Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групата от Пловдив - организационна тема 2009г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Групата от Пловдив

Първоначално публикуван от peterbg1 Преглед на мнение
    .....Всички ние май сме....едни големи непораснали деца !!
    Хе, че то ние жените (ви) отдавна си го знаем това.
    Играчките са супер, само тези "балони" не вярвам да разрешат да се пробват на гребната, ако няма осигурени разрешение и спасители. На Оризаре пък или на който и да е неохраняем водоем е опасно да се пробват
    Но футбол било с пижами и бинокли, било с балоните ще ни донесе незабравими преживявания и... гледки
    А вие, по-едричките, може да се пуснете и по тениски и боксерки...
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Тази вечер ще присъства ли женска аудитория, че мисля да си доведа и жената, ама да не е само тя че да не вземе да се гипсира нещо?!?
      0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от stanlypld Преглед на мнение
        Тази вечер ще присъства ли женска аудитория, че мисля да си доведа и жената, ама да не е само тя че да не вземе да се гипсира нещо?!?
        ...Тук, по принцип се казва: "Не се притеснявай,ако се гипсира ще я отпуснем!", ама не го казвам !

Коментар

А тук се казва:"Палавник !"..ама и аз не го казвам..
          [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
          Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Ами каним се засега да присъстваме...
            п.п. еееей, ама сте бързииии
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Ми...айляци хора-все пред компютъра..безделници..хубаво,че не сме и без празници..
              [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
              Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Първоначално публикуван от peterbg1 Преглед на мнение
                Ми...айляци хора-все пред компютъра..безделници..хубаво,че не сме и без празници..
                на работа съм аз има няма секи ден от 9 до 20.00 ч. пред тоя комп. полудявам.
                0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

И хубаво, че училище има нет, че човек да си оправи настроението, като ви чете
                  Златко ако ги внесете тези неща ще става много готин купон

Ицо, намерих го
                  Последно редактирано от stojan_defender-a; 18-09-09, 14:40.
                  о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                    И хубашо, че ш училище има нет, че чошек да си опраши настроението, като ши чете
                    Златко ако ги шнесете тези неща ще сташа много готин купон

ПС: на тази клашиатура нещо няма букша V
                    ...Стоянчо, да не учиш някакъв сръбски диалект !?
                    пп: ...А ти си можел и на български да пишеш !
                    Последно редактирано от chrichri; 18-09-09, 14:59.

Коментар

Първоначално публикуван от stanlypld Преглед на мнение
                      Ш'има бе. Мойта.
                      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                        И хубаво, че училище има нет, че човек да си оправи настроението, като ви чете
                        Златко ако ги внесете тези неща ще става много готин купон

Ицо, намерих го
                        ще, ще...сега си кореспондирам с китайчето по въпроса със станциите. Пратил съм му питанка за wouxun kg-uvd1 и quansheng tg-uvd....за 20 парчета
                        00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Първоначално публикуван от zlatoto_zd Преглед на мнение
                          ...за 20 парчета
                          За 20 парчета е сложен вноса. Требват 100 документа иразрешителни.
                          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                            За 20 парчета е сложен вноса. Требват 100 документа иразрешителни.
                            ..по магистралата - да, ама ние сме по горските пътеки
                            00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

само за Воксуна действай - ако има въпросителни някакви - насреща съм
                              Много добра машина.

Коментар

След тежко и напрегнато заседание, което продължава и в момента ПОС /Пловдивски офроуд съвет/ взе следното решение: Всички лица /ама всички/ да се явят с джипките в неделя /20 септември/ на бензиностанция Лукойл /преди моста, на излизане от Пловдив, посока Карлово/ в 9.35 часа. Ще се проведе кратко изследване на местности, находящи се на север от града. Присъствието на по-нови членове и на гости е задължително. За неявилите се без извинителна причина - тежки глоби.
                                Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X