Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За нашия проблем

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За нашия проблем

"Хора предлагам да дръпнем гардеробите с керливите ризи на всеки от групата и да се почне чата.
    Предлагам всеки да си намери за какво да се разсърди на другия, причини съм сигорен, че има много мога да дам примери ето един -(защо забрави да ми се обадиш за еди коя си разходка) и готово повод за скандал."

Ако това е целта в момента може да се осъществи с лекота, ако на някой му се бунтува или стачкува нека го направи срещу нередности в държавата, а не срещу КОЛЕГА от групата.

Коментар

Хе-хе-хе
      Ето я темата. http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=75952 Другото е бошлаф.

Защо из Пловдив се разкарват доста добре подготвени джипки и нямат "лепенки"? Защо из Форума пишат пловдивчани които не са идвали в Петък?

Май много насериозно се взехме.
      Иван
      ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Първоначално публикуван от djcrazy78 Преглед на мнение
        Отностно нашия проблем ето и линка към темата на нашия уважаван колега Chrichri((http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=87337)) която не може да бъде изтрита от нашия модератор.
        Вашите мнения:
        Наско, предлагам ти, да поискаш темата да бъде заключена. Защо?! Мисля, че е ясно.
        Нито един от Форума не заслужава да бъде дъвкан тук, още по-малко Ицо и Стоян. Всеки си има кусури. Няма нужда от камъни. Има кой да съди.
        Всяка седмица има сбирка. Възможности, дал Господ.
        В планината ни очакват далеч по-големи предизвикателства.
        Колкото до Стоян, като модератор, настоявам сериозно да помисли за оттегляне. Едва ли, си заслужава.... И след всичко, необходимо ли е да имаме такъв подфорум и вътрешна модерация? А едва сега започваме, нали?!
        Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
          "Хора предлагам да дръпнем гардеробите с керливите ризи на всеки от групата и да се почне чата.
          Предлагам всеки да си намери за какво да се разсърди на другия, причини съм сигорен, че има много мога да дам примери ето един -(защо забрави да ми се обадиш за еди коя си разходка) и готово повод за скандал."

Ако това е целта в момента може да се осъществи с лекота, ако на някой му се бунтува или стачкува нека го направи срещу нередности в държавата, а не срещу КОЛЕГА от групата.
          Браво Калаш.Време беше да погледнем нещата и от към кумичната им страна
          SUBARU TRIBECA '08

Коментар

Абе ,Я СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ПО ТАЗИ ТЕМА!
            Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
            Grand 3.1TD
            0898 620 306 Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
              Какъв е смисъла от тази тема? След като НЯКОЙ е .....
              Този "НЯКОЙ" съм аз. Надявам се нямаш нищо против.
              Направих го заради Войводата .... и не само.
              Уважението е едно от абсолютно необходимите неща за съществуване на едно свободно и независимо общество.
              Уважение не само към приятелите но и към тези които не са ти приятели, и към онези които определено не обичаш....
              Аз бях човека който предложи ти да подреждаш това разделче от форума и продължавам да мисля, че идеята ми е добра. Никой не се е родил научен.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Това се превърна в спор като от децката градина.
                И само да попитам има ли някой друг от Пловдивската група, който желае да отмени Стоян в нелеката му задача на модератор?

Коментар

Тъй като не съм от "Пловдивската група" мога да ви кажа моите странични наблюдения какви са.Докато нямахте подфорум всичко си беше наред, но след това доста неща се промениха.До преди вие се въздържахте от писане на празни приказки, а сега...пишете глупости по цял ден в темата за спам и няма никакви съществени мнения или снимки.Защо така .Преди нямахте и модератор и нямаше такива спорове, може би защото не сте се познавали лично с другите модератори, което значи че на тях не им пука за вашите недоволства.Сега има страхотни условия приателството да се използва срещу модератора, защото той естествено ще се опитва да запази добрите отношения, било то Стоян или някой друг.Затова мисля, че единственото решения не вашия проблем е да се върнете към старото си положение, макар и това да не се хареса вероятно на повечето от вас.

Поздрави...
                  Последно редактирано от Петър Митрев; 09-03-10, 20:03.

Коментар

Точно казано,адаш !!И аз по-горе го допуснах като вариант развалянето на подфорума...
                    [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
                    Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Момчета, на нЕкои от вас зимата здраво е продухала мозъците! Стоян е умно момче и ако е сгафил, това се оправя в личен разговор, а не се развяват драми и истерии тук.
                      ОФИЦИАЛНО ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ЗАКРИЕ ТОЗИ ПОДФОРУМ, КАТО СЕ ЗАПАЗЯТ НЯКОЛКО ТЕМИ, В КОИТО ДА ПРОДЪЛЖИМ ДА ПИШЕМ ЗА РАЗХОДКИ И Т.Н.
                      НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                      Omnia vincit amor !

Коментар

До колкото зависи от мен, категорично съм против.
                        "Аз съм напълно независим - от мен нищо не зависи"
                        Подфорума си е много полезен за пловдивската група и затварянето му е три крачки на зад. Ако за всеки дребен (или едър) конфликт се закриваха раздели...
                        Голяма глупост е да се прави всичко възможно в името на добрия тон. Тона се разваля когато има конфликт и се оправя като се реши проблема. Като забраниш на хората да говорят скапваш всичко. Ще заприлича на английски семеен филм - всеки мрази всекиго, но спазва етикета. Не се подигравайте с лека ръка с нещо вече постигнато!
                        Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                        Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Постигнато е Пловдивската група и този подфорум наистина може да го развали.То така и така само ние имаме подфорум,щот не бяхме свалили розовите очила,ама поне ще е опит и за другите. Чисто по български сме по-навити чужденец да ни свири мача..
                          Та,и аз съм за закриване на подфорума.

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
                            .......ОФИЦИАЛНО ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ЗАКРИЕ ТОЗИ ПОДФОРУМ, КАТО СЕ ЗАПАЗЯТ НЯКОЛКО ТЕМИ, В КОИТО ДА ПРОДЪЛЖИМ ДА ПИШЕМ ЗА РАЗХОДКИ И Т.Н.
                            Мислех да си трая ама ... защо викаш?
                            Всички на които това място не им харесва са свободни да го напуснат.

Тия които си го харесваме ще се оправиме сами.

ПП Точно темите за разходки си имат друго място във форума и стоенето им тук пречи на евентуални гости да ги следят.
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Вальо,бъди малко по-далновиден...Както върви,преди другото състезание ще има хванали се за гушите,гарантирам !!

Коментар

Първоначално публикуван от peterbg1 Преглед на мнение
                                Вальо,бъди малко по-далновиден...Както върви,преди другото състезание ще има хванали се за гушите,гарантирам !!
                                Мене па почва да ме избива на смях. Работата отива към спама...
                                ама ти кво се плашиш? Нас нема кой да ни хване за гушата. Малки са им ръцете....
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X