Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ВЪПРОСИ КЪМ ОРГАНИЗАТОРИТЕ
Свий
X
-
Коментар
-
От: ВЪПРОСИ КЪМ ОРГАНИЗАТОРИТЕ
Благодарим! Надяваме се с предоставянето на колкото се може повечи синтезирана информация да задоволим евентуални въпроси и неясноти!Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнениеПерфектно синтезирана и подредена информация . Поздравления !!
Оставаме на Ваше разположение!
Поздрави
Екипът на Gladiator Offroad Technikwww.offroad24.bg www.remarketa.com www.arena-offroad.com
тел.: 032/277 999; факс: 032/ 277 990; моб.: 0888/ 524 330
Коментар
-
Или редът на изписване е сбъркан, или това е мероприятие на " Gladiator Offroad Technik" и следва да се промени заглавието на раздела.Очакваме Ви!
Екипът на Gladiator Offroad Technik
Екипът на Offroad-bulgaria.com
Екипът на Списание Оff-road.BGLand Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
само товали ще са расходите по посещението , по 3 лева , все пак има хора дето ще сабират левчета още от днес за събитието
П,П, спорна работа на организаторитеsigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Както миналата година Организатор (ок, изпълнител или подизпълнител) беше оф-роуд клуб Приморско, така тази година е Гладиатор. Да речем, че Венци е натоварил Сашо и ко с организацията...Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеИли редът на изписване е сбъркан, или това е мероприятие на " Gladiator Offroad Technik" и следва да се промени заглавието на раздела.
@ Юли : Три лева на човек, ако се спи на палатка. Ако е на хотел или само мине и се прибере, просто трябва да си приготви пара за бира (и за хотела де)
Коментар
-
Елементарната етика изислква домакинът да се "подпише" последен...
П.П. Справка за миналогодишния Събор тук.Последно редактирано от giorgio; 10-08-10, 14:44.Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Уважаеми GiorgioПървоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеИли редът на изписване е сбъркан, или това е мероприятие на " Gladiator Offroad Technik" и следва да се промени заглавието на раздела.
Gladiator Offroad Technik е организатор на Arena Offroad 2010! Като такива сме домакини на Третия национален събор на OFFRoad-Bulgaria.com, Специализираното изложение Offroad&Outdoor и на първите три дни от международната надпревара Balkan Offroad Marathon! Като такива сме се нагърбили с не леката задача да организираме Третия национален събор във всичките му детайли и условности. Ето защо си позволяваме да отправим покана към всички Вас от наше име!
Ако все пак това не Ви е достатъчно добре описано и обяснено в предходните теми или просто не сте го разбрали Ви молим лично да ни извините и се чувствайте поканен по реда, по който Вие виждате нещата!
Поздрави
Димитър Лазаровwww.offroad24.bg www.remarketa.com www.arena-offroad.com
тел.: 032/277 999; факс: 032/ 277 990; моб.: 0888/ 524 330
Коментар
-
Уважаеми колеги... Както на всички е известно, стараем се всяка година Съборът да е различен, на ново място и с нови изненади... Както и се включват нови хора в организацията... Ако всяка година гърбим Злати, накрая ще го уморим нали така?
Та на въпроса, тази година ще се съчетаят три много интересни мероприятия на едно място. Плюс още много изненади и надявам се перфектна организация с която са се заели фирма Гладиатор, Списанието и още доста хора... Надявам се всичко да бъде наред и както е традицията всеки път нещата да стават все по-добре...
Този път основен двигател на организацията както и основен финансов спонсор ще бъде фирма Гладиатор Сашо Ковачев. Знаете го доста от вас, сигурен съм че ще се справи повече от добре... Е ще се изгърби както си му е традицията, ама да знаете че сам си сложи главата в торбата, както и Злати предните години... Да му пожелаем успех и с каквото можем да сме полезни... А колкото до Събора, тази година се очакват и се създава организация за над 15 000 човека...
Коментар
-
Само дето предните две години съборът беше направен за ентусиастите съфорумци, също от ентусиасти а тази година е накаква част от друго събитие. А много участници тук, както и аз очакват с нетърпение да дойде Септември именно заради съборът. Като еднствено по важност мероприятие, а сега се оказва, че съборът е съпътстващ другите мероприятия на органитора.
Нейсе, ще дойдем за да се видим с познатите си, да се запознаем с други нови и надявам се приятни хора, а ако витарат ми е готова дотогава-и да участвам в траяла.
Като казах траял-може ли повее информация за вида терен и препятствията които са подготвени-за да знаем какво ни очаква. А ако все още трасето не е готов-надявам се да получим яснота след като всичко е решено.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Кольо, нищо не пречеше Балакан офроуд маратон да почне в Трявна, или Севлиево, или Шумен. Ама няма ли да е мегатъпо, ако най-голямото оф-роуд рали в БГ не стартира при събора на офроудърите? А изложението е за да може всички да си сверим часовника, нали така? Кой ти каза, че съборът е "някаква" част от нещо си? Той си е първа и основна част от арената... И навсякъде си фигурира като такава... Просто кратко и ясно питам кой какво го притеснява? Нека да си каже докато има време.Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеСамо дето предните две години съборът беше направен за ентусиастите съфорумци, също от ентусиасти а тази година е накаква част от друго събитие. А много участници тук, както и аз очакват с нетърпение да дойде Септември именно заради съборът. Като еднствено по важност мероприятие, а сега се оказва, че съборът е съпътстващ другите мероприятия на органитора.
Поздрави!
Коментар
-
Мен например ме притеснява това, че ще има разни пропуски и записвания за спане на палатка. Мисля, че те мярнах миналата година в Приморско(но може и да греша)-там нямаше никакви предварителни записвания и заявки, просто всеки който искаше да дойде и да си разпъне палатката беше добре дошъл, като единственото условие беша да почисти след себе си. Думата ми е за свободата. Питам-ако дойда без предварително записване, и си опъна палатката някъде из планината-ще ме допуснете ли през деня в района на събора? Ако ме допуснете-за какво са тези предварителни записвания и попълване на заявки. Ако пък не ме допуснете-нима това ще е събор на свободомислещи хора които искат само да си направят веселото и да си премерят карданите...
Изложението-нищо лошо, даже много хубаво, надявам се тази година да има още повече изложители.
Старта на БОМ-мен лично не ме вълнува толкова много аз съм почитател на другия тип офроуд, но с удоволствие ще дойда да погледам големите.
Пък за това, че съборът е няква част от нещо по-голямо-няма какво да спорим, който има очи вижда, и има уши чува... Не искам да ставм пак лошия човек, затова спирам с критиките, и се надявам съфорумците да дойдат на събор, и този събор да е още по-добър от предишните.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеУважаеми колеги... ... А колкото до Събора, тази година се очакват и се създава организация за над 15 000 човека...
Хм, х 3 лв на калпак.
Догодина аз ще се нагърбя. Пак в централна България. Около Шумен.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар