Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Събор на членовете

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Събор на членовете

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
    Какво ще кажете за Старосел, Казанлък и .... ?
    Няма много офроуд, но ще прекараме малко време заедно, да се видим "наживо"
    Това си е центъра на България.
    Предлагам сега, в неделя (19.08.2007), по обяд (12-13 часа) среща в Казанлък. Хем ще поразгледаме гробниците наоколо...
    Само някой, по-запознат, или местен, да предложи точното място.

Даниел Туйков, отнася се за всички, които са съпричастни по някакъв начин към Форума, стига да имат желание и възможност, разбира се.
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
      Това си е центъра на България.
      Предлагам сега, в неделя (19.08.2007), по обяд (12-13 часа) среща в Казанлък. Хем ще поразгледаме гробниците наоколо...
      Само някой, по-запознат, или местен, да предложи точното място.

Даниел Туйков, отнася се за всички, които са съпричастни по някакъв начин към Форума.
      Ейй все така ще ми се случи, точно тази неделя няма да мога да дойда, на работа съм. Ако го отложим за другата неделя..... там съм.
      О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
        Ейй все така ще ми се случи, точно тази неделя няма да мога да дойда, на работа съм. Ако го отложим за другата неделя..... там съм.
        Май всички са заети тази седмица...
        Ако до утре вечер не се намерят желаещи, ще трябва да отложим мероприятието за следващата седмица, дано тогава има повече успех.

Коментар

Такова мероприятие трябва да се организира поне с месец преди самата дата, за да могат спокойно да се направят резервации за хотели, места за нощувка, да се направи програма някаква, да се разбере кой ще ходи и кой не и т.н...
          Една седмица нищо няма да реши според мен, ами мислете да е дата свързана със закриването на сезона и да се получи така, че след привършването на състезателния сезон нещата да се комбинират !
          Организацията на подобна среща според мен е доста трудна и изисква повече време, неможе някой така да даде идея и след 3 дни да се даде дата (края на започналата седмица), т.е. не неможе, а е неправилно взимането на решение толкова скоро, защото бас ловя, че поне 70% от хората които биха искали да присъстват изобщо не знаят за срещата
          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
          [/FONT]________________________________________
          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

Според мен тази тема напълно се дублира с вече отворената такава за Ден на Офф роуда. Не виждам смисъл да повтарям наново неща които съм написал там и предлагам на модераторите да обединят двете теми.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Offroad-а си е offroad и е един за всички, а тук целта е събиране САМО на членове в форума Има разлика..
              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
              [/FONT]________________________________________
              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
              [/CENTER]
              [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                Такова мероприятие трябва да се организира поне с месец преди самата дата, за да могат спокойно да се направят резервации за хотели, места за нощувка, да се направи програма някаква, да се разбере кой ще ходи и кой не и т.н...
                Една седмица нищо няма да реши според мен, ами мислете да е дата свързана със закриването на сезона и да се получи така, че след привършването на състезателния сезон нещата да се комбинират !
                Организацията на подобна среща според мен е доста трудна и изисква повече време, неможе някой така да даде идея и след 3 дни да се даде дата (края на започналата седмица), т.е. не неможе, а е неправилно взимането на решение толкова скоро, защото бас ловя, че поне 70% от хората които биха искали да присъстват изобщо не знаят за срещата
                +1
                ------------------------------------
                тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Първоначално публикуван от Kaishin Преглед на мнение
                  маршрута през параклиса съм го минавал 5-6 пъти но не по пътя а директно нагоре през балкана и няколко човека от Кърджали, София и Свищов съм им го показвал , зад манастира има едни езерца в които редовно имаме проблеми
                  Тва да не беше онва трасе с коловозите дето Стоянчо заспа в колата.
                  Опа грешка. Не кола а ГрандЧероки.
                  Ако знаете пък тия американците как ми се зъбят за дето викам на Джйип кола. Направо подскачат два метра от мясно.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                    Тва да не беше онва трасе с коловозите дето Стоянчо заспа в колата.
                    Опа грешка. Не кола а ГрандЧероки.
                    Ако знаете пък тия американците как ми се зъбят за дето викам на Джйип кола. Направо подскачат два метра от мясно.
                    Пламене, не съм 100% сигурен, но май си в грешка Тогава ние се разхождахме от Храбрино към Лилково А заспах от скука - тея Г-класи само проблеми създаваха (кооолко пъти си загубиха гумите)
                    А за параклиса... да не става дума за манастира Св. Врач Терена позволява да се цепи по азимут
                    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Значи Веско с редукторната УАЗка е ходил там.
                      Каза че било интересно.

Коментар

Като оправиш Гранда колко му е да доидеш да провериш Таман и Зарко ще се е завърнал
                        Първоначално публикуван от gotin75
                        Скайпа ми е d_mitar а телефона 0889291042 нямам какво да крия готов съм да помогна с каквото мога на всеки съфоромец. Обадете се и да се съберем. Ще изчакаме 2 седмици. Знам едно местенце над с Брестник има параклис а пътя го направиха миналата година. Готино е
                        Та на тъпя какво му е? Той се минава с лека кола
                        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                          Като оправиш Гранда колко му е да доидеш да провериш Таман и Зарко ще се е завърнал

Та на тъпя какво му е? Той се минава с лека кола
                          Значи няма да имаш проблем с идването.

Коментар

Какви подготовки, какви хотели, какви ......??
                            Лято е, време за почивка, разходки, събиране на слънце и добро настроение за зимата!
                            Тъй като така или иначе сме намислили да се разходим (имаме няколко набелязани цели), предлагаме който има желание+възможност и не е много отдалечен от централна България , да се присъедини и да се разходим повечко хора. Ако тази неделя е стресиращо близо, ще отложим Казанлък+... за другата неделя (26.08.), тъкмо и iiiopo ще бъде свободен и ще можем да се запознаем , сега ще се запътим към Родопите, примерно. Май сме само трима за момента, но това няма да ни попречи да се забавляваме, а който се присъедини, е добре дошъл.
                            НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                            Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                              К'ва организация, "к'ви 5 лева"!?
                              Просто сега е сезона на отпуските, който иска пали и тръгва в неделя сутринта. От който и край на България до Казанлък са не повече от 3 часа. Пием по кафе, а навигаторите може и по бира, разменяме по някоя приказка, който иска разглежда гробниците (те май станаха доста) и си тръгваме по живо, по здраво.
                              Едва ли има смисъл да се съберем няколко стотин джипа, за да си кажем по едно "здравей". Ако сме 5-10, ще имаме поне възможност да се запознаем на живо и да си кажем по някой лаф.
                              Последно редактирано от giorgio; 17-08-07, 21:35.

Коментар

Я,кажете от къде ще тръгвате тази неделя,местата до който ще ходите достъпни ли са с лек автомобил,щото още си нямям джип,пък,живот и здраве може и да се присъединя.
                                Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X