Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откраднат Щаер Пинцгауер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Откраднат Щаер Пинцгауер

100% е някоя плевня сега,и се чудят как да го дадат на скраб,че те са десетки броя Пинцовете и лесно ще се локализира при опит за продажба,дори и на части.
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

По съм склонен да вярвам,че е заврян някъде в околните дерета.

Коментар

Па да земеме да проверим...
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Обадил съм се на един познат в Поповяне, но е съмнително да е кокошкарска работа.
          Ако узная нещо, ще пиша.
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

На зет ми самурая откраднат на шосето между Бистрица и Железница го намериха някакви ловци в едно дере затрупан с клони и шума та си го прибра...

Близоста до Самоков е крайно обезпокояваща ....На един приятел преди години откраднаха 10 тонен мерцедес от София ...И открито си го расфасовали на паркинг на шосето за Дупница

И като се изтърсихме десетина души да си приберем поне остатъците шефът на милицията у Самоков довтаса мигновенно и през цялото време ни убеждаваше какъв убаф човек е собственика на паркинга

Боже Божееееееее за чий х....ни е тая милиция първа дружка с айдучагите
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Точно между Ярема и Ковачевци е най-дивата и най-малко посещаваната част от Плана,поне това са мойте наблюдения,а съм обикалял района.Има такива сокаци,където машина не е минавала поне от 10 години.Ако собственика иска,може да се съберем 2-3 джипки и да пообиколим,нямам нищо против.

П.П.Не знам дали този раздел може да се чете от нерегистрирани потребители,щото ако е така,някой от администраторите трябва да вземе мерки.
              Последно редактирано от gimax; 08-03-14, 10:49.

Коментар

Имате телефони разбирайте се по тях, иначе няма смисъл .....

Коментар

Ако се събира група за издирване по сокаците,аз съм на линия Краси 0888344659.Този край не ми е познат но................
                  Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

В момента съм на Ярема - до параклиса, при кръчмата на бай Илия. Който е мераклия да пообиколим - тел. ми: 0898 713 862
                    За съжаление, все повече си мисля, че са го запалили и извадили от мястото, където беше подготвени и знаещи хора.

Коментар

Първоначално публикуван от Pinz-Puch Преглед на мнение
                      .... Офроудър - не вярвам! Някой за скрап - да му изсъхнат ръчичките! Някой дървар? Защо, бе хора?
                      Тези които отглеждат коноп / джоинт / засаден в труднодостъпни местности, далеч от човешко око и уж диворастящ, но редовно наторяван.
                      Също за пренос на цигари през граница от съседни държави, които не са членки на ЕС, и цените са по-ниски.
                      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

За дърварите е малък .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                          Тези които отглеждат коноп / джоинт / засаден в труднодостъпни местности, далеч от човешко око и уж диворастящ, но редовно наторяван.
                          Също за пренос на цигари през граница от съседни държави, които не са членки на ЕС, и цените са по-ниски.
                          Най-голямата контрабанда на китайски цигари без бандерол , идва от Гърция - съседна нам, европейска държава! Джипове, микробуси 4х4, дори и ратрак имаме задържан!
                          Като му гледам обема на това, спокойно ще изкарват по 70-80000лв. на курс с цигари. За 2-3 успешни курса ще избие разходите по краденето и транспорта до границата, че и доста печалба ще им остане. А това ще мине навсякъде където нашите джипки не могат.
                          Последно редактирано от sl.daskalov; 08-03-14, 15:20.
                          "Do not correct a fool, for he will hate you;
                          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                            Най-голямата контрабанда на китайски цигари без бандерол , идва от Гърция - съседна нам, европейска държава! Джипове, микробуси 4х4, дори и ратрак имаме задържан!
                            Като му гледам обема на това, спокойно ще изкарват по 70-80000лв. на курс с цигари. За 2-3 успешни курса ще избие разходите по краденето и транспорта до границата, че и доста печалба ще им остане. А това ще мине навсякъде където нашите джипки не могат.
                            Намали ,колега ,малко хилядите ! Дано се намери камионетката ,а темата .......! Темата замириса на цигари !
                            0899840225 / V = π.r2.h / 681г. / 1876г. / 1878г. /6 септември 1885 / 22 септември 1908 !

Коментар

Колега, ако изключиш познатите,които може да са те наредили,вземи разпитай дърварите от "отсрещната страна на улицата". Там дърбодобива течеше с пълна сила последните месеци, и щом е бил срещу кръчмата,съм почти убеден,че някой от там си го е харесал.

Коментар

Никъде нищо, а?
                                Обикалям непракъснато, ама... Мислете с мене, бе хора! Не е опел да се загуби по улиците...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X