Обява

Свий
Няма добавени обяви.

26-27.06.2010 "Пловдив и Приятели" 3 !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: 26-27.06.2010 "Пловдив и Приятели" 3 !!!

Искам да благодаря на всички, които организираха и спонсорираха това състезание и разбира се на домакина.Беше трудно, но наистивна интересно.Специални благодарности на хората, които ме издърпаха-те си знаят кои са .

Очаквам с нетърпение следващото издание!

П.П.Аз снимах доста обаче сега иска обработване, така че от мен по-нататъка...
    Последно редактирано от Петър Митрев; 27-06-10, 19:59.

Коментар

Първоначално публикуван от Keitchrow Преглед на мнение
      Страхотно преживяване и много тръпка.Трасето е за яки машини и много тежко. Важно е участието, но ще ме е яд, ако смотания голф пренесен по трасето на ръце отново е сред финалистите
      1.това се нарича'' Смолянска лебедка''(за която имам официално разрешение да я използвам срещу съответното наказание)
      2. Следващият път ще съм с лебедка затова ако искаш да не те е яд ...

Коментар

Браво на Наско, Венци, Лесов и на всички, които имат принос към организацията на мероприятието. Поздравления и за асистиращия състав. Наско/хижаря/ се бе постарал за доброто обслужване и разнообразно меню.
        Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Искам да благодаря на всички които ни уважиха! Искам да благодаря на всички които помагаха мероприятието да се състои! Искам да благодаря и на хората, които помогнаха с някой лев!
          Както всяко мероприятие, това също си имаше недостатъци ... големи, малки, ще кажете Вие, за да знаем как да го направим догодина.
          Аз най вече съжалявам за това, че в Събота много се проточиха нещата с Екстрем 1 /до към 22 часа/ и "веселата" част малко остана на заден план, но пък нямаше как да откажем на всички, които искат да карат. Имаше джипки които минаха за 7 минути и такива, които се бориха около час. Днес трасето беше тежко. Дъждовете в последните дни бяха направили мочурището непревземаемо. Поклон пред четерите джипа които финшираха в Екстрем 2! Всеки един от тях заслужаваше победа. Но все пак, първоначалния замисъл беше трасето да бъде Хард и така бе обявено.
          Поздравления и за всички които се престрашиха да карат. Поздравления и за Георги, който "раздаде биноклите" на всички при навигацията /дори и на участницете в екстремния клас/
          Поздравления и за бенда и Асеновград, така и не успях да се запозная с тях.
          Организационния/съдийския екип почти нищо не усети от събитието, така че чакаме снимки и мнения
          BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Искам да благодаря на организаторите за прекрасния уикенд, който ни организираха.Всичко беше на много добро ниво.
            Трасетата бяха много хубави, видяхме къде са слабите страни на джиповете ни, какво по хубаво от това.

П.П. Поздравления за Смолянската група, браво приятели все така ентусиазирани и само напред.
            Последно редактирано от GOLF-SM; 27-06-10, 20:34.

Коментар

Аз ще се потупам по гърдите и ще кажа, че станах 3ти .Само дето толкова бързо съм минал през контролата, че не са могли да ми видят номера и сега не ми го зачитат .

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Екипаж No6, Боян Иванов, Константин Кирилов... ( SoTyo )
                  Благодарим за предоставеният шанс "да си поиграем" в гората !
                  Браво за организацията ( асистиращи машини, табели и прочие) !
                  Браво за положеният труд в направата на пътната книга, може да има грешки но не бяха фатални по никакъв начин ( ако някои мисли да спори ) !
                  Браво за екстрема в събота - добро етапче, имаше си всичко !

Извиняваме се че нямахме шанса да участваме в неделя !

Благодарности на всички спонсори решили да участват и да направят мероприятието реалност !

Коментар

Първоначално публикуван от Keitchrow Преглед на мнение
                    Страхотно преживяване и много тръпка.Трасето е за яки машини и много тежко. Важно е участието, но ще ме е яд, ако смотания голф пренесен по трасето на ръце отново е сред финалистите
                    Точно смотания голф в Девин мина през слонските стъпки като на шега, на праговете също ама то щото е смотан и не става, а джипове на цената на 3 голфа закъсваха Незнам колко е смотан в очите нахората ама фактите са си факти. Дерзайте джипове вашата чума идва - Смолянския голф
                    „глупава глава на краката почивка не дава”

Коментар

Първо респект за карането, очаквах подобни мнения, както ще има и такива, които ще ме подкрепят. Това е моето мнение. Но не голфа е темата!

Коментар

Поздравления за всички ,които се потрудиха здраво за организацията на това страхотно мироприятие!РЕСПЕКТ!
                        БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
                        TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
                        Съби Радев А(-) 0895745706

Коментар

Малко снимки от един участък на екстрема в Събота. Тук нямаше много зрители, но повечето участници имаха проблеми тук.
                          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
                            Малко снимки от един участък на екстрема в Събота. Тук нямаше много зрители, но повечето участници имаха проблеми тук.
                            Е,нали имаше асистираща машина там.
                            БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
                            TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
                            Съби Радев А(-) 0895745706

Коментар

Имах щастието да изкарам невероятен уикенд с добри приятели,благодаря от името на Копривщенската група за добрата организация и интересното мероприятие следващия път пак ще доидем защото си заслужава.
                              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                              тел.088четири 9едно9 4нула4
                              -------------------------------------------------------

Коментар

Благодаря на всички които се трудиха здраво и науморно , това страхотно мероприятие да стане реалност.
                                http://ftp.domainbg.com/bizkit_boy/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X