Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групата от Пловдив - организационна тема 2010г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Групата от Пловдив - организационна тема 2010г.

Нека всички които ще идват да кажат къде ще е удобно да се съберем и тръгнем заедно.

Коментар

Които ще идва на погребението,в 14:15часа на прелеза на Ягодовско шосе.Взех венец от името на групата.
      Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
      Grand 3.1TD
      0898 620 306 Стоян

Коментар

късно е...

за всичко е късно...
        уви..

Коментар

Изпратихме колегата . Бяхме аз и колегата ,,SSSPEED,,Да благодарим на Стоян ,който поръча венеца от името на всички. Не е лошо да се помисли за обща каса на Пловдивската група. Никога не е излишно да има някои лев настрани .Всичко се случва.

Коментар

Бог да го прости!
            Така стана, че нямахме възможност днес. Пък и вчера мислихме, че погребението ще е в понеделник.
            Пари ще бъдат събрани от всички желаещи и уравнени.
            Благодарим ви за венеца и представянето.
            Важното е, че се опитахме да помогнем. Но уви!
            Съболезнования на близките.
            Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
              Бог да го прости!
              Така стана, че нямахме възможност днес. Пък и вчера мислихме, че погребението ще е в понеделник.
              Пари ще бъдат събрани от всички желаещи и уравнени.
              Благодарим ви за венеца и представянето.
              Важното е, че се опитахме да помогнем. Но уви!
              Съболезнования на близките.
              Никита,не става въпрос за уравняване.Ние не сме шахмаисти.Всеки ден някой от нас може да има нужда от нещо. Нека сме готови за всичко.Докато снощи с ,,Zlatoto_zd,,влачихме каяка по склона към пътя наистина имах малко,но достатъчно време да помисля върху доста неща.

Коментар

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
                Ники има останал един апартамент само с 4-места
                Калаш запази апартамента за мен защото ще съм с жена ми и бебето.Утре надявам се ще разбера дали ще ми оправят мотора и ако стане и аз съм с вас.Ако идвам ще ти се обадя във вторник наи късно за резервация
                Със себе си съм имал повече проблеми,
                отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
                Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
                  Никита,не става въпрос за уравняване.Ние не сме шахмаисти.Всеки ден някой от нас може да има нужда от нещо. Нека сме готови за всичко.Докато снощи с ,,Zlatoto_zd,,влачихме каяка по склона към пътя наистина имах малко,но достатъчно време да помисля върху доста неща.
                  Добре! Знам! Носилката и аз я носих. Точно след Митака. На 50 см от лицето му. И въжетата дърпах. И с Вени бяхме там. Всички които разбрахме - бяхме там. Съжалявам, но нищо повече не може да се направи. Прекрасно е, че сте поднесли венец. И то от името на всички. Благодаря!

Всичко друго, за каси, МСС, други дейности и организиране е обсъждано и повдигано. Надявам се нещата да вървят само напред.

П.П. Колкото за сумата - тя е въпрос на чест да си я поделим. Не става дума за самите пари.
                  Последно редактирано от nikita66; 28-02-10, 21:32.
                  Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от djcrazy78 Преглед на мнение
                    Калаш запази апартамента за мен защото ще съм с жена ми и бебето.Утре надявам се ще разбера дали ще ми оправят мотора и ако стане и аз съм с вас.Ако идвам ще ти се обадя във вторник наи късно за резервация
                    Аз незнам как да стане вече, защото сме 22ма а местата без апартамента са 21 и 4 в апартамента ще трябва да се разпределят стаите на място, ако си съгласен да обява хотела за пълен.

Ето списъка до момента:
                    Прикачени файлове
                    Последно редактирано от kalasha; 28-02-10, 22:50.

Коментар

Заповядайте в с. Ягодина на 3 март Ще има бира кебапчета красиви гледки и малко офроуд. По оринцип това село на 3 март прави събор и ние ще ходим (Смолянската група).

Коментар

Първоначално публикуван от GOLF-SM Преглед на мнение
                        Заповядайте в с. Ягодина на 3 март Ще има бира кебапчета красиви гледки и малко офроуд. По оринцип това село на 3 март прави събор и ние ще ходим (Смолянската група).
                        Ех ...
                        защо ми се пада все на сладки сбирки да съм на бачкане

Весело изкарване момчета ... това е едно от най-любимите ми кътчета в България !
                        www.4x4Trips.bg

Коментар

Някой от групата смята ли да ходи утре в Ягодина?
                          Разбрах, че щяло да има и нещо като състезание Част от смолянската група щяла да участва.
                          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                            Някой от групата смята ли да ходи утре в Ягодина?
                            Разбрах, че щяло да има и нещо като състезание Част от смолянската група щяла да участва.
                            Преди малко се чух с Dimitar и той ми каза, че щял да ходи ама ще тръгва от Девин

Коментар

Точно и аз говорих с него и ме помоли да питам дали някой ще ходи, за да се видят.
                              Нямал достъп до Интернет.
                              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Може и аз да ида ама трябва да помисля...

Има ли някъде тема да видя горе долу какво е организирано?

EDIT: Отказах се. Недейте да търсете (ако изобщо някой се занимава с това де).Мерак ми е ама просто много път е това за един ден.
                                Последно редактирано от stojan_defender-a; 02-03-10, 19:31.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X