Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хард разходки на Пловдивската група 2009г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Хард разходки на Пловдивската група!

Опа онова не била последната снимка, но това е последния удар по диференциала

Последно редактирано от Петър Митрев; 24-12-09, 21:20.

Коментар

Основният ми проблем беше, че съм с оригиналните гуми на нивата т.е. галоши, но си взех поука!

Коментар

Преди и на акъла нямаше да ми дойде да мина през това свлачище. Сега и камъните оправихме, доста дървета таковахме и всичко си бе супер.
        Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Доста добра физзарядка беше всичко ме бoли най-вече от това, че с тези гуми колата е неуправляема върти се на всякъде, а още повече и от факта че имаше опасност да се обърна, да падна в пропата, да остана без диференциали...
          Последно редактирано от Петър Митрев; 24-12-09, 21:19.

Коментар

Да тие жива и здрава дъщерята
            Нещо взе серизно да го караш хард този Патрул

Коментар

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
              Да тие жива и здрава дъщерята
              Нещо взе серизно да го караш хард този Патрул
              Винаги съм го карал сериозно. Ама вие ме мушите само в храсталаци. Не може човек едно кафе да изпие с него.

Коментар

По-висок клиренс (редуктори) и си свиркаш. При мене например са само 34 см. при най- ниска точка. Опирането е трудно дори при положени усилия от моя страна.
                LZ1VMH

Коментар

Ники нещо се отпусна от последната хард расхотка

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
                    Имате много поздрави от Ванката. Онзи пич с червения Патрол. Сега го е направил много.
                    Кани ни на ХАРД изпълнения около с. Житница. Той е с Г-класа 300, 81 година. Там си имат някакво блато. Още никой не е преодолял един участък без дърпане.
                    Пък и цялата Пловдивска група, поделение Житница ни кани. Сигурно ще извадят и някоя бутилка червено вино.

Червеното вино аз ще го извадя, вие заповядаите и неберете грижа!

Коментар

Първоначално публикуван от ivan pekov Преглед на мнение
                      Червеното вино аз ще го извадя, вие заповядаите и неберете грижа!
                      Специално за феновете от с. Житница. Много държа да дойде някой на 27-ми.

Коментар

Специално за феновете от с. Житница. Много държа да дойде някой на 27-ми.
                        Честита Коледа.

Очертава се шанс да дойда,разбира се ако нямате нищо против.
                        Може и Ванката да дойде,но с него допълнително ще се чуем.
                        Очертава се интересен ден.
                        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Коледа е!
                          Все пак някой трябваше да отпразнува Бъдни вечер в гората.
                          Е днес Петьовата и моята го направихме.
                          Знаете как е! Сняг, коловози, много кал, търсене на нови пътища и т.н. Наложи се и малко теглене, но бос не се ходи в гората.
                          Първо да ти е живо и здаво чедото. Пък ти покрай него. Много да го разхождаш по красиви места.

Бравос. Чудесна разходка. Трябва по-често да се водим по акъла на младото. От както познавам Пешо, започвам да вярвам в младежта .

От де го зафанахте тоя път след х.Руен бре младежи ?

Някой път да пробваме и този , който започва от самата хижа към Добралък и Бяла черка. Хижаря казва , че не става , ама можем ли да го оставим така.

Честита коледа на всички.

И не забравяйте , две дръвчета всеки трябва да посее в живота си, за да има и за младите.

Коментар

Само дето тука стана обратното младото се подведе по акъла на старото, но нали новобранеца трябва някой да го накара да се престраши веднъж пък от там на татъка, квот излезе

Коментар

А пътя е лесен за намиране като излезеш на високото над Яврово хващаш малък път с разбит асфалт след това се стига до един разклон с 3 пътя ти си продължаваш по средния и после караш само по най-отъпканите пътища.И да искаш не можеш да се изгубиш.

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Митрев Преглед на мнение
                                Само дето тука стана обратното младото се подведе по акъла на старото, но нали новобранеца трябва някой да го накара да се престраши веднъж пък от там на татъка, квот излезе
                                То в групата, няма много дето са пораснали(поне на акъл).
                                То иначе ща мааме ли по калъ кат гламави.
                                То и навигатора изглежда щастлив като дете в магазин за играчки.

За нивата гуми си трябват и ще стане кат пушка. Няма стигане.
                                Митьо, ако не го е срам, да я остави така, с лебедка и с пролетни гуми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X