Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групата от Пловдив - организационна тема 2009г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Групата от Пловдив

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
    Оffroad-bulgaria.com/Пловдив
    Вместо наклонена черта, би могло да има тире, примерно...
    Теоретично неможе да има тире. Няма да е валиден URI.

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
    ...Ако приемете предложеннието ми, може и да ме поканите на някоя разходка...
    Разбира се, че трябва да имаме гости.

Добре е да е по-лек маршрута за да има масовост и да има време (и здрави джипки) за да се прибират гостите.
    Последно редактирано от Niger; 22-12-09, 15:12. Причина: допълнения
    Иван
    ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Че кога и къде е ставало дума за адрес... Останах с впечатление, че си търсите име за раздел във форума...
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Управителя на х.Чернатица има Митсубиши Паджеро '85 2.5ТД
        На човека му е гръмнал мотора, а аз миналата седмица поех ангажимент да му потърся из нета втора употреба. Това може да е чудесен повод да организираме събирането там, а ако някой от групата има Паджеро на части може да стане "полезното с приятното".
        Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
        Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Колеги, радвам се на ентусиазма.
          Дайте да изясним за подфорума, името - то май друго няма. С подфорум или не, няма кой знае какво значение. И без туй имаме, мисля 4 теми.
          Име - естествено Пловдив, Офроуд и подобно. Можем да си направим допълнително - стикери, винили и др. дреболии /facebook.../

Ако целта е Пловдивската група да бъде сплотена и да се развива, то ще трябва да се въвеждат различни инструменти от организационен тип, както и контрол. Това обаче е доста сериозно нещо и често води до конфликти.

Модератор - Стоян е доста добър избор. Надявам се обаче да не "изгори" в бъдещи караници и претенции. Това дали Стоян да е модератор или не, води до ясното определяне на функциите му. Да не стане утре подфорума да си избира други подмодератори.
          Стоян е един от хората, които положи доста усилия за обединението ни.
          Забравяме обаче, че целта на едно бъдещо съществуване е да обединим максимално симпатизантите на силните преживявания. Нещо позабравихме Петя и Фани, които бяха едни от основателите на групата. Напоследък се ограничихме в разходки, но пък намаля присъствието. Няма ги радиолюбителите, гъбарите, алпинистите, самотните писачи и въобще има върху какво да се помисли.

За мен важно е да направим група, обединяваща интересите на максимално допустим брой участници, да съчетаем вижданията им, да развиваме Екосистемата и себе си.

Отговори не търся. Просто имам доста опит в тази дейност. Да не стане така - имена, модератор/и и нищо съществено.
          Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

А всъщност защо ни е подфорум?
            Какви са предимствата?
            [IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов

Коментар

Ако питаш мен - не знам.
              Сега след нова година щяхме да си "занулим" темите и всичко щеше да е като по старому
              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Принципно нещата дотук са добре.
                Трябва да знаем дали да ги разваляме?
                Би ми се искало по-силно присъствие при Марин, който има доста опит в движение сред природата. Например, да се организират няколко преходчета с крачка, скромни изкачвания и т.н. /Едвам се занесох онзи ден по баира/.
                Да се направят няколко мероприятия - почистване, засаждане, кръв, помощ на бедни и болни хора.
                Ако трябва и bgbul да ни изведе веднъж за гъби.
                Някой да вземе да организира 2 леки експедицийки, със скари, винари, може и козари.

В резюме - прекрасен форум, събрал ни тук. Вариантът е да не шаваме много, за да не стане боза. Ако ще се доорганизираме, то би трябвало да разширим обхвата и качеството на дейността, за да ни е по-интересно. Трябва малко социална дейност, трябва малко на гости у..,както и много хард разходки.

Всички споменати лица са произволно изскочили. Това е само насока за размисъл.

Коментар

развитието на всичко в плоскостта на един форум е силно погрешна
                  имам много горчив опит, и то не еднократен..

основата е персоналните отношения, форума е само място за изявата им, не и обратното

и понеже тези две неща много лесно преливат едно в друго, и се получават едни, меко казано, недоразумения, които стигат до препъни-камъни в доброто общуване.

и понеже наличния форум благосклонно предлага място за общуване, то не е необходимо да се търси ново, отделно такова, което ще се намери, естествено, но при други условия, на друга цена, със друга, свита общност...

и разкриването на собствен домейн, с необходимите ангажименти, разходи, грижи, май не е приоритет..

така си мисля аз , де

Всичко, казано от Ники, е верно!!!

Коментар

Ми те мероприятията и сега ги има.Който изка - участва.
                    Според мен, бандата е банда, защото се виждаме, а не контактуваме само виртуално и това, че всичко е по желание.
                    [IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов

Коментар

Аз подкрепям всяка идея свързана с Пловдивската група спомената от Никито и ще очаствам актиено когато мога,колкото мога и с колкото мога.

Коментар

Ей, някой да не се обърка. Става въпрос за собствена подгрупа тук в този Форум.
                        Иска ми се обаче, да не вземем да се капсулираме само с Разходки, че хората се стягат. Мислят ни за някакви айдуци.
                        Да се разгърнем още, да правим и други неща. Там ще участват може би други хора, но Пловдивската група трябва да е една.
                        Пък всеки ще си намира мястото.
                        Така Златото ще може да се хвали по телевизията, Калаша да е по-убедителен, като си пие пиенето с някои политици.
                        Пък и Еко проектите тръгват.

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
                          Би ми се искало по-силно присъствие при Марин, който има доста опит в движение сред природата. Например, да се организират няколко преходчета с крачка, скромни изкачвания и т.н. /Едвам се занесох онзи ден по баира/.
                          Да се направят няколко мероприятия - почистване, засаждане, кръв, помощ на бедни и болни хора.
                          Ако трябва и bgbul да ни изведе веднъж за гъби.
                          Някой да вземе да организира 2 леки експедицийки, със скари, винари, може и козари.

В резюме - прекрасен форум, събрал ни тук. Вариантът е да не шаваме много, за да не стане боза. Ако ще се доорганизираме, то би трябвало да разширим обхвата и качеството на дейността, за да ни е по-интересно. Трябва малко социална дейност, трябва малко на гости у..,както и много хард разходки.

Всички споменати лица са произволно изскочили. Това е само насока за размисъл.
                          Много съм "ЗА" това мнение.

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
                            Ники, тъкмо идвам от рожден ден, където проверявахме чия ракия е най-добра, така че дано не бъркам, като мисля, че визираш мен. Ако е така ето моето мнение и положение в момента. В последните да кажем почти два месеце съм повече в Смолян. Така се очертава и поне за януари, след това... да не отварям тема, че не се знае накъде ще духне вятъра. По тая причина не съм се включвал много с групата. Още повече, от пак около две месеца вече съм само с Фрилендъра, а преди имах на разположение и "по-офф" машини. За криза и други неща няма да говоря, но искам да знаете, че с каквото мога да се включа съм винаги на линия. Не искам да казвам, че съм приятел с всички, но ви чувствам поне, като добри познати и е чест за мен, че имам възможността да общувам с вас. Хайде сега по същество от мен, че стана много сантиментално. Това, което мога да ви предложа за разнообразие в тоя момент са 2 неща, като и за двете все пак ще трябва да се уточнят нещата, щото не зависят изцяло от мен. Първото, което мисля ще заинтригува повече хора е разходка с моторни шейни. За мен това си е незабравимо изживяване. Ако проявите интерес ще опитам да уреда един излет на минимални цени /нормално искат над 100 лв на час на шейна/, щото някои от собствениците на шейните няма как да откажат на нагъл тип, като мен. Второто нещо е ледено катерене, за което се подготвя стена на Пампорово. Ако нещо друго ви идва на ум свързано с Родопите свиркайте да видим дали може да се измисли нещо.

За пешеходни маршрути не говоря, защото не са много "на мода" зимата. Ако обаче има хубаво време нищо не пречи да покорим някои върхове. И да уточня пред всички, че не съм коййй знае какъв планинар или екстремист, та да не очаквате много. Всичко се прави за удоволствие, но ако има съвсем пристрастени имам доста приятели на "ТИ" с всякакви развлечения в планината.

ПОЗДРАВИ НА ЦЯЛАТА ГРУПА И ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА КОЛЕДА В АВАНС!!!
                            Последно редактирано от marin199; 22-12-09, 21:59.
                            http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                            http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Ники даде ми голяма тема за размисьл
                              [img]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/img]

Коментар

レシネスノイ リスセスネシレ マイメ

Всички които съм визирал, ги цитирам, защото са хора с потенциал, а ние не сме го използвали. Знам Марине, че имаш доста възможности и за това те дадох като пример.

Примерно Златото може да организира кръжок по шев и кройка.

А и Руси Русев да си изпълни обещанието за каране над Гълъбово, стига се е занимавал с китайки, че стана 2010.
                                Последно редактирано от nikita66; 23-12-09, 07:02.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X