Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откраднати батерия и зарядно от Сервиз Стемо

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Откраднати батерия и зарядно от Сервиз Стемо

Със случая се занимава КЗП в момента. Ще бъде даден ход и на дело... Така че , не мога да изнасям информация на ЛС.
    Липса има.
    Виждам ,че мнг служители на Стемо има във форума.Няма лошо.Просто отношението на хората,работещи в тази габровска фирма е скандално и граничи с бандитизъм.

Коментар

До преди няколко години бяхме клиенти на бургсакия им клон, но предвид безхаберното и мърляво отношение на сервиза там и въздухарският им шеф, който е толкова антипатичен, че не е ясно как може да стои там, не сме си и помислили да стъпим нито в магазина им, нито в сервиза им.

Последният път, в който занесохме техника за ремонт ни беше върната в същото състояния, даже не беше пипната, но това не им попречи да ни вземат пари за "диагностика" и да вдигнат бездушно рамене и да кажат- "ами сори, ама не става". Същото нещо беше отремонтирано в сервиз на фирма без претенции, че е оторизиран сервиз на каквото й да било.

Коментар

Ние имаме доста техника на НР. Ползваме услугите както на Стемо, така и на други сервизи. Стемо - предимно за гаранционна поддръжка. Мога да кажа че съм доволен от сервизното обслужване на фирмата. Като кажат до 5 дена - обикновено на третия ден услугата е изпълнена. Проблеми не сме имали с тях.
        Аз винаги като дам лаптоп за ремонт, искам протокол с описан сериен номер на лаптопа, на зарядното и батерията.

Не знам, може би защото сме сравнително голям клиент и не си позволяват изцепки.

Това за клонът им в Пловдив.

Но Kasiopeq и TX4pro са се регистрирали специално да оплюят сервиза ...
        Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Абе кой я вдигна тая брадата тема? Така и не се разбра, какво било и какво станало, но плюенето ще спре СЕГА.

Ако някой има да пише нещо по същество - да ми се обади и ще я отворя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X