Беше решено на 15.Ноември.2017г. в Сряда от 19.00 в Пловдив, ул.Васил Соколов №2. сградата е на ДФ Пловдив112 да се проведе УЧРДИТЕЛНО СЪБРАНИЕ. В момента нарочени лица се подготвят документално. Поканени да участват са всички, които желаят да са учредители и участници в бъдещия КЛУБ, да изберат управителен съвет, прецедател и да гласуват по всички въпроси, свързани с учредяването!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Събрания на Клуб Офроуд Пловдив
Свий
X
-
От: Учередително събрание на Офроуд Пловдив
Това ще е сдружение с идеална цел, търговско дружество, фондация, партия... някакви цели, проект за устав? Дайте мъничко разяснения, ако може. Принципно съм заинтересован. Благодаря.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
-
Сдружение с не стопанска дейност, осъществяване общественополезна дейност или частна полза, кое от двете ще се реши на събранието.Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнениеТова ще е сдружение с идеална цел, търговско дружество, фондация, партия... някакви цели, проект за устав? Дайте мъничко разяснения, ако може. Принципно съм заинтересован. Благодаря.
Коментар
-
Нарочените лица са хора който са нагърбиха да се запознаят как става учредяването на клуба а не ,че те ще са в управителния съвет.Учредяването на управителен съвет и прецедател ще се реши чрез гласуване от всички които искат да го има този клуб.Идеята е всичко да е чисто и ясно от самото начало и решенията да се вземат от всички членове на клуба чрез гласуване,за това е важно всеки които иска да го има този клуб да се чувства специално поканен.Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеКажи кои са нарочените лица, за да се ориентираме дали ще е нещо добро.
Коментар
-
От: Учредително събрание на Офроуд Пловдив
Разбира се ,че имаш право, и не само ти а и всеки които иска това нещо да се случи.Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнениеТо е имало среща и на 06, ама аз не съм видял, сега имам ли право на посещение, след като не съм бил 1вият път
Коментар
-
Без проекто-устав, цели и насоки за развитие няма как да се случи това. Чисто документално не може да се подаде в съда без тези неща. А да се решават на учредителното събрание е немислимо - предполагам всеки знае какво е говорилня.
Пиша го това с цел не да се заяждам, а се надявма да се приеме градивно.
За съжаление нямам възможност да дойда на 15тио 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
Стояне, ще се радвам да се присъединиш към групата. И за да не бъда толкова голословен ще кажа някои неща;За да се създаде клуб първото и най-важно нещо е да има хора които да имат обща кауза и желание това да се случи. Сега малко юридически, ето документите които трябва да се внесат в съда:
- Заявление за вписване. Заявлението се подписва от всички членове на управителния съвет. Ако вместо управителен съвет, сдружението има едноличен управителен орган – управител, заявлението трябва да е подписано от управителя.
- ПРОТОКОЛ ОТ УЧРЕДИТЕЛНО СЪБРАНИЕ;
- Устав;
- Образци от подписите на лицата, които ще представляват сдружението – нотариално заверени;
- Удостоверение за уникалност на наименованието;
- Свидетелство за съдимост на членовете на управителния съвет;
- Документ за платена държавна такса за вписване на сдружението.
- Стояне, мисля, че не си прав за учредителното събрание, всичко трябва да започне с това. На учредителното събрание се избира име на клуба, прецедател, управителен съвет който в зависимост от това дали ще е с обществена дейност или частна полза варират и хората. Като в първия вариант минимума е 7 човека, а във втория 3 души, след това се приема устав които ще определи това сдружение с каква цел и дейност е, а не вътрешният правилник на клуба. Много хора ги бъркат двете неща, събранието протича с предлагане и съответно гласуване за и против, а не да се превръща в говорилня. Доста се отплеснах по темата, мисля, че тези неща на срещата трябва да се изясняват и приемат.
Последно редактирано от Lesov; 11-11-17, 12:33.
Коментар
-
Самото заглавие на темата(Учредително събрание на Офроуд Пловдив) предполага, че ще се направи ПРОТОКОЛОТ УЧРЕДИТЕЛНОСЪБРАНИЕ, който регламентира клуб. Т.е. решението вече е взето.
...от някой...някъде...
Господа учредители!
Моля да бъде разяснено кои са инициаторите, както и кога и къде е взето това решение. Понеже до последната неделя никой не е споменавал за такова нещо. Може би е важно да се каже, че не съм пропускал мероприятие тази година, за разлика от...
И за да не помисли някой, че съм против ще споделя, че намирам за уместно предварително да се определи целта, идеите и формата на тази идея, както нагоре хората питат. Не на последно място-да се даде време за популяризиране на мероприятието, за което е нужно повече от една апокрифна сбирка.
Какво ще се учредява там на 15-ти на никой не е ясно, а вие вече избирате управителен съвет и т. н. Според мен това не трябва да е учредително събрание.
Коментар
-
Войводо, лично аз на последната ни неделна разходка, разясних на присъстващите, какви са ни намеренията и съобщих няколко пъти за инициирането на първата среща (проведена миналият понеделник 06.11.2017г) в която да обсъдим трезво, дали да имаме желание за сформирането на официален клуб. Темата през последните години е разисквана N'пъти и нещата са доста ясни. В момента е налична група от хора, имащи желание да се нагърбят с организацията по създаването на Истински, Реален Клуб и ние ги подкрепихме.Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнениеСамото заглавие на темата(Учредително събрание на Офроуд Пловдив) предполага, че ще се направи ПРОТОКОЛОТ УЧРЕДИТЕЛНОСЪБРАНИЕ, който регламентира клуб. Т.е. решението вече е взето.
...от някой...някъде...
Господа учредители!
Моля да бъде разяснено кои са инициаторите, както и кога и къде е взето това решение. Понеже до последната неделя никой не е споменавал за такова нещо. Може би е важно да се каже, че не съм пропускал мероприятие тази година, за разлика от...
И за да не помисли някой, че съм против ще споделя, че намирам за уместно предварително да се определи целта, идеите и формата на тази идея, както нагоре хората питат. Не на последно място-да се даде време за популяризиране на мероприятието, за което е нужно повече от една апокрифна сбирка.
Какво ще се учредява там на 15-ти на никой не е ясно, а вие вече избирате управителен съвет и т. н. Според мен това не трябва да е учредително събрание.
Сега с тази тема, най-официално се канят всички желаещи да вземат участие в учредителното събрание за създаването на Офроуд Клуб Пловдив.
Целта не е да се обвиняваме, че някой иска да направи нещо градивно и не е успял да информира всички.
Целта ни е да се вдигне достатъчно шум, за да се информират колкото се може повече заинтересовани хора от това Пловдивско общество!
... и да се обединим върху каузата, създаване на ОФИЦИАЛЕН КЛУБ на Пловдивската Група.www.4x4Trips.bg
Коментар
-
Стоянски, ако имаш желание, ще има възможност и по-рано да се включиш в организацията... както и по-късно, при подготвени вече документи и направени някакви стъпки по създаването!Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеБез проекто-устав, цели и насоки за развитие няма как да се случи това. Чисто документално не може да се подаде в съда без тези неща. А да се решават на учредителното събрание е немислимо - предполагам всеки знае какво е говорилня.
Пиша го това с цел не да се заяждам, а се надявма да се приеме градивно.
За съжаление нямам възможност да дойда на 15ти
Тук по-важно е да имаш желание
Ако имаш някакви въпроси по темата или предложения, ще се радвам да се чуем и ги обсъдим.
(актуалният ми номер е 0877 001111)Последно редактирано от Lesov; 12-11-17, 08:21.www.4x4Trips.bg
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар