Дайте още инфо за предстоящата среща, този път ще гледам и аз да се появя. Все пак появата на този клуб в БГ е една сбъдната мечта за мен.
Аз говорих със Злати онзи ден.. Той ще подготвя материали за Африка и му трябва малко време.. Затова ако сте навити всички за датата 10 ноември, четвъртък, някъде между 18.00-19.00ч. в редакционният офис на с-ние Офроуд БГ - София, кв. Лозенец, ул. Галичица #37(май)..
Колеги, обявявам официално: следващата сбирка на клуб Land Rover Enthusiasts ще бъде на 10 ноември, четвъртък, от 18 ,30 в заседатулната зала на улица Галичица 37, в редакцията на списанието. Базирайки се на скромния си опит в Източна Африка, ще изнеса кратка беседа на тема " Приложна Ландровърология, особености на Дифендрите в Мозамбик". Приготвил съм около 200 снимки и ще се постарая да Ви бъде максимално интересно.
Днес поканих и ЛР легендата Иван Иванов, вероятно ще дойде..
Между другото Мото Пфое започват много да ми допадат, всичко вече им е О.К., в сравнение с много други вносители с които съм имал нещастието да работя...
здравейте,аз съм нов във форума,но имам желание да се включа в клуба.има ли нужда от предварителни записвания или е достатъчно само да дойда на следващата сбирка.
В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
здравейте,аз съм нов във форума,но имам желание да се включа в клуба.има ли нужда от предварителни записвания или е достатъчно само да дойда на следващата сбирка.
Здравей!
Просто заповядай утре (четвъртък) на сбирката. Часът и мястото е уповестено от ZZlatev и Izo4x4 по-назад в тази тема..
Volk Коня беше едно такова животинче дето му направих суплес на пътя. На финала то доволно си пасеше а аз един месец се карах с тенекеджийте.Иначе LR Диско ( което ме трови в момента с един счупен вал на кобилиците ).
сбирка имаше и още как.zlatev изнесе много интересна лекция,подкрепена и визуално.чакам с нетърпение следващите прояви на клуба
В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Приятелю, ти май си най-младия ни член, я кажи какво учите по математика за да проверя дали наистина си 5 ти клас и да ти издействам специална членска карта...
А бе Вальо, как уточнихме въпроса с почетните членове? Че има една-две доста интересни личности, които са се отдали на страстта LR и ще е добре да ги приобщим.
Коментар