Обява

Свий
Няма добавени обяви.

17-18.10.2009 "Пловдив и приятели"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: 17-18.10.2009 "Пловдив и приятели"

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
    Утре вечер! В 18.30 часа, отговорниците по прасешките истории да се видим в заведение Амадеус. Намира се на светофара, преди църквата Света Петка /срещу Католическата църква/, преди Авенюто.
    Става дума за вторник 13.10.2009г в 18:30ч - кафе Амадеус - ако правилно съм разбрал ?
    www.4x4Trips.bg

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
      Утре вечер! В 18.30 часа, отговорниците по прасешките истории да се видим в заведение Амадеус. Намира се на светофара, преди църквата Света Петка /срещу Католическата църква/, преди Авенюто.
      ок
      00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Едно уточнение!
        Срещата днес е за решаване на въпросите за изхранването. Не е задължително всички да идват, а само тези, които имат предложения по въпроса
        Другата среща остава за четръртък, за да се уточнят последните подробности, кой как ще пътува и т.н. Добре е да се съберем всички
        BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
          Едно уточнение!
          Срещата днес е за решаване на въпросите за изхранването. Не е задължително всички да идват, а само тези, които имат предложения по въпроса
          Другата среща остава за четвъртък, за да се уточнят последните подробности, кой как ще пътува и т.н. Добре е да се съберем всички
          Я дайте разяснение за четвъртък. По-скоро ще ходите ли в петък в Русалка или само в четвъртък ще има събиране? Ако ще е четвъртък няма проблем, само кажете къде и в колко часа.
          http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
          http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Идеята е страхотна, което си личи и от заглавието на темата "Пловдив и приятели" - браво!
            Също много ми хареса, че траялчето не е със състезателен дух, а от сорта на организирана разходка Поздравления!

Незнам дали ще мога да присъствам, но пък имам желание. Не се записвам за нищо, ако реша да дойда ще е в последния момент и ще се спасявам по единично Ако дойда и Мърляча е жив и здрав, ще му тествам новите гумки . Ако не дойда, весело изкарване на всички

Поздрави.
            Мариана

Коментар

Извинявам се че не можах да дойда на срещата в Амадеус. Днес реших, че ще оправям сферите на Нисана.
              Опел Стефанов бяха така любезни да ме приемат, както и да участвам активно в ремонта. И на двете сфери уплътненията бяха тръгнали. Долните лагери бяха вече в ръждив отенък. Металният пръстен на сферите беше започнал да ръждясва гадничко. Всичко бе свалено, изчистено, обработено, нанесена защита и боя. Нови пръстени, различна по вид грес, черен спрей и смазка на хъбовете. Силно окъсняхме и се върнах като бубарак. Утре следва смяна на масло, на цялата ходова част и гресиране. Докато си почивах, върнах планката на стабилизиращата щанга в старото положение.
              Разбрах, че хам-хума е ОК. Браво на вас.
              Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Каде се намира РУСАЛКА?Надявам се че няма да е късно парите да се дадат в четвъртък на срещата !
                Ами то ще вали!!!
                Малииии как ще се окаляме!!!!
                Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
                костeнурков спринт.... и в гората !!!!

Коментар

На мен лебедката не ми работи,на диета съм и доктора не ми дава да пия.За това няма да идвам.Вальо ти как си.

Коментар

Първоначално публикуван от Shaka Преглед на мнение
                    На мен лебедката не ми работи,на диета съм и доктора не ми дава да пия.За това няма да идвам.Вальо ти как си.
                    ...Аааа,Дидо,'ми то май само един порок ти остана...да се открехнеш отзад !

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                      стига бе

нали за едното ядене и пиене живеем...

тия три неща..

Коментар

Az imam traktor s qka lebedka koqto moje da darpa po2-3djipa navednaj i 6te bade na traseto taka 4e tova ne e izvinenie.To i na men ne mi se pie ama 6te se prejalq
                        Със себе си съм имал повече проблеми,
                        отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
                        Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                          ей.еб..съм ги и докторите диетите

Коментар

ей.еб..съм ги и докторите диетите
                            A taka
                            Със себе си съм имал повече проблеми,
                            отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
                            Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508

Коментар

Лелеее ,от всичко казано най ме е яд за лебедката !!!!
                              Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
                              костeнурков спринт.... и в гората !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от djcrazy78 Преглед на мнение
                                ...To i na men ne mi se pie ...
                                ти пък от какво си болен?
                                или ти е лабава лебедката?

не мой с лошото, не мой...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X