Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СПЕШНО ТРЯБВА КРЪВ 0- !!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: СПЕШНО ТРЯБВА КРЪВ 0- !!!

Има и други редки групи.Настоявай за замяна.Аз съм А1В+
    Мога да дам кръв тук в Габрово и да пратя бележката по куриер.
    BMW X6

Коментар

И аз съм 0-! Ако трябва там съм! Само напишете!!
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

момичето (Меги) каза, че им трябва още и то утре.
        - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
        - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

И аз съм 0+ ...
          Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Аз съм 0- обаче съм в Бургас и няма как скоро да се замъкна до София. Преди година давах кръв, за приятел, който лежеше в болницата в Казанлък и ми я взеха в Бургас. Питайте дали може така и ако се съгласят ми звъннете на 0897884244 - ще отида веднага в кръвния център. Доколкото ми е известно винаги имат достатъчно резерви за спешни операции, но настояват те веднага да се попълнят, затова мисля, че няма да е проблем да ми вземат кръвта и тук.
            "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
              ...Ако имате въпроси, можете да звъните и на мен 0889304040
              Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
              И аз съм 0-! Ако трябва там съм! Само напишете!!
              Явно трябва. Сложил съм една бутилка домашно червено вино в колата, ще я запазя за след даряването. За "компенсация"
              Георги Гатев

Коментар

Аз съм 0-
                Говорих с Меги, но се оказа, че денонощно никъде не се взима кръв и не мога да отида никъде.
                Проблема е, че утре рано заминавам за Пловдив и ще се върна чак в петък вечер. А Меги каза, че центъра по кръводаряване работи само от 8.30 до 18.30 ч.
                Ако има някаква възможност утре да дам кръв в Пловдив само кажете къде.
                Телефона ми е 0888 21 22 61 - Иво
                ... to be continued

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
                  Явно трябва. Сложил съм една бутилка домашно червено вино в колата, ще я запазя за след даряването. За "компенсация"
                  Мамка му! Вчера на няколко бири съм се объркал!! 0+ съм!! Ако трябва идвам! Извинявам се за грешката! 0887918365 - Анатолий!
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

Искам да благодаря на колегите Петър Атанасов и Деян, ( не им знам никовете ) които тази сутрин са дали кръв за Александра !!!
                    От центъра са се съгласили да вземат и 0+ и от други кръвни групи !!!

Коментар

Моля отговорете възможно ли е даряването в други градове и как да става изпращането на бележките.
                      BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от Вещер Преглед на мнение
                        Моля отговорете възможно ли е даряването в други градове и как да става изпращането на бележките.
                        Питах, но никой не ми даде някакъв конкретен отговор... Било трудно и т.н.

Коментар

Колеги аз имам предположения че съм 0- но не съм сигорен. От София съм и утре мога да дам кръв след 2 след обяд но никога не съм давал до сега и ме е малко шубе честно казано. А и не знам къде какво се попълва по документите. Просто съм здрав като бик и не съм се занимавал никога с болници та въпросът е ако някои ходи утре между 2 и 4 след обяд да дава кръв да ми звънне на 0886846644 да отидем заедно че сам пак казвам ме е шубе(смешно е че на 22 години ме е страх от игли и кръв ама какво да се прави) а искам ако мога да помогна. Биолог съм и си давам сметка колко е важно да сма същата група специялно за по тежки операции. Моля само не се смеите много.... Ако още има нужда ще чакам обаждане.

п.п.Забравих на телефона търсете Желйо
                          Последно редактирано от cveti; 04-12-08, 22:09.
                          0-

Коментар

Някой може ли да каже до колко часа работи центъра. Вечер (следобед)? Щом са приели "сделка" с други групи утре вечер мога да отида.
                            0897 802 302
                            Technical Rescue Direct - life lies in courage
                            http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от Ivich Преглед на мнение
                              Аз съм 0-
                              Говорих с Меги, но се оказа, че денонощно никъде не се взима кръв и не мога да отида никъде.
                              Проблема е, че утре рано заминавам за Пловдив и ще се върна чак в петък вечер. А Меги каза, че центъра по кръводаряване работи само от 8.30 до 18.30 ч.
                              Ако има някаква възможност утре да дам кръв в Пловдив само кажете къде.
                              Телефона ми е 0888 21 22 61 - Иво
                              чети по-внимателно
                              - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                              - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Щом може и 0+ съм навит, ако бележка става веднага утре ще дам - във Варна.

Нека си напишем кръвните групи в профила... всичко може да се случи на всеки.
                                Последно редактирано от musovir; 03-12-08, 00:33. Причина: добавка на прдложение
                                Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                                Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X