Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хард разходки на Пловдивската група 2009г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Разходки на Пловдивската група!

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
    Изгубих си капака на халогена, като чупих с бронята онези паднали дървета по пътя.
    Имаш един от мен!
    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
      Аз съм уморен и за това ще качвам снимки утре Първо искам да благодаря на господин Керкелов за маршрута и след това на двамата колеги който ни изтърпяха и помагаха в големите дълбоки коловози: Вальо и Венци благодарско и на двамата .

А за маршрута се разделихме защото първия път който мина Вальо беше доста тежък дори и за него а Никито се качи от там с няколко лебетки и за това групата избра заобиколен път, който според мен не беше много по лек леките коли като мойта го минаха с едно две окантарвания но като цяло борбата беше голяма, брабо на цялата група и на новия ни колега за хъса който показа брабо за това че и със спукани или издишашти гуми се борихме и никой не се отказа
      Да благодарим на Керкелов за тази разходка.
      Калашев не мисли за снимки и други щуротии а прегръщай Златото ииии..лека от нен.
      И та ВСИЧКИ.
      TOYOTA LJ70 3D Common Rail
      TOYOTA BJ40 3.5D
      Венци 0887551059

Коментар

Хахахахахаха!
        Ицо - лика прилика.
        Абе какво му благодарите на Керкелов - изпочупи ни колите, трябва на Атв-та да минаваме.
        Руси мерси - тези дни трябва да пием кафе, без ИЦО /той получава натравяне/.

Ама браво на Венци и Ицо за снимките - качате оригиналите накъде.

Росен - евала. Даже жена му вика - Пусни го да се качва сам, та да се пробва. Стигнах до нея, там в калта и тя призна, че май се е надценила. Сладури. Браво.
        Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Страхотна разходка сте си направили, направо да ви завиди човек...
          Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
          Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Браво, благодаря, много съм доволен.
            Колкото и да ме бъзикате, днес и Ферозата и шофьора на Ферозата прескочиха "от другата страна". Определено днес се случиха неща, които не вярвах, че ще завършат сполучливо. Аз се разминах с изкълчено коляно и лека вдлъбнатина на калника - нищо работа съпоставено с емоциите. Добре, че бяха Кайманистите, че още щяхме да сме там, дано за напред по-малко да се налага дапомагат.

Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
            Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
              ....Аз се разминах с изкълчено коляно и лека вдлъбнатина на калника ......
              Калника се оправя, ама това с коляното не е добре. Намажи го богато с йод. Помага.

Ферозата мина като самолет на всички възможни места. За другите трябва малко да се поработи по нея...

ПП Кажи само как на тоя равен паркет можа да си прецакаш крак.

И малко снимки дело на Гого Спама-Това се виждаше пред нас.
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от drukman; 21-12-09, 00:29.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Много хубава разходка!Много ме е яд, че неможах да дойда!

Коментар

Мен пьк не,защото сега с маршрутката щях да тьрся тенекеджия
                  [img]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/img]

Коментар

Тези дни ще купувам едно Терано ... и хващам гората. с гуми, без гуми все върви ...
                    BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
                      Тези дни ще купувам едно Терано ... и хващам гората. с гуми, без гуми все върви ...
                      Гледай да има шаси, че един пзнат си взе такова ма без шаси
                      Като го вземеш се надявам че пак ще почнеш да идваш с нас

Коментар

Калаш, дай снимките, какво се ослушваш !?

Коментар

Много убаво. Бравос .
                          Ся пак чакаме трак. Дано да дойде до нова година.
                          Нещо клипче , няма ли ?
                          Достойно преживяване, ма хич не мъ я яд, щот си варихме ракия в село Борово под Кръстова гора и пробвахме новия шест-глав змей.
                          Евентуало по празниците , ще пусна тема за неразривната връзка на жипа и ракията.

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
                            В Дупница(от където купих мотора за джогана) се продава чудесен патрол- новото заоблено купе- къса база , дизел 2.8 турбо, много стегнат и запазен, с твърд блокаж отзад. Хубава цена 7800 лв.
                            Имам и телефон.

Коментар

Първоначално публикуван от venci67 Преглед на мнение
                              Да благодарим на Керкелов за тази разходка.
                              Калашев не мисли за снимки и други щуротии а прегръщай Златото ииии..лека от нен.
                              И та ВСИЧКИ.
                              Радвам се, че на някой от групата им е харесало трасето, защото по едно време си мислех, че всички ще ме псуват от къде ви прекарах.
                              Тези на който им е харесало да знаете, че знам и други подобни че даже и по трудни имам ако на някой това им се е видяло лесно.
                              Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
                              Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Боре, кажи как да съберем двете половини от снимките в едно цяло Писах ти и на скайп
                                Или другия вариант е аз да почна да разказвам пък ти да довършиш
                                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X