в интерес на истината... някой пробвал ли е да пререгистрира в КАТ джипка с подобна броня? На мен преди 3 години като регистрирах моята малко ми мърмориха /а даже не беше вдигната - само беше "масивна"/...
Момчето, което я купи не спомена да е имал проблем в КАТ с бронята /вече 16см по-висока/...
Колеги, първата сериозна инициатива на нашия клуб бе осъществена успешно. Похода до Рилски езера е факт. Там, на място, бе проведено кратко събрание на клуба( имаше кворум, 5 членове от 8 общо) и бяха приети двама нови действителни членове- Ивайло и Иван Въжаров. Клуба ни вече има 10 действителни членове и 5 джипа в наличност. Следващите, които чакаме да се явят, за да приемем, са Kirilsp и Radcom .
За повече информация за похода вижте темата във форума за пътешествия и организирани мероприятия.
който търси - намира
който чака - дочаква
кога е следващата сбирка
Да, бе, питай ме..
То верно аз търся Дифендър за малко пари, и затова се возя при Сашо Марков от сумати време.. В един момент мотото all good things come to those who wait да ти кажа спира да работи май..
Следващата ще стане ясна на следващата сбирка на клуба..
Извинявам се на Radcom, грешката е моя. Обърках се, защото в клуба е записан с истинското си име. Мисля, че този, който се крие е Borkozin, ако не бъркам пак.
Извинявам се на Radcom, грешката е моя. Обърках се, защото в клуба е записан с истинското си име. Мисля, че този, който се крие е Borkozin, ако не бъркам пак.
Borkozin (Борко) е с Дифендър 110, а не с Диско, бе Злати..
Не става дума какъв модел автомобил има, ясно е ,че е Ленд Ровър. Думата ми беше, че трябва да стане член на клуба(естествено ако той иска). А ти Яро, ако го познаваш лично човека, ще го поканиш на следващата сбирка, ,пък той да си реши. Kirilsp вече е заявил желанието си за членство, но както неколкократно ставаше дума, трябва да поканим и Иван Иванов на всяка цена.
И за да не бъдат сбирките ни сухи и скучни, на следващата се наемам да изнеса лекция на тема "Приложна Ландровърология (Специфични особености на Дифендрите в Мозамбик)" . Ще си приготвя много снимки и вярвам, че най-малкото ще е любопитно да се види и другия край на света .
Вече имам съгласен да представя на клуба мой приятел с цели 4 Защитника! Те му защитават бизнеса на морето много успешно! Това лято са изпили 6 тона нафта
Жалко, че идва зимата..
Както мъдро казва Злати - тези джипове са основно експедиционни..
Затова следващата година напролет, трябва да печем бут на огън на полето и да спим в палатки!
И то няколко пъти - на различни места за всяко излизане - особенно около морето
А можем да почерпим и опит от рокерите - какви ли не съзтезания правят.. е "мисс мокра фланелка" май няма да има, но "мисс Ленд Ровър" може! Съзтезанието ще бъде да кара джипа между палатките със завързани очи!
От мен джипа, от вас палатките..
За мен 3 ноември е невъзможна дата, нежната ми половинка има рожден ден, а и няма да съм готов с лекцията. Нека го отложим с една седмица за 10 ноември. А мястото е ясно, при любезните домакини от фирма Соликс ( Венци и Пламен) в Лозенец.
Коментар