Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Събор на членовете

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Събор на членовете

За сега идеята ми е да тръгнем от Пловдив към 8.30-9.00. Да се отбием до Старосел и към обяд да сме в Казанлък.
    Казвам "за сега", защото ако няма желаещи за тази неделя, импровизираната среща ще се отложи за следващата...
    Ако трябва да се конкретизира и мястото, то предлагам това да бъде "Яхната", една бивша работилница за орехово масло, сега кръчма (ако работи разбира се), намира се на стотина метра от "Казанлъшката гробница". Ако не работи, то в района има още 2 кръчми в радиус 20-30 метра, както и място за паркиране. Ако не се отложи срещата за следващата неделя, ще бъдем там от 12.00 до 13.00, а ако остане за следващата, то неделната разходка вероятно ще е из Родопите.

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
    Я,кажете от къде ще тръгвате тази неделя,местата до който ще ходите достъпни ли са с лек автомобил,щото още си нямям джип,пък,живот и здраве може и да се присъединя.
    За Казанлък се очертава асфалтов ОНроуд.
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
      Като оправиш Гранда колко му е да доидеш да провериш Таман и Зарко ще се е завърнал

Та на тъпя какво му е? Той се минава с лека кола
      То с лека кола може и зор да видиш. Не знам дали говорим за едно и също място. Село Брестник, вината зона и паралиса е св. Илия. Има готин изглед към Пловдив и не е далече. След дъждовете не съм се качвал но утре 17,08,2008 мисля към обяд да направя едно преходче. За по-дълъг маршрут нямам време този месец. Който иска разходка да заповяда. Телефона съм го написал.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
        За сега идеята ми е да тръгнем от Пловдив към 8.30-9.00. Да се отбием до Старосел и към обяд да сме в Казанлък.
        Казвам "за сега", защото ако няма желаещи за тази неделя, импровизираната среща ще се отложи за следващата...
        Ако трябва да се конкретизира и мястото, то предлагам това да бъде "Яхната", една бивша работилница за орехово масло, сега кръчма (ако работи разбира се), намира се на стотина метра от "Казанлъшката гробница". Ако не работи, то в района има още 2 кръчми в радиус 20-30 метра, както и място за паркиране. Ако не се отложи срещата за следващата неделя, ще бъдем там от 12.00 до 13.00, а ако остане за следващата, то неделната разходка вероятно ще е из Родопите.

За Казанлък се очертава асфалтов ОНроуд.
        Аз малко се обърках кога ще е в Казънлък кога в родопите ама все едно, аз следващата неделя ще съм на линия, където и да е с 50% сигурност (защото ми се очертава един "непоряд" в работата, ама ще гледам да го отложа), а за тази категорично съм "на трастиката" и не мога да се включа.
        ПП. А асфалтов ОНроад не ме плаши, идеята беше сбирка.
        О899 2б2 1З2

Коментар

Аз съм "ЗА" и Туйков понякога е много прав !
          Това трябва да се огласи поне месец предварително и да бъде в периода след отпуските. Септември е добър и сух месец за всякакви сбирки от този род.
          Трябва да има добра хотелска база наоколо за по-взискателните, голяма поляна и барбекюта разбира се.
          Узана е такова място според мен, ем е в центъра на България, ама точно в центъра.
          Колкото до карането, нека не разваляме сбирката с офроуд. Това винаги можем да го направим. А ако някой толкова настоява, знам една пътека от 4 км и ще му я покажа, има да се забвля-я-ява ...
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

Коментар

К'ва организация, "к'ви 5 лева"!?...
            Понеже изведнъж се зародиха две теми с близки замисли в тях и станаха някакви обърквания Това с голямата организация, хотелите, програмите и т.н. е за тази тема http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=17058 Тука ставаше въпрос за сбирка на пловдивчани и хора от околностите - абе за всеки на който му се иска да се види със сродни душици
            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Такааа... нещата се избистриха.
              Тази неделя ще се разходим до Старосел и подножието на връх Козя грамада, където наскоро откриха останки от тракийски дворец, а следващата неделя остава поканата за Казанлък. Очертава се лек офроуд.
              Тръгване утре (неделя 19.08.2007), от Пловдив, бензиностанцията на OMV на изхода към Карлово, 9.00-9.15 часа.
              За тия които искат да се включат по-късно - 10.00 на кафе в центъра на с. Старосел.

Коментар

Идвам на уговореното място.
                Петя, калабалъка е готов
                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

К'ва организация, "к'ви 5 лева"!?
                  Просто сега е сезона на отпуските, който иска пали и тръгва в неделя сутринта. От който и край на България до Казанлък са не повече от 3 часа. Пием по кафе, а навигаторите може и по бира, разменяме по някоя приказка, който иска разглежда гробниците (те май станаха доста) и си тръгваме по живо, по здраво.
                  Едва ли има смисъл да се съберем няколко стотин джипа, за да си кажем по едно "здравей". Ако сме 5-10, ще имаме поне възможност да се запознаем на живо и да си кажем по някой лаф.
                  Тук става въпрос просто за събиране на няколко човека, с които да покарате малко и да си кажете някоя приказка !
                  Под "събор на членовете на форума" аз разбирам да се съберат всички участващи в форума (независимо дали ги влече 4х4, Ендуро или АТВ или нещо друго) на добре подбрано място, където ще може да се оставят джипове, мотори и т.н. на куп, кой с когото иска да се запознае, да си говориме цял ден кой какво е направил и какво го вълнува ако някой иска да кара да кара(хем ще прави шоу на другите(евентуално и за това трябва да се помисли)) да се направят някакви демонстрации или нещо такова на едно място пред очите на всички и вечерта (евентуално) да се съберем някъде из някой парк (защото предполагам, че ако наистина ще се съберат толкова хора, която и да е зала няма да помогне )
                  да си кажем наздраве, да изиграем едно хубаво българско хоро и кой оцелял .... по леглата и на другия ден вкъщи !
                  За всичко това се иска ОРГАНИЗАЦИЯ и ВРЕМЕ, ако искаме да стане както трябва разбира се... Всичко останало ще бъде просто една среща от много по-малко хора искащи просто да покарат заедно

Според мен подходящо място за подобно мероприятие ще бъде паметника на троянския проход !!!
                  Нагоре място има колкото искате, интересни баири и спускания - също колкото искате..... а като се тръгне от Троян посока Чифлика е пълно със хотели и частни помещения предлагащи подслон !
                  Преди на това място са се организирали доста интересни събирания и е ставало голямо шоу и съм сигурен, че с малко мерак това ще може да се случи отново ! Това е лично мое мнение, и просто давам идея за МНОГО терен...пък и като си представя една обща снимка с един готин фотоапарат на толкова много хора събрани заедно и задружно седнали пред такъв паметник... направо мечта
                  [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                  [/FONT]________________________________________
                  [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                  [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                  [/CENTER]
                  [/CENTER]

Коментар

Винаги съм си мислил, че съм човек с въображение, ама те това не мога да си го представя...
                    Да се съберем къде хиляда джипки и още толкова мотоциклета. Ще имам на другия ден мускулна треска само от ръкостискане... Като се замисля, колко ли мегапикселов трябва да е фотоапарата за общата снимка, та да може после да се различат къде три хиляди физиономии на нея...
                    Колега Туйков, нали се шегувате?

Коментар

Съвсем не !!! Плюс това всички знаем, че и 1000 човека да се съберат пак ще е добре ! Там поне място има бол и могат да се съберат джиповете и от цяла БГ ако щете
                      Именно в това се крие тръпката от подобно събиране, не от броя на моторите и джиповете, а от събирането на най-смисления български форум като едно огромно приятелско семейство на куп като прекараме дори и само 1 ден заедно (аз лично смятам, че ще е достатъчен )
                      ----
                      ПП. Аз лично бих бил доволен дори и само от присъствие на подобно мероприятие освен ако естествено има и други като мен, които смятат, че това е възможно да се организира и осъществи.. Снимката съм сигурен, че няма да има нужда да се различават лица.. то ще стига да се види резултата от присъствието на толкова много приятели и познати с общи хобита на куп
                      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                      [/FONT]________________________________________
                      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                      [/CENTER]
                      [/CENTER]

Коментар

Това е местенцето което посетих тази неделя. В далечината е Пловдив.

А това е гърба на параклиса св. Илия.

Това се води един вид паркинг.

А това е част от пътя.
                        Самото местенце е супер готино.
                        Когато валя големият дъжд се качих до горе и тръпката беше направо неуписуема. Чак съжалявах, че нямам фотоапарат да снимам. Иначе голям късмет извадих тогава то все едно да караш срещу течението на река ако бях закъсал не знам какво щях да правя.

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                          Тук става въпрос просто за събиране на няколко човека, с които да покарате малко и да си кажете някоя приказка !
                          Под "събор на членовете на форума" аз разбирам да се съберат всички участващи в форума (независимо дали ги влече 4х4, Ендуро или АТВ или нещо друго) на добре подбрано място, където ще може да се оставят джипове, мотори и т.н. на куп, кой с когото иска да се запознае, да си говориме цял ден кой какво е направил и какво го вълнува ако някой иска да кара да кара(хем ще прави шоу на другите(евентуално и за това трябва да се помисли)) да се направят някакви демонстрации или нещо такова на едно място пред очите на всички и вечерта (евентуално) да се съберем някъде из някой парк (защото предполагам, че ако наистина ще се съберат толкова хора, която и да е зала няма да помогне )
                          да си кажем наздраве, да изиграем едно хубаво българско хоро и кой оцелял .... по леглата и на другия ден вкъщи !
                          За всичко това се иска ОРГАНИЗАЦИЯ и ВРЕМЕ, ако искаме да стане както трябва разбира се... Всичко останало ще бъде просто една среща от много по-малко хора искащи просто да покарат заедно

Според мен подходящо място за подобно мероприятие ще бъде паметника на троянския проход !!!
                          Нагоре място има колкото искате, интересни баири и спускания - също колкото искате..... а като се тръгне от Троян посока Чифлика е пълно със хотели и частни помещения предлагащи подслон !
                          Преди на това място са се организирали доста интересни събирания и е ставало голямо шоу и съм сигурен, че с малко мерак това ще може да се случи отново ! Това е лично мое мнение, и просто давам идея за МНОГО терен...пък и като си представя една обща снимка с един готин фотоапарат на толкова много хора събрани заедно и задружно седнали пред такъв паметник... направо мечта
                          Колега, може би не знаете, но мястото, което предлагате, попада в границите на Национален парк Централен Балкан и е абсолютно неподходящо за такъв вид сборище. Ще изпомачкаме и изровим тревата в доста голям район( не само около паметника), колкото и да се стараем, ще оставим няколко стотин килограма боклуци и ще си създадем излишни проблеми с охраната на парка. Повтарям, избраното място не трябва да е в границите на защитена местност или парк.
                          Както и Стоян написа, ако говорим за голяма сбирка на членовете на форума, има друга тема. Ако е за организиран излет на няколко компании, май темата е тук.
                          Моля, нека модераторите разграничат двете теми.
                          Последно редактирано от zzlatev; 20-08-07, 13:54.
                          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Подобно събиране за да стане както следва е необходима изключително добра организация и планиране. Ще открия нарочна тема за целта с предложение. Но имайте в предвид че отсега можем да говорим само за следващата година. Тази година едно че календара вече е зает и второ организацията на нещо толкова мащабно изисква много време и най-вече вземане на съответни разрешителни и т.н.

Довечера ще пусна нарочна тема с която да поставим начало на организацията.
                            VPetrov.photography

Коментар

Сбирането на голяма маса хора около Парк Рила и Централен балкан ще е е адски трудно така че съм сигурен че тези места ще отпаднат до колкото знам при нас за сега няма обособен парк и никои няма да направи проблем за такава сбирка а тя без проблем би могла да се проведе около хижа Бунтовна вече е тествано има място за палтки и за спане на хижа или на хижа Бело Камене добри условия за всичко ако има интерес ще проуча как седят нещата и когато бъде уточнена дата за сбирка може да се запазят съответните места с каквото мога ще помогна.
                              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                              тел.088четири 9едно9 4нула4
                              -------------------------------------------------------

Коментар

Аз съм за за събиране но не видях никаква конкретна дата и не видях къде е "поставено началото на организацията" по-долу
                                .....Довечера ще пусна нарочна тема с която да поставим начало на организацията.[/QUOTE]

Аз лично на 24,25.08.07 искам да ходя на хълма Света Гора край Велико Търново на мото събор, но и за него не мога да намеря точно инфо в нет-а.
                                Както вече съм писал аз съм ЗА сбирки, бири и т. н. т., но да не са 100% свързани с офроуд, тъй като има колеги с различни възможности и превозни средства.
                                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X