Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хард разходки на Пловдивската група 2009г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Разходки на Пловдивската група!

Корава група бе Хора........
    Прикачени файлове
    TOYOTA LJ70 3D Common Rail
    TOYOTA BJ40 3.5D
    Венци 0887551059

Коментар

А някои си играеха със снега или гледаха гордо отгоре
      Прикачени файлове

Коментар

мдааа...много добра разходка беше

П.С. какво пише в снега?

Коментар

Май забравих да спомена, че през цялото време валеше сняг и всъщност беше много красиво. А и време имахме да употребим, каквото носехме за консумация.

Коментар

Аз съм уморен и за това ще качвам снимки утре Първо искам да благодаря на господин Керкелов за маршрута и след това на двамата колеги който ни изтърпяха и помагаха в големите дълбоки коловози: Вальо и Венци благодарско и на двамата .

А за маршрута се разделихме защото първия път който мина Вальо беше доста тежък дори и за него а Никито се качи от там с няколко лебетки и за това групата избра заобиколен път, който според мен не беше много по лек леките коли като мойта го минаха с едно две окантарвания но като цяло борбата беше голяма, брабо на цялата група и на новия ни колега за хъса който показа брабо за това че и със спукани или издишашти гуми се борихме и никой не се отказа
            Последно редактирано от kalasha; 20-12-09, 20:50.

Коментар

Кратко, но съдържателно!
              Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

....и дъжд валя и сняг валя и ни намокри горките колици...;и имаше следи от вълк и .....
                Прикачени файлове
                TOYOTA BJ40 3.5D
                Венци 0887551059

Коментар

Май днес не ми е било достатъчно, че газих цял ден, ами лежах на околовръстното по гръб под колата,че се запали инсталацията, нещо от светлините. Нямате си идея как духаше, колко тъмно беше и как капеше кал в окото.

Коментар

На Никито,Венци,Вальо и Ицо дължа по една бира за активната помощ която ми оказаха за смяната на гумата.
                    А на Гого лимонада защото няма 18г.
                    Прикачени файлове

Коментар

Ех Боре само чакаш да закъсам някаде нагор и се въсползваш
                      Прикачени файлове

Коментар

На мен пък ми тропа нещо-задна дясна гума, все едно пластмасово топче. Ама утре ще се види. Изгубих си капака на халогена, като чупих с бронята онези паднали дървета по пътя.
                        Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
                          Ех Боре само чакаш да закъсам някаде нагор и се въсползваш
                          Той колата не можа да си извлачи,ама...виж го как дърпа !

Коментар

...и Вальо МНОГО помага а Калаша с гума ЗОРРРР видя.А на новия колега евалла.
                            Прикачени файлове
                            TOYOTA BJ40 3.5D
                            Венци 0887551059

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
                              На мен пък ми тропа нещо-задна дясна гума, все едно пластмасово топче. Ама утре ще се види. Изгубих си капака на халогена, като чупих с бронята онези паднали дървета по пътя.
                              Абе,определено и на теб нещо ти тропа, ама май на горните етажи !

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
                                Да не е влезнало някое камаче в гумата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X