Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Извинявам се за забавянето,но се наложи да уважа една голяма софра на Бели Осъм.Утре ще се уя със собственика на хотелчето в Сепарева Баня.Условията са добри,барбекю има,но имам някакъв спомен,че разполага и с голяма пещ за нещо по-едричкоУтре очаквайте инфо.
sigpic
Land rover lightweight-series 3
Range Rover V8
Range Rover Classic Vouge SE V8
Mercedes G280
Извинявам се за забавянето,но се наложи да уважа една голяма софра на Бели Осъм.Утре ще се уя със собственика на хотелчето в Сепарева Баня.Условията са добри,барбекю има,но имам някакъв спомен,че разполага и с голяма пещ за нещо по-едричкоУтре очаквайте инфо.
Ух как та обичам! А някоя снимка на хотела няма из нет-а..?!!
Вероятно има,но утре ще мога да дам повече инфо,последно бях там миналата година,но аз си знам хотела и никога не съм търсил в интернет,звънкам на собствениците и всичко е уредено.Утре ще звънна на един много близък приятел в Сепарева Баня пък може и нещо още по-добро да намери,но не се притеснявайте аз си знам работата вие само мислете за кога ще правим организацията.
sigpic
Land rover lightweight-series 3
Range Rover V8
Range Rover Classic Vouge SE V8
Mercedes G280
Вероятно има,но утре ще мога да дам повече инфо,последно бях там миналата година,но аз си знам хотела и никога не съм търсил в интернет,звънкам на собствениците и всичко е уредено.Утре ще звънна на един много близък приятел в Сепарева Баня пък може и нещо още по-добро да намери,но не се притеснявайте аз си знам работата вие само мислете за кога ще правим организацията.
Те това е истински чревоугодник Направо ти опростих всички тежнения във вид на огнени течности
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Аз викам нещо за Януари да го оставим , примерно отиваме на 6 Януари (Петък) и сядаме за Неделя .А и тъкмо некой нема да се покрие за Иванов ден
Чукча не читател а писател А! А това че Фърляш камънье у нашата ивановска градинка да не мислиш че ще ни уплашиш Ние ще ги събереме и шъ дигнем дувар..
За края на януари го планирахме по принцип.
Едната конска е вече налична! ама е малко- пулвин кило
байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Люси, примерния червоугодник сяда на масата отпочинал и във форма! Аз лично смятам да слея коледа и нова година в едно ( в неделя коля прасе - очаквайте репортаж)! И ти искаш от мен на 6-ти пак да засядам на масата! Много ми е скоро поне на мен!
Люси, примерния червоугодник сяда на масата отпочинал и във форма! Аз лично смятам да слея коледа и нова година в едно ( в неделя коля прасе - очаквайте репортаж)! И ти искаш от мен на 6-ти пак да засядам на масата! Много ми е скоро поне на мен!
Коментар