Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Внимание! Офроуд бандити!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Внимание! Офроуд бандити!

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
    И после к'во?
    К'вото дойде. Ама се съмнявам да произлезе нещо - просто ще зарежат джипката и ще избягат. Въпроса е следващия път да се замислят дали няма да произлезе пак същото.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активно каращи в София сте най много....почивни дни са....на никой ли не му се разхожда.....
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнение
        Ми аз утре съм свободен през деня
        Та ако се заформи нещо сбирка........
        Мен други мисли ме спохождат дали не е възможно и да четат тука разни бандюги, кой какво има в джипката за кое колко се изръсил.......

За съжаление колега напълно е възможно!Кофти ситуация....ако спретнете нещо-бройте ме и мен....помагам със Смит 357 магнум!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Имаше едно... СзО му викахме. Уж щеше да работи, ама го зарязахме...

А точно това му беше замисъла - да си помагаме взаимно. Щото и от там нагоре в планината, надали щеше да е голяма трудност за 3-4 джипки да ги открият. А колеги щяха да се отзоват със сигурност.

Колега тогава наистина ще стане екшън.Ако ги подгоните ще има новини защото те по полицаи стрелят и даже ги убиват.Не става така не знам как но така не става пак добрите ще са виновни

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
            И после к'во?
            Това е много добър въпрос ...

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
            ... на никой ли не му се разхожда .....
            Има ли някой да си мисли, че тези юнаци днес ще се развяват със същия джип, след като вчера са били засечени при опит за кражба и го знаят много добре?

Отделно, дето публичните форуми едва ли са най-подходящото място за уговаряне на мерояприятия от такъв характер. Едно време на военните радиостанции имаше едни табелки ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              Има ли някой да си мисли, че тези юнаци днес ще се развяват със същия джип, след като вчера са били засечени при опит за кражба и го знаят много добре?

Абе знаеш ли тъпи копелетия колкото щеш......

Така че ако има нещо заигравка, бройте ме и мен до 18:00ч съм свободен.

ПП: Телефоните са в подписа.
              Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
              Honda CB 919 Hornet
              0898849413-Светльо
              Кръвна Група: 0+

Коментар

Защо не обиколите пак района няколко дена последователно ама не с едина джипка.....а и не само по черния път а като цяло в района пък дано ги засечете някаде тия педалчета и после ...........

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                  Брей, голяма беля !
                  Дали не е наша работа да ги издирим ?

И да ги предадем на полицията.
                  Moй приятел залови обирджия,който ограбил съпругата му.Мята го в багажника и го кара пакетиран и горд в 07 РПУ.(случката е много стара).Обади ми се за да ми каже че спешно се нуждае от адвокат защото е арестуван и са му повдигнати няколко обвинения:Отвличане ,телесна повреда,самоуправство и т.н.И най-важното,не можеш да докажеш че те са ти разбили колата...

Същите резултати ще имаме ако колегата беше използвал личното си оръжие.Нормалните хора сме от е...та страна винаги.Жестоко самоуправство без свидетели върши работа.Съжалявам,че го казвам ,а съм адвокат по професия.Тези кражби съсипаха Българина.Не липсата на големите пари от еврофондовете.Тези неща ни скапват ежедневно...

ПС:Моето мазе отново е без зимни гуми за колите ми.А копелетата и днес са с краденото Паджеро и нищо чудно един от тях да е местния квартален,както често ги съобщават на последък по новините.

Закнодателна инициатива за използването на оръжия при защита на личното ни имущество.Това форума може да го организира.
                  Последно редактирано от adwokat; 22-09-09, 12:00.
                  Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                  NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение

Досега аз винаги съм бил по-спокоен, когато колата ми е по-далеч от населено място, ама на ...
                    Чавдаре съжалявям за случката. аз никога не съм бил спокоен когато си оставям джипа на такова не оживено място
                    емил златков
                    паджеро 2.5тд
                    ве стром 650

Коментар

Именно. Това вече си е предсказуемо вмешателство, въобще не може да става дума за прецедент. Аз ВИНАГИ си оствям колата извън населените места, не с 1 , а с 10 наум. На Батулийската река сутрин рано съм намирал няколко пъти коли легнали по корем на земята - това гуми, джанти - забрави! Приказките на жената "Абе кой ще бара тука бе?!" винаги ги пускам покрай ушите си и никога не се чувствам спокоен......вече. Бяха други години, ама бяха, сега всичко е стока.
                      Сещам се за Пипи като "нещотърсач" и логиката - щом е на земята - значи си го намерил!
                      Крайно неприятна ми е мисълта, че ще трябва отново да се редя пред КОС за КНО, но.......май няма друг начин! И бих добавил - за съжаление!

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                        ...............................
                        Закнодателна инициатива за използването на оръжия при защита на личното ни имущество.Това форума може да го организира.
                        Ето това е точният подход. Подкрепям изцяло, с ясното съзнание, че такава инициатива ще отнеме между 2 и 4 години, до постигане на резултат. Тоест ще ни трябва голямо търпение, консултации и обединения с други форуми, на гражданското общество.
                        Може би да се преброим по някакъв начин, колко човека биха подкрепили подобна законодателна инициатива ?
                        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                          Може би да се преброим по някакъв начин, колко човека биха подкрепили подобна законодателна инициатива ?
                          Пиши ме първи номер,и даже ще дам конкретна насока.Новосформираното, било то гражданско сдружение,било неправителствена организация,или каквото там се нарече,да влезе в разговори със съотвтната организация на оръжейните търговци.Те разполагат със сериозно лоби,а от друга страна са пряко заинтересовани.
                          По другояче изглеждат нещата юридически.Приемаме, че поправката вече я има и Чавдар /съвсем хипотетично/ се е възползвал от правото си да защити имуществото си.Какво следва?Как ще се доказва,че не е било саморазправа например,че точно това са хората опитали се да откраднат колата? Пред съда ще бъде дума срещу дума,двама срещу четирима/или пък по малко/.Така в процеса на разсъждение мисля че и адвокатското лоби ще помага за идеята,защото ще има доста хляб за тях,обаче държавата трудно би допуснала текст с широко тълкуване.
                          Румен Николов

0888 358 572

Коментар

С две ръце подкрепям инициативата!

Коментар

Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
                              С две ръце подкрепям инициативата!
                              И аз.

Да се приема за доказателство и всеки филмов запис. Не само от полицейски камери. Това ще помогне доста. Сега ако ви ограбят и ги запишете на вашите охранителни камери, записа не е доказателство.

ПП Ако се реши разходка в района, се записвам.

Аман от боклуци.
                              Добре, че не може да се псува тука...
                              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от cheto
                                ... поне нямаше да съжаляваш вътрешно, че не си се позабавлявал СПРАВЕДЛИВО
                                Явно имаме доста сериозно разминаване във вижданията кое е забавно и кое не.
                                Лично аз не намирам никакво забавление в това, да стрелям в хора, били те и криминални боклуци. Въпреки, че ще го направя без никакво колебание, ако обстоятелствата направят това неизбежно.

В конкретния случай приоритетите ми бяха: гарантиране на сигурността на човека зад мен, гарантиране на собствената ми сигурност, опазване на имуществото. Точно в този ред!

След като целите ми са постигнати на 100%, значи избраният начин на действие е бил достатъчно добър за конкретната ситуация.

Оттам нататък всеки може да си прави каквито си иска теоретични разработки. Постфактум и на спокойствие пред клавиатурата това не е особено трудно.

Първоначално публикуван от Тихомир
                                ... и една добра лопата...
                                Ти знаеш ли какъв камънак е там бе!
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X