съм я окъсал мъжката...
            Общо взето, не ги препичай и трите на скарата, фен съм на алангле-то.

Коментар

Като пускам обява си пазя една предплатена карта само за тази цел. Продам/купя - и я изключвам. Тъпо, ама друга оправия не знам.

Коментар

Като се замисля за всичките години съм пуснал само една единствена обява да продам нещо мое два броя правени електрожени. Всичките други неща са на приятели и мисля че са били полезни на колегите от форума едно телоподаващо един джип Ланд Ровер mark ІІІ струговете от последната обява от всичките тези аз нямам никъкъва финансова изгода от тяхната продажба че и да се набутвам да поддържам и предплатена карта даже в повечето случаи и едно мерси не казват та почвам да се ядосвам защо съм се хванал да им помогна. За това най безболезнения варянт след като всичко приключи просто да се трие телефона защото има хора които не си правят труда да изчетат цялата обява и развитието и даже вероятно не е и регистриран във форума пише в гугъла къкво търси и почва да записва направо телефоните. Ако някой има въпроси може винаги да се свърже с мен на лични а и много хора от форума ми имат телефона и нямам нищо против да ме търсят когато става въпрос за нещо смислено на никой не съм отказал помощ. Но е малко дразнещо да те търсят за нещо продадено преди 2 -3 години защото някой не си е направил труда да прочете няколко поста.
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

По логиката ти - и след като се изтрие тук остава по кешовете на Гугъл.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X