Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откраднат Голф 2

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Откраднат Голф 2

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
    3.При искане на откуп правилното поведение на собсвеника е да "писне" незабавно в СДВР,там момчетата знаят какво да правят,повярвайте ми,въпреки че и там има недобросъвестни от време на време.

Никакво даване на откупи!Лошото е че колегите на тия момчета от СДВР често осират нещата, а друг път пък направо можеш да се изненадаш кой покрива автокрадците по време на преговорите за откуп .
    На 20.12.2006 г. ми откраднаха колата.От паркинга пред блока.Отдавна е станала на части.Иначе казано отдавна частите и живеят нов живот "трансплантирани" в други коли
    Не са ми искали откуп.Но ако го бяха направили или щях да насъскам куките по тях или да им препоръчам да влезнат в нерегламентиран контакт със задните части на най-близките си роднини от женски пол.

Тъжно ми е като чета терзанията на младежа във форума на Фолксваген.....Но нека знае -Тази крадлива измет не стига далеч!
    Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

До: Откраднат Голф 2

"Мисля да му счупя и едната ръка, така че ще трябва и гипс."
      НЕ - бетон
      и не за ръката
      Ако не свършва добре, значи не е свършило!
      0888 315 794
      LZ1UPI
      A1 (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X