Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Загубен или откраднат преден регистрационен номер В7689РК

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Загубен или откраднат преден регистрационен номер В7689РК

В КАТ Силистра слагат и на предния номер самонарезен винт точно по средата.
    Само там съм го виждал.
    Моя предния ще го хващям с 4 самонарезни в 4те ъгъла да не стърчи толкова
    Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
    Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
    Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Винтовете се развиват с отверки, нитовете поне винтоверт им трябва за да се махнат... та май предпочитам нит...

Коментар

Малко да повдигна темата. Днес някой ми сви задния номер. Помъчил се е да извади и предния, но явно някой го е подплашил.
        Та ако някой намери номер В5041РМ, моля да "свирне".

Коментар

Крадливи ръчички посегнаха и на моя преден номер. СА0512ВХ.
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Чудя се за какво им трябва тези номера, крадлива им... за какво ги крадат... заради алуминия ли , мисля и аз да занитвам предния номер на 4-те ъгъла по краищата, наистина ли в бялата част няма да има проблем и да не станат невалидни!?

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
              Чудя се за какво им трябва тези номера, крадлива им... за какво ги крадат... заради алуминия ли , мисля и аз да занитвам предния номер на 4-те ъгъла по краищата, наистина ли в бялата част няма да има проблем?
              Да напълнят резервоара, без да платят.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                Да напълнят резервоара, без да платят.
                Егати наглеците... дотам ли стигнаха...

А относно занитването ми на предния номер, как стоят нещата без да имам проблеми от продупчването им?

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                  Егати наглеците... дотам ли стигнаха...

А относно занитването ми на предния номер, как стоят нещата без да имам проблеми от продупчването им?
                  Продупчваш и занитваш, и толкова. Моя преден номер още в КАТ му навиха самонарезна видия в средата.
                  Ford Maverick II 2.3 XLT
                  Ford Mondeo MK5

Коментар

За да си абсолютно сигурен, че няма да стане невалиден правиш следното - взимаш една ролетка, мериш къде се пада нита на задния номер.
                    Дупчиш, слагаш нит с голяма глава отпред, плътна широка шайба отзад и с нитачката. За да го свалят трябва да го направят на трътка или да си носят бормашина.
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

И на мен крадоха. С 2 нита с големи глави беше - не помага. Къса се лесно тази тънка алуминиева ламарина. Сега измислих друго - награпявам задната страна с твърда четка на флекса, приготвям стоманена планка 4 мм, песъкоструй от едната и страна, и залепям номера с епоксидна смола. Не посмях с полиестерна, евтина е, но по-малко здрава. Чакам да пробват пак.

Коментар

А може ли предният номер да е без черната пластмасова подложка? 3 пъти щях да го изгубя - едвали се опитват да го крадат, по-скоро предполагам, че деца се катерят или ритат. На третия път подложката вече беше съвсем натрошена и тъй като вече не ставаше за нищо, хванах номера направо за бронята с винтове, вече вандалите не могат да счупят нищо там. Проблем ли ще е така?
                        Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Първоначално публикуван от lodkar Преглед на мнение
                          И на мен крадоха. С 2 нита с големи глави беше - не помага. Къса се лесно тази тънка алуминиева ламарина. Сега измислих друго - награпявам задната страна с твърда четка на флекса, приготвям стоманена планка 4 мм, песъкоструй от едната и страна, и залепям номера с епоксидна смола. Не посмях с полиестерна, евтина е, но по-малко здрава. Чакам да пробват пак.
                          Явно си карък. Аз паркирам до една бангия , дето 5 години не е мърдала .Номера и е хванат с две рапидки ,но са предпочели моя , който беше без хич...
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Няма изискване черната пластмаса да е под номера.

Коментар

Първоначално публикуван от lodkar Преглед на мнение
                              Къса се лесно тази тънка алуминиева ламарина.
                              1х113.9 е размера на тази тънка алуминиева ламарина.
                              Не е тънка,мека е.Сплавта е 1050,минала термична обработка,преди да я нарежат за номера.
                              Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от митре Преглед на мнение
                                1х113.9 е размера на тази тънка алуминиева ламарина.
                                Не е тънка,мека е.Сплавта е 1050,минала термична обработка,преди да я нарежат за номера.
                                Да затворим цикъла!
                                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                                Даника
                                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X