Обява

Свий
Няма добавени обяви.

16-17.01.2010 "Пловдив и приятели" II

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 16-17.01.2010 "Пловдив и приятели" II

Чух се с Наско ( djcrazy78 ) Като говорил с негов познат горски, разбрал, че пътя е бил изключително кален. Имало е пропадане но са го оправили.
    С две думи: трасето е тежко.

Честито на Вальо и Дечо
    Иван
    ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Трасето Бяла Черква-Хвойна (ако за него говорите) не е тежко става и за по неподготвени джипки. То през този сезон си е кално навсякйде даже и пред блока ни . Когато се минава от Бяла Черка към Хвойна повечето е спускане и даже някъде да е по-кално си е надолнище. Участъка точно преди Хвойна е доста каменист и стръмен но пак си е спускане и няма проблем. Друг е въпроса защо искате да карате този изключително красив маршрут през ноща когато нищо няма да можете да видите от него. Той е много по подходящ за дневно и сутрешно каране с многото си водопадчета и хубави полянки. През ноща ще видите само един тунел от дървета през който ще си кокорите очите в поредния камък с единствената цел после да разправяте че сте карали по тъмно като седнете на маса .
      Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
      Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Първоначално публикуван от kerkelov Преглед на мнение
        Трасето Бяла Черква-Хвойна (ако за него говорите) не е тежко става и за по неподготвени джипки. То през този сезон си е кално навсякйде даже и пред блока ни . Когато се минава от Бяла Черка към Хвойна повечето е спускане и даже някъде да е по-кално си е надолнище. Участъка точно преди Хвойна е доста каменист и стръмен но пак си е спускане и няма проблем. Друг е въпроса защо искате да карате този изключително красив маршрут през ноща когато нищо няма да можете да видите от него. Той е много по подходящ за дневно и сутрешно каране с многото си водопадчета и хубави полянки. През ноща ще видите само един тунел от дървета през който ще си кокорите очите в поредния камък с единствената цел после да разправяте че сте карали по тъмно като седнете на маса .
        По този маршруд есента имаше много отсечени дърва,които препречваха пътя - не се минаваше дори и с АТВ
        Внимавайте - особенно вечер!
        Иначе ако е разчистено може дори и "паркетник " да мине
        "Докато умните се намъдруват,лудите се налудуват"
        "LZ1WAN"

Коментар

И аз съм там,но в събота ...по сухо.В петък да се разберем..
          [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
          Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

За утре (нощното каране) 15.01.2010 някой да казва час и място за сбирка.

Коментар

Тези , които ще тръгваме в събота , имаме ли място и час за среща или направо там.

Коментар

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
                За утре (нощното каране) 15.01.2010 някой да казва час и място за сбирка.
                Е тва е приказка.
                Зь сега сме Дечо,аз,и Вальо.За час малко по късно за да се доразберем.
                TOYOTA LJ70 3D Common Rail
                TOYOTA BJ40 3.5D
                Венци 0887551059

Коментар

За сега организационният комитет е набавил 8 литра ракия, 8 литра водка, 10 литра вино и храна за събота вечерта

И да напомня: Пловдив има доста приятели в страната, Чувствайте се поканени!
                  BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Първоначално публикуван от venci67 Преглед на мнение
                    Е тва е приказка.
                    Зь сега сме Дечо,аз,и Вальо.За час малко по късно за да се доразберем.
                    И Калаша и аз.
                    878940653

Коментар

Казвайте на кой колко му е удобно за да вземем точен час

Коментар

Аз утре съм ангажиран, че по Смолянско гранични пунктове ще се откриват, но ако свършим навреме вечерта и по-важно на наша територия може да намина в събота през деня. Ако не стане желая на всички приятно изкарване и дано няма аварии.

P.S. Дечо гледам, че си тука, та да посмамя малко. Не съм ти забравил съдовете, но не съм се застоявал в Пловдив скоро. Другата седмица ще наминавам и ще гледам да ти ги оставя.
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                        http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Аз предлагам да се съберем на ОМВ но колко часа ви е удобно

Коментар

Първоначално публикуван от Decho Nissana Преглед на мнение
                            Аз предлагам да се съберем на ОМВ но колко часа ви е удобно
                            Дечо мернах малка ботилка с газ при теб, носия утре за ношното за всеки случай

Коментар

17.00ч. как ви се вижда за тъм-кал?
                              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                                17.00ч. как ви се вижда за тъм-кал?
                                Който е на работа да казва за мен е добре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X