Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спам, чат и всичко, което не е за останалите теми!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Спам, чат и всичко, което не е за останалите теми!

А бе момченце, я вземи се събуди! Къде беше, къде отиде? Какви мнения и какви покрития, какви мечти, платни и безплатни? Вече се чудиш каква простотия да напишеш, само и само нещо да ми опонираш, защото останах единствения, дето пише в тоя форум. Чак си те представям как подскачаш на стола пред телевизора от напън, да събереш там някаква купчинка думички за да е твойта дума последна. Айде напиши още нещо, та комплексите ти да станат с един по-малко, поне временно. Не си говорил напоследък за многото ти опит. Може да подкараш нещо в тая посока. Кажи как лебедките като се счупят и плочите се изкривяват след чупенето.Ти си много силен там. Давай...
    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

А дай тел де, че актуалния не го дигаш.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Росене много хора от групата не одобряват зачестилите напоследък интриги или опити за интриги, но не им се занимава с дърдорковци като теб.
        Някой не поканил някого на кафе, друг не отишъл да носи мебели, трети не казал добър ден някой си...Айде сиктир.

И на мен ми е омръзнало да слушам тъпотии по мой адрес до такава степен, че мислех да спра да идвам с Групата. Но няма да стане. Интригантите ще спрат да идват!
        Аз съм от хората създали Пловдивската група и няма да се отегля, а ще я защитавам от такива като теб и още двама-трима.
        Поне докато не си в България не прави интриги, защото няма как де докопам!
        Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
          А бе момченце, я вземи се събуди! Къде беше, къде отиде? Какви мнения и какви покрития, какви мечти, платни и безплатни? Вече се чудиш каква простотия да напишеш, само и само нещо да ми опонираш, защото останах единствения, дето пише в тоя форум. Чак си те представям как подскачаш на стола пред телевизора от напън, да събереш там някаква купчинка думички за да е твойта дума последна. Айде напиши още нещо, та комплексите ти да станат с един по-малко, поне временно. Не си говорил напоследък за многото ти опит. Може да подкараш нещо в тая посока. Кажи как лебедките като се счупят и плочите се изкривяват след чупенето.Ти си много силен там. Давай...
          Дишай малко по-спокойно.Да не вземеш от зор някоя беля да направиш,бях там дето съм и сега,за разлика от теб.Момченце ще наричаш някой друг.Недей да връщаш стари работи,че отдавна не са ти се смяли половин България,спри да се излагаш,всички те познават добре вече.
          878940653

Коментар

Дали не е по-добре да минете на ЛС, а?!
            00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Руси, за пореден път си позволяваш да ми даваш квалификации, което е най-малко невъзпитано и не ти ходи на претенциите. И ми е много чудно как ме наричаш интригант при положение, че казвам точно каквото мисля и правя точно каквото казвам? Веднага давам пример как в последния ти пост се мъчиш да извъртиш фактите, което е много интригуващо, но не е интригантстване. Мога да назова и десетина интриги завъртяни от твои протежета. Изглежда обаче сме интриганти тези, които дръзнем да се обаждаме с различни от твоята позиции. И не разбрах, плашиш ме да ме биеш ли или това с докопването има друг смисъл? Бива бива, ама тези хора ти попита ли ги дали искат да ги пазиш и защитаваш? Последното май само за Гошко изглежда актуално.

Коментар

Не ми е приятно да пиша по въпроса, НО Росене, Руси ти е отговорил съвсем културно и това за докопването си го възприел по ......начин.

Хора няма нужда от интриги и ТУК няма какво да делим.

ПП.В последните месеци сме минали хиляди километри за да поддържаме това което ни е събрало и в този час не стоя за да си чеша клавиатурата.
                Последно редактирано от venci67; 26-06-12, 03:07.
                TOYOTA LJ70 3D Common Rail
                TOYOTA BJ40 3.5D
                Венци 0887551059

Коментар

Колеги, ставаме за смях. Дайте на лични или в петък... на Петров ден.

Коментар

Най сплотената и уважавана група,недейте така,и Заралии минахме през доста перипетии,ама не може ли да е доволен всеки в крайна сметка,ясно е че когато има разминаване във възгледите и следва смяна на посоките,ама ако има толерантност поне малко,все пак и времената са доста тежки,а вие сте амбициозни и сериозни хора доказали се нееднократно,и всеки има малко или много заслуга щом е бил съпричастен на каузата.Най кофти е хора които са се уважавали и биле рамо до рамо в различни ситуации,да стигат до крайности.На мен ми е добре позната тази ситуация,и никак не е приятно за никой,най добре е да има екип,и всеки да държи на другия въпреки неговите недостатъци,понеже идеални хора няма,точно това е разковничето в основата на обществото.
                    Последно редактирано от belata; 26-06-12, 21:09. Причина: правопис
                    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                      Най сплотената и уважавана група,недейте така,и Заралии минахме през доста перипетии,ама не може ли да е доволен всеки в крайна сметка,ясно е че когато има разминаване във възгледите и следва смяна на посоките,ама ако има толерантност поне малко,все пак и времената са доста тежки,а вие сте амбициозни и сериозни хора доказали се нееднократно,и всеки има малко или много заслуга щом е бил съпричастен на каузата.Най кофти е хора които са се уважавали и биле рамо до рамо в различни ситуации,да стигат до крайности.На мен ми е добре позната тази ситуация,и никак не е приятно за никой,най добре е да има екип,и всеки да държи на другия въпреки неговите недостатъци,понеже идеални хора няма,точно това е разковничето в основата на обществото.
                      БРАВО.
                      TOYOTA LJ70 3D Common Rail
                      TOYOTA BJ40 3.5D
                      Венци 0887551059

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                        Бела,нали знаеш приказката за кацата с меда и една лъжица гомно какво става!
                        878940653

Коментар

Нищо в тази тема не ме забавлява така, както това - киселия се самооприличава на мед!
                          Бива бива самоирония, но прекаляваш, Гошко. Ще вземеш да си се саморазсърдиш и тогава кой ще те спасява... не знам?

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
                            Нищо в тази тема не ме забавлява така, както това - киселия се самооприличава на мед!
                            Бива бива самоирония, но прекаляваш, Гошко. Ще вземеш да си се саморазсърдиш и тогава кой ще те спасява... не знам?
                            Прекалено много внимание ти отделих.
                            878940653

Коментар

Поклон до земята ти правя, за което

Коментар

Тц,кат деца сте,на прага сте на най голямото офроуд събитие зависещо от вашия отборен дух,и единството и добрите отношения в групата трябва да са ви приоритет,а после като мине пак се закачайте .Хубави хора...ама да не са ти в къщата :
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:FA & Plovdiv frends.jpg
Прегледи:1
Размер:109.8 КБ
ID:5386637Натиснете снимката за да я уголемите

Име:s. Biser.jpg
Прегледи:1
Размер:134.1 КБ
ID:5386638
                                Последно редактирано от belata; 27-06-12, 08:59. Причина: добавка на снимки
                                LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                                Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X