Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групата от Пловдив - организационна тема 2009г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Групата от Пловдив

Още едно предложение за името от Наско - "МайнаДжиип"
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
      а паркинг има ли ?
      И на двете места има огромни площи за паркиране
      Още едно предложение за името от Наско - "МайнаДжиип"
      Само без "Д"-то
      "МайнаЖийп"
      Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
      Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Отиваме към Миниижууп.

За ОФРОУД ПЛОВДИВ.

За Модератор.

За Стоян.

За модериране/организиране - маршрут и други екзотични отношения/ в някаква степен и на разходките, щото там мааме по 5 часа. За какво ми е този модератор, ако ми модерира само снимките.
        Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Стояне,явно ти ще си +1 Нека 27 се почете както подобава,но терена да е като за по-неподготвени джипки,че да се качат всички
          Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
            Относно подслоняването
            Мога да питам за х.Чернатица
            Над с.Добралък, където се събират пътищата за с.Косово, за Бяла Черква и за мините има много яка беседка за 30 човека поне. От две страни е затворена със стени, третата може да се затвори за 3 минути с такера и опаковъчен найлон. Пътищата са леки.
            Предложението ми се струва чудесно!
            Много е важно да духнем първата свещичка
            [IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
              Нека да обсъдим как ще честваме първия рожден ден на нашата група. Пада се в неделя(27.12).

Засега имаме следното предложение:
              -тръгване в час съобразен с презниците предните дни
              -леко, кратко маршрутче, което да може да се премине от всички!
              -след това се отдаваме на купона. Ако е хубаво времето най-добре да си направим BBQ, но ако времето не е подходящо, ще е по-удачно да се подслоним някъде. Идеята беше Горски кът, но Ицо не може да се свърже, а и хижата е била затворене вчера?

Нека да обсъдим и до ден-два да излезнем с решение, за да може да го обявим официално

За да си припомните миналите събития: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=46835
              Аз като млад член на групата от ПЛОВДИВ ще ви кажа че BBQ Е от мен но само ми елате откъм Лъки.....може и да стане интерестно.
              А ще има и награда-Които ми докара колежката Dan7(все пак трябва да се познаваме всички)
              Със себе си съм имал повече проблеми,
              отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
              Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508

Коментар

Хайде само маршрута да е по лек,щото ние с ''маршрутките''
                Изключвам Дечо де
                [img]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/img]

Коментар

За хижата и за лафа може и аз да намина с паркетника. Колкото до истинската кал, като ви знам кви сте прасета ще трябва да си взема билет за автобусната линия "Дечо Експрес".
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                  http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
                    Ако вложим малко хумор в названието, може и така да изглежда:
                    Pl-Off-div-aneta
                    Pl-Off-divaneta
                    Pl-Offdivaneta
                    PlOffdivaneta

една от четирите версии
                    Офф Пловдив. Абе, в крайна сметка сички ще викат "Деремайните идат". 27-ми... тоя път ще юркам жената. Сигурно ще трябва да се закълна във вечна вярност и любов, и да свърша домакинската работа за 2010г., ама....
                    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

www.офроуд-пловдив.бг ... може би нещо такова

... идеята е много добра !

ако сме обвързани с големия форум не съм сигурен че ще стане !?

http://forum.offroad-bulgaria.com

http://forum.offroad-plovdiv.com

има ли запознати със ситуацията ... дали можем да си го кръстим на Български ?
                      www.4x4Trips.bg

Коментар

Принципно съм за изписването му така както е на логото, но и OFFRoad Plovdiv е приемливо
                        Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
                        Относно подслоняването
                        Мога да питам за х.Чернатица
                        Над с.Добралък, където се събират пътищата за с.Косово, за Бяла Черква и за мините има много яка беседка за 30 човека поне. От две страни е затворена със стени, третата може да се затвори за 3 минути с такера и опаковъчен найлон. Пътищата са леки.
                        Това място наистина е подходящо! Има чешма, изградено е BBQ. До него може да се стигне и почти само по асфалт
                        Първоначално публикуван от djcrazy78 Преглед на мнение
                        Аз като млад член на групата от ПЛОВДИВ ще ви кажа че BBQ Е от мен но само ми елате откъм Лъки.....може и да стане интерестно.
                        А ще има и награда-Които ми докара колежката Dan7(все пак трябва да се познаваме всички)
                        При теб километрите стават много, а пътя откъм Лъки, не е от леките...

Май най-удачно ще е да се събираме към 10.15ч (за да може преди 11 да сме тръгнали) на ОМВ на околовръстното, до х.Здравец по асфалт, групова снимка на поляната, оттам хващаме гората под параклиса посока Бяла черква и след това към тази местност, която е над Добралък. Пътя не би трябвало да създаде проблеми на неподготвените, също така няма опастност и за боята
                        Какво мислите?
                        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Май най-удачно ще е да се събираме към 10.15ч (за да може преди 11 да сме тръгнали) на ОМВ на околовръстното, до х.Здравец по асфалт, групова снимка на поляната, оттам хващаме гората под параклиса посока Бяла черква и след това към тази местност, която е над Добралък. Пътя не би трябвало да създаде проблеми на неподготвените, също така няма опастност и за боята
                          Какво мислите?
                          Това е миналогодишния маршрут, май

Коментар

Намесвам се в ролята на фен (каква хубава българска дума), на пловдивската група, с предложение за име на подфорума ви - Оffroad-bulgaria.com/Пловдив
                            Вместо наклонена черта, би могло да има тире, примерно...

П.П. Ако приемете предложеннието ми, може и да ме поканите на някоя разходка... все пак ще се явявам нещо като кръстник.
                            Последно редактирано от giorgio; 22-12-09, 15:04.
                            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                              Това е миналогодишния маршрут, май
                              По-голямата част - да. Разликата е, че мин. година забихме към Бяла черква, където някои се заиграха, а тази полянка над Добралък се пада в противоположна посока.
                              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

PLOFFROAD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X