Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спам, чат и всичко, което не е за останалите теми!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Спам, чат и всичко, което не е за останалите теми!

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
    ООО Фейсааааааа... За наденицата ли питате
    Питаме ма е няма,само паламуди ядем тука.
    HONDA DOMINATOR 650
    ОРЕЛ ASTRA
    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Колеги силно ценим мнението на Пловдивската група относно подобно мероприятие,моля ако имате интерес гласувайте за да са доволни всички:
      http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=154657

Коментар

"Поради слабия интерес се взе решение да се преустанови организационната дейност.
        Отменяме обявеното празненство и състезание.
        Събраните средства ще бъдат върнати на подателите им."

Росене защо затвори темата?
        Не искаш да чуеш пред хората какво мислим за теб?
        Първо си организирай ремонта на колата, после се занимавай с организиране на "събития".
        Трябвали пари! Много на време се сети писателю! Вече не съм убеден, че искам хората да мислят, че съм от пловдивката група.
        Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Спасителю на Пловдивската група, недей само загатва, а кажи каквото имаш да казваш. Ама нали знаеш, че няма да си мълча!!!
          Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
          Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Понеже другата тема "някой" я затвори...изразявам неодобрението си към това, че на хората се даде време от четвъртък вечер до сряда следобед да..."съберат пари"...
            Бавно и сигурно се разрушава, изграденото с години...

пп:Мога да бъда и по-конкретен, г-н Спасов.

Коментар

Това, Войводо, беше напомняне, а не даване на време. Хайтов има среща утре сутринта със собственика на хотела за да му даде капаро. Какво се очаква от него в този случай? Да неби да Ви е длъжен с нещо? Или аз съм Ви длъжен с нещо? Къде отиде Пловдивската група? Къде отидоха онези седем души, дето щяхме да правим Рожден ден. Веднага се намериха критици да обясняват как се прави. Разни такива дето нищо не правят НИКОГА. Разни Спасители и Войводи дето са градили, градили, ама не сме ги видели. Кажи, кажи, да видиш аз какво имам да казвам
              Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
              Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Спасов, защо ли сега никой не се ангажира с нищо? Дали не е заради името с което започва първото изречение? Преди да се появат благодетели като теб нещата се получаваха.
                Не намесвай Хайтов. Той е доказал, че е мъж и каквото каже се може да се разчита на него. Но той нищо не е казвал-само ти се пенявиш тука , че си каниш и гости от страната от наше име.
                Какво имаш да каваш - нещо да се притесним ли палячо?
                Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Ма това верно ли е бе...!!!Аз докато разбера ,че има някакво мероприятие и то вече се отложило.(а вече взех малко пари от старозагорци)
                  БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
                  TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
                  Съби Радев А(-) 0895745706

Коментар

Ми то кат няма Пловдивска група,къв рожден ден да й се прави ?!?! Като го няма онова задружие-няма и смисъл....Работата,като гледам,е за Помен,не за РД !!!
                    Последно редактирано от peterbg1; 21-11-12, 22:30.
                    [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
                    Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Това, Войводо, беше напомняне, а не даване на време. Хайтов има среща утре сутринта със собственика на хотела за да му даде капаро. Какво се очаква от него в този случай? Да неби да Ви е длъжен с нещо? Или аз съм Ви длъжен с нещо? Къде отиде Пловдивската група? Къде отидоха онези седем души, дето щяхме да правим Рожден ден. Веднага се намериха критици да обясняват как се прави. Разни такива дето нищо не правят НИКОГА. Разни Спасители и Войводи дето са градили, градили, ама не сме ги видели. Кажи, кажи, да видиш аз какво имам да казвам
                      Не смятам, че има място за подобни коментари, кой на кого е или не е длъжен!
                      Редно е като се поеме ангажимент за дадена организация, да се търсят нужните решения, а не да се бяга от отговорност!
                      може да се съберем пет, десет човека само и пак да има рождин ден!
                      www.4x4Trips.bg

Коментар

Първоначално публикуван от Lesov Преглед на мнение
                        Не смятам, че има място за подобни коментари, кой на кого е или не е длъжен!
                        Редно е като се поеме ангажимент за дадена организация, да се търсят нужните решения, а не да се бяга от отговорност!
                        Добре казано , браво Лесов.
                        TOYOTA LJ70 3D Common Rail
                        TOYOTA BJ40 3.5D
                        Венци 0887551059

Коментар

На критичната забележка отговаряш с обидни думи. Ето тук можеш да се образоваш как се прави колектив и Пловдивска група : http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=21593&page=8 И никога не забравяй, че разни там Воеводи и Спасители са оставили имената си по света с идея-офроуд...

Коментар

Всеки иска и вярва ,че може да организира мероприятия . Всеки може да се поинтересува, да потърси съвети от хората правили такива, за да осъществи идеите си. Би трябвало да се прецени дали времето, енергията, стреса, търсенето, проучването, разпитването на приятели и познати, планирането, организацията и координацията, които трябва да направи, за да осъществите мероприятието , си струва загубата на време, финанси, семейни отношения, както и да понесе интригите ...и тн.

Съкратено-"Ей пичове ще помагате ли "?
                            "Хвърлянето на шапката" е най-лесно.
                            Последно редактирано от venci67; 22-11-12, 00:46.
                            TOYOTA LJ70 3D Common Rail
                            TOYOTA BJ40 3.5D
                            Венци 0887551059

Коментар

Жалко за хубавата традиция.... окончателно ли е това решение ?
                              Газ 69 2.4i
                              Густо майна, пътят свърши !!!
                              GSM: О895 7О6О59

Коментар

Да отвори темата.
                                Да си подаде оставката.
                                От мен нова марка бутилиран алкохол с дата и име "Пл...и пр...ли-4"
                                Не може да няма купон по случая.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X