До: За нашия проблем
"Хора предлагам да дръпнем гардеробите с керливите ризи на всеки от групата и да се почне чата.
Предлагам всеки да си намери за какво да се разсърди на другия, причини съм сигорен, че има много мога да дам примери ето един -(защо забрави да ми се обадиш за еди коя си разходка) и готово повод за скандал."
Ако това е целта в момента може да се осъществи с лекота, ако на някой му се бунтува или стачкува нека го направи срещу нередности в държавата, а не срещу КОЛЕГА от групата.
"Хора предлагам да дръпнем гардеробите с керливите ризи на всеки от групата и да се почне чата.
Предлагам всеки да си намери за какво да се разсърди на другия, причини съм сигорен, че има много мога да дам примери ето един -(защо забрави да ми се обадиш за еди коя си разходка) и готово повод за скандал."
Ако това е целта в момента може да се осъществи с лекота, ако на някой му се бунтува или стачкува нека го направи срещу нередности в държавата, а не срещу КОЛЕГА от групата.
.Преди нямахте и модератор и нямаше такива спорове, може би защото не сте се познавали лично с другите модератори, което значи че на тях не им пука за вашите недоволства.Сега има страхотни условия приателството да се използва срещу модератора, защото той естествено ще се опитва да запази добрите отношения, било то Стоян или някой друг.Затова мисля, че единственото решения не вашия проблем е да се върнете към старото си положение, макар и това да не се хареса вероятно на повечето от вас.
Коментар