Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хард разходки на Пловдивската група 2009г.
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Разходки на Пловдивската група!
Аз съм уморен и за това ще качвам снимки утреПърво искам да благодаря на господин Керкелов за маршрута
и след това на двамата колеги който ни изтърпяха и помагаха в големите дълбоки коловози: Вальо
и Венци
благодарско и на двамата .
А за маршрута се разделихме защото първия път който мина Вальо беше доста тежък дори и за него а Никито се качи от там с няколко лебетки и за това групата избра заобиколен път, който според мен не беше много по лек леките коли като мойта го минаха с едно две окантарвания но като цяло борбата беше голяма, брабо на цялата група и на новия ни колега за хъса който показа брабо за това че и със спукани или издишашти гуми се борихме и никой не се отказаПоследно редактирано от kalasha; 20-12-09, 20:50.
Коментар
-
Май днес не ми е било достатъчно, че газих цял ден, ами лежах на околовръстното по гръб под колата,че се запали инсталацията, нещо от светлините. Нямате си идея как духаше, колко тъмно беше и как капеше кал в окото.
Коментар
-
На мен пък ми тропа нещо-задна дясна гума, все едно пластмасово топче. Ама утре ще се види. Изгубих си капака на халогена, като чупих с бронята онези паднали дървета по пътя.Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнениеЕх Боре само чакаш да закъсам някаде нагор и се въсползваш
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнениеНа мен пък ми тропа нещо-задна дясна гума, все едно пластмасово топче. Ама утре ще се види. Изгубих си капака на халогена, като чупих с бронята онези паднали дървета по пътя.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнениеНа мен пък ми тропа нещо-задна дясна гума, все едно пластмасово топче. Ама утре ще се види. Изгубих си капака на халогена, като чупих с бронята онези паднали дървета по пътя.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар