Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Внимание! Офроуд бандити!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Внимание! Офроуд бандити!

Аз пък друго си мисля. Чаво ги е видял и е бил на ливада някъде по планината. Как не измислихме тая система за взаимопомощ. Утре на друг ще се случи. Трябва да има техническо решение да се пращат SMSи на хората заявили готовност с координати и тел на пострадалия. Можеше да се отцепи района и да се види къде отиват. После е лесно. В София по всяко време могат да се съберат 10тина джипки за проследяване с по една радиостанция. Не искам да мисля, че толкова не ни бива да си помогнеме един на друг.

А и така може:
    Първоначално публикуван от bonevd
    Абе викам да се поогледаме и да ги намериме тия момчета па после....ще кажем на полицията каде са,да си ги сабират
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      ... Можеше да се отцепи района и да се види къде отиват ...
      ЗабравИ! На онези им стигаха само 10-на минути за да стигнат до асфалта и оттам да се покрият в някой гараж в близката околност.

Дори да имаш на територията на София дежурни, които седят в колите, пак нямаше да имат никакъв шанс да стигнат навреме. Те за 10 минути няма да успеят да стигнат дори до Околовръстния път.

В същност, НЯМА никаква система, която да може да окаже спешна помощ в подобни случаи, когато каквото има да става, става за броени минути. Затова човек трябва да е подготвен да разчита най-вече на себе си ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Чавдаре, дали е имало "Паджерото" нещо общо с това
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
          Чавдаре, дали е имало "Паджерото" нещо общо с това
          По-скоро не.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

За съжаление на почти всеки се е случвало нещо подобно. Правилно си постъпил. Важното е да сме живи и здрави.
            Неприятно ми е, че живеем в полицеиска държава, където полицията все още се възприем като инструмент за контрол над обществото, а от 60 хил. полицай на теб ти казват, че в района (близо до София) няма един патрул с Нива или един патрул който да пресече пътя до 20 минути. Кофти е когато си напднат пак ти да си виновен.
            Ето това е лошото. А ако използваш личното си оръжието пак ти го отнасяш. За кво изобщо ги дават тия разрешителни. Като си купиш пистолет орехи ли да чупиш с него. Не че трябва да гръмнеш някои де, но все пак това е предназначението на бойнто оръжието.
            Ами нека се въведат закони като в Калифорния тогава. Третата присъда за едно и също престъпление = до живот! И право да защитиш личната си собственост както и автомобила при кражба. Не искам да е така, но като не можем да си оправим системата, може би няма друг изход. Трябва някъква промяна.
            Също трябва и да се помисли и за лишенити от свобода. И те са хора (е не всички), но вместо да киснат в затворите спокоино можеха до сега да са изкопали канавките за 5 магистрали.

Коментар

Днес посред бял ден тъста ми паркира моята фронтерка на Витоша на пътя до Дендрариума. Равносметката е счупена ключалка и липсващ касетофон. За съжаление не е бил свалил панела и резултата е налице.
              Явно Витоша е привлекателно място за апашите. Да им изсъхнат ръце, бял ден да не видят.

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
                Днес посред бял ден тъста ми паркира моята фронтерка на Витоша на пътя до Дендрариума. Равносметката е счупена ключалка и липсващ касетофон. За съжаление не е бил свалил панела и резултата е налице.
                Явно Витоша е привлекателно място за апашите. Да им изсъхнат ръце, бял ден да не видят.
                И не само Витоша колега, най-добре паркирайте на много оживени места или изобщо не паркирайте насред нищото. И много ми се иска някой от "батковците" с лъскави джипове да попаднат на тях. Каква ли ще е равносметката след това.. Една счупена ключалка, няколко потрошени ребра
                [I][B]S мЭн - kOйТо иSкА, sРЭЩу мЭн - kОйТо мОжЭ !!![/B][/I]

Коментар

Около колата ми е било пълно с други паркирали автомобили. Там почти винаги е пълно през почивните дни. И днес не е било изключение.

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
                    Около колата ми е било пълно с други паркирали автомобили. Там почти винаги е пълно през почивните дни. И днес не е било изключение.
                    Еми, забравен панел = 3 пъти по-голям шанс да разбият, ако не и повече. На един колега-заплес вече 3 пъти.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да предопредя и за Лифта на Драгалевци. Като карах байк, пътя на който паркират колите за лифта винаги беше осеян с автомобилни стъкла. Постоянно се тарашеш там. Май е по-цяла Витоша така. Абе, никакво оставяне на джипките и това е.

Коментар

Трябва да се оправят законите. При ситуация те отстрелват, като капачка в стрелбище - барабар със цялото семейство. Нека законово да имаме шанс да гърмим, пък да видим дали после сме капачки.

Подкрепям.
                        Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                        Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Само- Крумовите закони - щеги оправят апашите...

Коментар

Първоначално публикуван от todor georgiev Преглед на мнение
                            Само- Крумовите закони - щеги оправят апашите...
                            И крумовите да са, като няма кой да налага спазването им, или налагащия няма желание или ресурс - все тая.

Стрелянето по полянките надали е най-добрия изход. Както казах по-горе, те полицаите си ги знаят в 99% от случаите. Защо тия хора са още навън, е друг въпрос. И защо има хора с десетки висящи дела пък е трети, съвсем отделен въпрос. Все свалят отпечатъци, а няма начин да няма съвпадения. Кой ли гледа....
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Уви... При забравен панел разбиват и в центъра на София посред бял ден Веднъж дори за малко да ми разбият колата пред очите, не бях свалил панела, просто защото седях буквално на 2-3 метра от нея.

Иначе, да. Не е нужно законите да са много сурови. И 2-3 години затвор са достатъчни... ако се случват наистина всеки път.

Престрелки по поляните и улиците... хъм... Че какъв им е проблема да пазят от страни, при опастност за тях, да те отсрелят преди да си разбрал за какво става дума и да кажат, че ти си разбивал тяхната кола? Това си е нож с две остриета. Отпечатъците ти по тяхната брава, не е трудно да се осигурят... Няма смисъл да фантазираме.
                              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Suzuki_Sj410 Преглед на мнение
                                Да предопредя и за Лифта на Драгалевци. Като карах байк, пътя на който паркират колите за лифта винаги беше осеян с автомобилни стъкла. Постоянно се тарашеш там. Май е по-цяла Витоша така. Абе, никакво оставяне на джипките и това е.
                                Аз имах такъв случай преди години....5-6 може би....колата, свален панел, който ми е в джоба, отзад колело за 1000+лв. Връщаме се, много внимателно разбита ключалка, касетофона липсва, въпреки липсата на панел и скромната му финансова стойност, колелото не го бяха пипнали.
                                А беше паркирана много близо до станцията на лифта....

Отпреди това винаги съм имал 1 наум и ми е било притеснено ако трябва да оставя колата на безлюдно място сред природата.....
                                Per aspera ad astra.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X