Обява

Свий
Няма добавени обяви.

26-27.06.2010 "Пловдив и Приятели" 3 !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: 26-27.06.2010 "Пловдив и Приятели" 3 !!!

Първоначално публикуван от djcrazy78 Преглед на мнение
    1.Опел Фронтера-djcrazy78-Атанас Брънзалов
    2.Тойота-venci67-Венцислав Стайков
    3.Тойота-rocky-Атанас Делев
    Явно това класацията по ред на пристигане...на хижата.
    [SIGPIC]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68345_1.gif[/SIGPIC]
    [URL]http://www.youtube.com/watch?v=iQiX3WdSsHE[/URL]

Коментар

Благодарим на всички присъствали за високата култура,че всички места от мероприятието останаха както си бяха преди това.

Природата остана непокътната.
      TOYOTA LJ70 3D Common Rail
      TOYOTA BJ40 3.5D
      Венци 0887551059

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Митрев Преглед на мнение
        Снимал съм почти всичко, но е с размер 19ГБ и няма просто как да ти ги изпратя.
        Хм а ако го направиш на един торент и дадеш линк мисля че доста хора ще му се зарадваме

Коментар

Първоначално публикуван от djcrazy78 Преглед на мнение
          За зелената и синята ми даваха 200лв ама аз исках 205 и не се пазарихме
          Колега кога започва търга ?
          ТЛК-120 Николай Колев
          0898521295

Коментар

Малко снимки от мойто синче.Качил съм и една погрешна снимка,моля да ме извините.Не е от събитието.
            Прикачени файлове
            sigpic

Коментар

Ето и малко клипчета а снимки по късно че сега нямам време.
              P6260036.AVI

P6260048.AVI

P6260060.AVI

P6260061.AVI

Коментар

mnogo hubavo sastezanie osobeno poslednata kal dobre 4e vitarkata izdarza admirazii zaorganizatorite

Коментар

Искам да се извиня първо на Венци че го накарах най-после да се реши да си смени предното стъкло.
                  Благодаря на спонсорите и на всички които помогнаха това мероприятие да се проведе по този начин.
                  Искрени благодарности на всички колеги които ни уважиха и участваха в навигацията и двете хард зони а също така и на хорато дошли да погледат.
                  Благодаря ви че бяхте разумни и след заминаването ви поляните около хижата останаха почти в състоянието което бяха преди да се проведе мероприятието.Нямаше боклуци и дрифтове по поляните за което ви свалям шапка.
                  Много се потрудихме и се надявам да ви е харесало-ако е имало грешки моля да ни извините.
                  Имаше два инцидента(в единия пряко участвах) и благодарение на Господ нямаше по сериозни щети по нас и автомобилите-с една дума-Господ беше с нас.Догодина на същата дата(26) ще направя курбан за здраве за което ще бъдете поканени.
                  Съжалявам за повредите на някои от колегите.
                  Извинявам се че веселата част не се получи както предните събирания но причината е насъбралата се в последните два месеца умора и в деня на хард зона-1(прибрах се в 23.30 защото изкарвах Г-то от трасето и направо бях разглобен).Обещавам да се реванширам
                  Намерих нови приятели от България и Сърбия за което много се радвам.
                  Въпреки многото труд които хвърлихме около организацията сега се радвам че бях малка част от мероприятието което се проведе защото нямам възможност събота и неделя да бъда на разходки с групата и да ходя по съзтезания и събирания.
                  Благодаря на всички още веднъж които бяха част от;
                  Пловдив и приятели-3 хижа Пашалийца
                  Надявам се ако е рекъл Господ догодина традицията да продължи.
                  Бъдете живи и здрави дотогава.
                  Късмет,здраве и успех на вас и вашите семейства ви пожелавам и догодина с нови джипки.
                  Извинявам се за дългия пост.

П.С Какво ли ще бъде догодина
                  Последно редактирано от djcrazy78; 28-06-10, 22:34.
                  Със себе си съм имал повече проблеми,
                  отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
                  Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508

Коментар

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на всички участвали в организацията! За това, че дадохте възможност на всички останали да се кефим без да се притесняваме за нищо! Беше страхотно! Да сте живи и здрави!
                    [IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов

Коментар

Благодаря на организаторите за страхотното изкарване.Живи и здрави догодина пак!

Коментар

Поздравления за организаторите и състезателите. Пловдив и приятели- кратко и точно.

Коментар

Благодарности на организаторите!
                          Ще очакваме догодина поредното издание
                          Ето и малко клипчета от мен - внимавайте, че са AVCHD - качеството е FullHD, гледат се със съответните кодеци, ако не тръгва - качете си CCCP.
                          Под Линукс ползвайте VLC.
                          http://balatumi.com/offroad/orign/
                          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Продължавам...

До тук със ден 1...следващите клипчета са от неделния тежък терен

Последно редактирано от Петър Митрев; 29-06-10, 10:01.

Коментар

Колеги, качете, някой видео-клипчета, на трасето с камъните, а това е за Дечо, като идея, за новият му...автомобил 4Х4

[SIGPIC]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68345_1.gif[/SIGPIC]
                              [URL]http://www.youtube.com/watch?v=iQiX3WdSsHE[/URL]

Коментар

• Имам и от камъните бе спокойно...не им е дошло още времето

Коварна трева....

Ето малко камъни

По-нататъка ще пусна пак...

Последно редактирано от stojan_defender-a; 30-06-10, 15:29.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X