Пичове страхотен събор се получи аз лично много се забавлявах .
Имаше доста хора които не можаха да дидат заради голямото разтояние
за догодина би било добре ако е възможно събора да се проведе някаде в централна българия . Скромния ми опит от ходене по мото събори показва че наи големи и наи посещавани остават съборите в Велико Търново и Казанлък именно за това че са по средата на България и е по близко за всички .
Миналата година бях на събора на форума в Белоградчик тази доидох до Приморско догодина бих отишал и по далеч защото купона си заслужава .
Голямо благодаря за организаторите на събора СТРАХТНИ СТЕ.
Имаше доста хора които не можаха да дидат заради голямото разтояние
за догодина би било добре ако е възможно събора да се проведе някаде в централна българия . Скромния ми опит от ходене по мото събори показва че наи големи и наи посещавани остават съборите в Велико Търново и Казанлък именно за това че са по средата на България и е по близко за всички .
Миналата година бях на събора на форума в Белоградчик тази доидох до Приморско догодина бих отишал и по далеч защото купона си заслужава .
Голямо благодаря за организаторите на събора СТРАХТНИ СТЕ.
Подготовката на подобно мероприятие не е никак проста работа, съвсем не става да кажем Абе от 3-ти до 6-ти септември ще сме еди-къде си, айде идвайте.
Що се отнася до Злати той надявам се ще помага.А лично от теб не съм доволен за събирането на парите за "изненадата на събора"Търсих те два пъти в шатрата на Ровърите и все те нямаше оказа се ,че не съм само аз.Добре ,че Злати имаше мегафон та да те извика да благоволиш да ми вземеш парите.И да не забравяме,че София не е България.Поздрави на всички фенове.

Коментар