Обява

Свий
Няма добавени обяви.

26-27.06.2010 "Пловдив и Приятели" 3 !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: 26-27.06.2010 "Пловдив и Приятели" 3 !!!

Първоначално публикуван от Keitchrow Преглед на мнение
    Страхотно преживяване и много тръпка.Трасето е за яки машини и много тежко. Важно е участието, но ще ме е яд, ако смотания голф пренесен по трасето на ръце отново е сред финалистите
    Май си вкара автоГолф с това изказване Само не знам кое те дразни повече , че те задминава лека кола или че има толкова фенове?

Коментар

Специални поздрави за сръбския екипаж. Технически проблем след старта на Екстрем 2 им попречи да се "качат на стълбичката" при екстремния клас.
      Прикачени файлове
      BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Здравейте и от мен,много хубаво беше,браво на всички, който са положили усилия за готиния уикенд. Ето малко снимки от мен :

Иван Божинов 0888 304 972
        Любител на природата,риболова и добрата компания, и между другото мебелист. Работя - бързо ,евтино и качествено. Вие си изберете кое от трите да бъде .:lol:

Коментар

Защо да съм си вкарал автоголф, аз си изказвам мнението и то си остава такова. Ако погледнете реално най - добре се представи екипажа на Боян, бяха на ниво по трасето въпреки проблемите с мотора. Да не пропусна и тойота с 33 ти номер и Сърбите и др... Състезанието е за екипаж, а не за екипаж и компания, дали другата седмица ще тичт по пистата след Себастиан Льоб и ще го побутват.

Коментар

Ето едно скокче преди финала.

И малко снимки за подгряване

Част от джипките

Една тойота, която се била обърнала по трасето

Нивата скъсала щанга...

Довечера ще е същественото...надявам се

Последно редактирано от Петър Митрев; 28-06-10, 09:14.

Коментар

И аз да изкажа благодарности на пловдивчани за добре изкарания уикенд.
              Очарован съм от добрата организация, адмирации!!

Догодина пак сме там

Коментар

Адмирации за страхотната организация! Впечатляващо беше!

Може би трябваше да са маалко по-леки хард трасетата, за да има повече за гледане и повече време за купон, ама и така беше яко.

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
                Аз най вече съжалявам за това, че в Събота много се проточиха нещата с Екстрем 1 /до към 22 часа/ и "веселата" част малко остана на заден план, но пък нямаше как да откажем на всички, които искат да карат. Имаше джипки които минаха за 7 минути и такива, които се бориха около час.
                И аз така. И ако можеше да е малко по-топло вечер...

Благодарности на всички за мероприятието. Благодаря и на навигатора ми Димитър Шакев, който въпреки пълната липса на опит успя да ни загуби съвсем малко, та даже се и класирахме.
                "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Искам да поздравя всички участвали в организацията на уникалното мероприятие. Благодарности за страхотните емоции, които ни поднесоха
                  Искам да благодаря и на пилота ми, който изключително добре понесе трите ни "изгубвания" по трасето
                  Тези дни ще качим и страхотни HD клипчета от харда.

Коментар

Поздравления за всички от организцията. Страхотно състезние, много труд е хвърлен дано се представят и така успешно и за напред.Браво на всички състезатели, който се представиха добре.

P.S.
                    Хиляди благодарности на цялата група, за изненадата която ми направиха за рождения ми ден.много ме изненадахте. С тези подараци ме амбицирахте да си направя колата по бързо и се надявам в най-скоро време да ги пробваме на една хубава разходка.
                    Последно редактирано от kalasha; 28-06-10, 10:45.

Коментар

Организаторите са хвърлили толкова услия, че не мога да ги мисля как са изкарали в неделя до края на състезанието. Аз бях като претрепан а само гледах. Следващия път повече хора трябава да помагат. Поздравления за добре свършената работа.

Коментар

Благодаря от името на варненската група. Перфектна организация отвсякъде, прекарахме си много добре. Един факт:
                        Жена ми не харесваше оффроуда! Сега пита: Кога ще ходим пак?
                        Благодаря Ви, момчета!!!
                        I get High by going Down

Коментар

Състезанието беше наистина мн хубаво , браво на организаторите да продължават все такива готини състезание да правят . За съжеление ние бяхме само в събота там но предполагам че и в неделя сте си прекарали много готино .

Коментар

Страхотно мероприатие!!! Най-доброто, на което съм бил досега. Организацията беше перфектна отвсякъде
                            Етапа с навигацията беше много готин, защото можеше да се почувстваш част от едно състезание. Ние стартирахме и завършихме успешно, без да се губим. Изпреварвахме и нас ни изпреварваха, че даже и по няколко пъти. Абе купон си беше.
                            Екстрем 1 & 2 също бяха хубави. Мисля, че организаторите малко бяха надценили състезатели и калта се оказа почти непреодолимо препядствие и двата дни. Това бавеше доста нещата, но пък джипките рано или късно стигаха и до другите места Втория ден особено много ми хареса на камъните - много добра отсечка, на която имаше какво да се види!

Малко снимки:

Пилот обяснява на навигатор

На старта

3 - 2 - 1 - СТАРТ

И успешен финал

Само какви усмивки са грейнали на лицата ни

Калничко си беше

Техниката видя много зор

Както казах организацията беше перфектна!!!
                            Благодарение на вишката(и на Руси, разбира се) вечер в лагера човек можеше да бродира

И всичко беше премислено до най-малкия детайл

Отправям благодарности към организационния и съдийски екип - Наско & Наско, Венци, Лесов, Митака и хората, които бяха довели с тях. Трябва да благодарим и на спонсорите, които са помогнали.
                            Ние останахме доволни!!

о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

• Re: От: 26-27.06.2010 "Пловдив и Приятели" 3 !!!

Здравейте на всички.

Бих искал да благодаря на гостоприемство, сърдечност, приятелска помощ и най-добрите. Извънредни организация, много усилия около сигурността план, много добре замислена. различни пречки на едно място-кал, камъни, качване, кос наклон, диагонал, ...Специални тестове все още са умерени(това е относително). Има за всеки по нещо интересно.

Срещнахме много нови приятели и това е най-важното. Надявам се, че ще видим скоро (например в Сърбия).

Аз приветствам още веднъж на всички, особено нашите стари приятели, които ни поканиха да дойде и които са ни позволи да се чувстват като у дома си - Наско, Антон, Калашa.

Коментар

Поздравления за организаторите. Състезанието беше много добро ще кажа едно голямо БРАВО за хората които го сътвориха.
                                Двата дни които прекарахме там наистина бяха прекрасни, и разбира се ще очакваме следващото му издание.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X