Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СПЕШНО ТРЯБВА КРЪВ 0- !!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: СПЕШНО ТРЯБВА КРЪВ 0- !!!

+1 Аз отдавна съм го написал във подписа миХубаво е всички да си го напишат

Коментар

Първоначално публикуван от Вещер Преглед на мнение
      Моля отговорете възможно ли е даряването в други градове и как да става изпращането на бележките.
      В горния ляв ъгъл на бележката написаха ръчно някакъв пореден номер и казаха, че ако не може да се предаде бележката, този номер да се цитира по телефона. Късмет на момичето, да оздравява бързо!
      Technical Rescue Direct - life lies in courage
      http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Много странно нелюбезни хора в кръвния център. А на санитаря в реанимацията изобщо щях да му изпия мозъка, ако работех в тая болница. Ама карай, нали не се опъваха, и взеха и неправилната кръв.
        Само по телефона говорих с Меги, която се грижи за тях, лоша работа. Дано успеят да ги оправят.
        Май трябва албумин. Пък за беля, никой от моите познати не продава такова.

Коментар

Ами то си има албумин във вид на готов препарат който може да се купи в бг. Ако трябва ще съберем средства ето го и препарата http://ecosmedica.com/content/view/86/186/ Не е нищо сложно за производство и не е неоткриваем. Прилага се в точно такива случаи посредством венозни вливания.

Проверих днес и се оказа че съм със сигорност кръвна група 0- Ако трябва още кръв ще намеря кои да доиде да ми пази страх в центъра само пишете дали има нужда от кръв която да е задължително тази кръвна група.
          0-

Коментар

Първоначално публикуван от badboy86 Преглед на мнение
            Ами то си има албумин във вид на готов препарат който може да се купи в бг. Ако трябва ще съберем средства ето го и препарата http://ecosmedica.com/content/view/86/186/ Не е нищо сложно за производство и не е неоткриваем. Прилага се в точно такива случаи посредством венозни вливания.

Проверих днес и се оказа че съм със сигорност кръвна група 0- Ако трябва още кръв ще намеря кои да доиде да ми пази страх в центъра само пишете дали има нужда от кръв която да е задължително тази кръвна група.
            Не се шашкай, ами отивай. Няма да те изядат. Вземи задължително лична карта и пий кафе или кола. Цял пакет вафли дават после. 0- е много рядка група. Ако приемат друга кръв, то е само, защото са намерили къде да я разменят в друга болница за 0-. Щом ти си точно 0-, много ще помогнеш!

Ако можех, щях да дойда и аз, но скоро давах мога пак чак другия месец. Пък и съм A+.

Коментар

Първоначално публикуван от badboy86 Преглед на мнение

За съжаление се оказа неоткриваем...
              Всъщност този, който е необходим е HSA 20 % и са необходими по две банки на ден... В Пирогов имат малко, аз намерих малко и от Правителствена болница, а Меги е открила в Пловдив още 16 банки !
              Вносителите го избягват зради тежките изисквания за съхранение и цената е между 60 и 70 лева на банка...
              Засега сме осигурили за 10 дена, дано не се налага повече, че тогава трябва да се търси от съседни страни ( така ме посъветваха поне )

Коментар

Аз имам бележка, че съм дал кръв. Ако все още е нужно кажете къде да я изпратя. Мисля че не е важно каква кръвна група си, защото така или иначе те не ползват тази кръв, която си дал на момента. Просто е нужно да се представи бележка...

п.п.Съжалявам, впоследствие видях, че не искат друга кр. група
                Последно редактирано от cveti; 04-12-08, 21:05.
                Живей за всеки дъх!

Коментар

Искам да благодаря на колегите отзовали се и дарили кръв за Александра
                  Операциите вече спраяха и положението й започва да се стабилизира...
                  Стискаме палци да прескочи

Коментар

А другото момиченце? А мозъчните активности?

Коментар

как мога и аз да помогна имате ли нужда от нещо....жеднаго отивам кадето триябва/...
                      [SIZE=5]"Не ходи накъдето те води пътя. Вместо това тръгни натам, където няма пътища и ги прокарай!"[/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                        А другото момиченце? А мозъчните активности?
                        И двете са по-добре, другото момиче започна да излиза от кома и май помни всичко всичко, защото доста се разстройва при събужданията си, а Александра по-бавно се съвзема, но е стабилна...

Коментар

От: До: СПЕШНО ТРЯБВА КРЪВ 0- !!!

Тази вечер (т.е. снощи - 17.06.2013 г.) в рубриката "Искам думата" на Шоуто на Слави, гост беше Александра Александрова.
                          Разказа за своята история, че се чувства вече доста добре и изказа своите благодарности към всички от лекарския екип, който я е върнал отново към живота, към своите приятели и специално към Тодор Христов и колегите от форума, които без да я познават, са се организирали и са дарили кръв, необходима за провеждането на лечението.
                          Пожелаваме на Александра да се чувства все по-добре и красивата ѝ усмивка да е винаги на нейното лице.

Ето няколко снимки, направени от екрана на телевизора:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:alex1.JPG
Прегледи:1
Размер:70.8 КБ
ID:5493976

Име:alex2.JPG
Размер:75.9 КБ
ID:5493977

Име:alex3.JPG
Размер:73.3 КБ
ID:5493978
                          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X