Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клуб на чревоугодниците

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Клуб на чревоугодниците

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
    Даам...
    Вие ще ходите ли на Базата ?
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

За неделя търся шофьор! Колата от мен - тест драйв на онова от подписа ми! Мераклии...?!!

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
        Вие ще ходите ли на Базата ?
        Да, нали за неделя...ще се разберем в колко ще те(Ви) забера от Ботевградско...

Към Тропчо: Евала колега, железен си. Броиш трима(аз, Цвета, Люси), но много от айдуците не са влизали в темата, та в неделя ще обсъдим с другите и ще ти отговорим твърдо ще правим ли мероприятието.
        Поздрави!

Коментар

Да, нали за неделя...ще се разберем в колко ще те(Ви) забера от Ботевградско...

Към Тропчо: Евала колега, железен си. Броиш трима(аз, Цвета, Люси), но много от айдуците не са влизали в темата, та в неделя ще обсъдим с другите и ще ти отговорим твърдо ще правим ли мероприятието.
          Поздрави!
          Не искате ли да отидем с имперския кръстосвач?!! Аз ще съм сам, така, че ще има място да заберем и майстора. Ще дойдете до нас със рендето и после с Jeep Aerolines... Какво ще кажете?

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
            Не искате ли да отидем с имперския кръстосвач?!! Аз ще съм сам, така, че ще има място да заберем и майстора. Ще дойдете до нас със рендето и после с Jeep Aerolines... Какво ще кажете?
            Ако не те притеснява, че на прибиране ще кара Цвета, искам естествено.

Коментар

Тая клавиатурна организация ми иде малко нанагорно. Неделята ми е малко неясна, ама що не ми дадете малко указания за тоя Вакарел. GPS-координати, указания, телефон за консултация... може и на ЛС. Е, ако приемате и аматьор- чревоугодници де. Нищо не обещавам, ама като погледна през прозореца в Неделя, кой знае какво ще ми бръмне в главата?
              А, да!! Добре е да знам и с коя кола да тръгна. Трябва ли ми 4х4 или мога и само с предно предаване да се добера до мястото?
              Последно редактирано от Тропчо; 09-12-11, 19:51. Причина: Уточнение
              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Не ме притеснява, разбира се (поне за сега...)! Айде да се чуем утре?

Коментар

За неделя търся шофьор! Колата от мен - тест драйв на онова от подписа ми!
                  Много станахме тези,дето търсим шофьори за навръщане.
                  My Toyota is fantastic! 0888 912 442 / 0897 912 442

Коментар

За неделя търся шофьор! Колата от мен - тест драйв на онова от подписа ми! Мераклии...?!!
                    Не претендирам че съм шофьор ама за теста може ли да съм пръв
                    Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Не ме притеснява, разбира се (поне за сега...)! Айде да се чуем утре?
                      Марти, на твое място щЕх да се притесня
                      Момци, дайте координати на ливадата на Тропчо, моля! Човека е готов на убийство /свинско/ заради нас, а няма кой да го упъти! Срамота

Коментар

Какво точно говорим само за Неделя ли ?
                        Дайте които ще ходим да уточним кои къде какво и със какво .
                        Лудак

Коментар

Мноооооого си отворен! Да не си пял в хора на варненските хюмнета /Туй в кръга на майтапа/. Мераклии-много, ама като им кажеш, че ш'е карат на връщане, 99% ще се откажат.

......................с Jeep Aerolines... ....
                          Незнам ингилизки, ама "аеролиниите" не са ли сбъркани?

Тука голема дилема станА!
                          Днес изтича срокът за сключването на застраховка "Живот". Ако адашката ви кара с тоя змей, ви требе, освен застраховката и: 8-точкови колани, валидол, тамян и свещи, а така също и ..................... памперси и тоалетна хартия!
                          ПП А на Цвета-щипка за нос за синхронно плуване!

ПП2 За колегата от Пловдив, ще дам моя телефон - 0889/310360-Цецо. Дори и да не дойда ще го навигирам успешно.
                          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Ми Цецо, кви застраховки, валидол и т.н., като си взема упойките на ливадката, най-много да ашладисам здравеца пред нас...ма то не е за лошо, догодина шъ береме дюлье.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                              Тука голема дилема станА!
                              Днес изтича срокът за сключването на застраховка "Живот". Ако адашката ви кара с тоя змей, ви требе, освен застраховката и: 8-точкови колани, валидол, тамян и свещи, а така също и ..................... памперси и тоалетна хартия!
                              ПП А на Цвета-щипка за нос за синхронно плуване!

ПП2 За колегата от Пловдив, ще дам моя телефон - 0889/310360-Цецо. Дори и да не дойда ще го навигирам успешно.
                              Адаш, и теб мога да те возя. Змея е тежкотоварен

Коментар

............ма то не е за лошо, догодина шъ береме дюлье.
                                Евалла!

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                                Адаш, и теб мога да те возя. Змея е тежкотоварен
                                Недей така, че аз по друг начин ги разбирам тея неща. А тежковозът издържа само по-тежък крак на деснийьо педал.
                                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X