Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Внимание! Офроуд бандити!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Внимание! Офроуд бандити!

В "Мобиле" се продават два автомобила, които отговарят на описанието. Погледни, ако не си го направил, може да го познаеш.
    VARADERO SD2

Коментар

Жалко, наистина жалко.Бандитите си правят каквото си искат.
      Вместо да си говорим тук и да се самоуспокояваме, не можем ли да направим нещо с което да им покажем и на тях и на обществото, че не сме безразлични към такива деяния.
      Дано тогава да се пораздвижат по - ефективно и от полицията...

Коментар

Като се сещам, че следите от гумите утре ще са 100 процента останали, се чудя ако направим една разходка пеш, съпроводена с оглед, дали няма да открием нешо интересно.
        5-6 човека с радиостанции, могат да направят чудеса по възстановка на тасето.
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
          Знаеш, че на твоя Галопер и тяхното Паджеро частите са им еднакви... Може да им е трябвало за "лично ползване"... Демек да са случайни, а не "профита"
          Всичко е възможно. Че са решили импровизирано да направят удар по, както се казва, "target of opportunity", е ясно.
          Обаче случайни хора едва ли карат колите си с 2 различни (вероятно крадени) регистрационни табели ...

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
          Като се сещам, че следите от гумите утре ще са 100 процента останали, се чудя ако направим една разходка пеш, съпроводена с оглед, дали няма да открием нешо интересно. 5-6 човека с радиостанции, могат да направят чудеса по възстановка на тасето.
          Трасето до асфалта е ясно. Въпросът е оттам накъде са хванали.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Сещам се една тема. Дали не са карали това Паджеро ?

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=69552
            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Идат ми няколко идеи:
              1) подобни теми да се слагат на място което могат да четат само по-стари потребители защото подобни хора нямат регистрация във форума и влизат като гости или почти не пишат ако имат регистрация за да не се набиват на очи.
              2) трябва да се гледа кой чете подходящите(кой какъв джип има,новини за откраднати и т.н.т.) теми и ако има някой който влиза по-често да бъде проверен.
              3) Не запомни ли номерата на на паджерото, и то вероятно е крадено.
              Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
              Телефон - в профила!

Коментар

Седя,чета ,опитвам с да пиша ,но вкрайна сметка само злобея.
                Правят каквото си намислят ,органа нехае,при сморазпрва 5г. за стрелба в състояние на ярост ... е какво да прави обикновения човек да обърне и другата буза ли?М... им чак ме е яд че живея на края на света
                Око за око и светът ще ослепее

Коментар

аман от бацили няма спасение от тях... дори когато човек се опитва да релаксира все ще се намери някои да му развали настроението

Коментар

Първоначално публикуван от ivanjorov Преглед на мнение
                    Идат ми няколко идеи:
                    1) подобни теми да се слагат на място което могат да четат само по-стари потребители ...
                    Точно по тази тема не виждам какво толкова тайно може да има.
                    Тя най-вече е предупреждение за всички колеги, които правят излети в района на София, да си имат 1-2 на ум къде си оставят колите.
                    А ония с Паджерото така или иначе си знаят какво се е случило горе.

Досега аз винаги съм бил по-спокоен, когато колата ми е по-далеч от населено място, ама на ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Добре де, а ти ЗАЩО НЕ ПОСТРЕЛЯ?......поне по гумите, така гаранция на келешите щеше да им държи малко мокро, а и няма нищо по-респектиращо от малко уестърн екшън

Коментар

Първоначално публикуван от cheto Преглед на мнение
                        Добре де, а ти ЗАЩО НЕ ПОСТРЕЛЯ?......поне по гумите, така гаранция на келешите щеше да им държи малко мокро, а и няма нищо по-респектиращо от малко уестърн екшън
                        Много филми гледате,колега...То ако се стреляше така...
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от cheto Преглед на мнение
                          Разбрал съм се с Холивуд те да не ми се мешат в бизнеса, а аз да не правя екшъни.

А сериозно, бих помолил колегите да се въздържат от излишни изхвърляния. Истинският живот не е екшън филм или игра на Counterstrike.
                          И е добре човек да мисли преди да предприеме някакви действия. Разбира се, когато има време и възможност да мисли.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Няма холивуд. Чавдаре завиждам ти за самообладанието. Ако бях на твое място...Ама се познавам добре. Затова вече не нося оръжие.

Коментар

Имаше едно... СзО му викахме. Уж щеше да работи, ама го зарязахме...

А точно това му беше замисъла - да си помагаме взаимно. Щото и от там нагоре в планината, надали щеше да е голяма трудност за 3-4 джипки да ги открият. А колеги щяха да се отзоват със сигурност.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И после к'во?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X