Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групата от Пловдив - организационна тема 2009г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Групата от Пловдив

Първоначално публикуван от Lesov Преглед на мнение
    Колега снимките ти са уникални ! Поздравления
    Ако питаш мен, и най-калпавия фотограф ще направи уникални снимки при такива модели. Уникално шантави хора.
    Дай им джипка, локва и бабуна и си гледай сеира.
    Иван
    ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Майка ми не ще да готви гъбите. Страх!
      Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Тук ( http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=137 ) е моето скромно разказче Готина разходка се получи
        Първоначално публикуван от Greg Преглед на мнение
        Ахааа ..значи вие сте били .. махнахте ми на Лукойл-а в Пирдоп.. Аз ви поздравих с клаксона ... и обърнах за да спра да ви видя . ама вече бяхте запалили гумите на изток .....
        Хубаво беше да спреш да се видим
        Срещнахме и още един колега в Труд с ауди с лепенка на форума
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Разбрахте ли какъв е страничния ефект на този вид двойник на сърнелата? Аз вече го установих. Количеството е малко и бирата у дома свърши.
          Иван
          ivanp98[at]mail.бг

Коментар

ъ.... да попитам...тука в Изгрев има една фронтерка(на 200-300 метра от вкъщи) с лепенки на форума....собственика бързо да си признава

Коментар

каде в изгрев ?
              0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

И аз се прибрах. В Копривщица не можах да кача баира към Пловдиви се отказах. Сутринта смених горивните филтри и, о чудо, оправи се. Майстора твърдеше, че тия дето ги свали са оригиналните ама сигурно се е объркал... а в кръчмето в центъра на Копривщица кого мислите намирам? Една Витара пълна с гъбари и един самурай с Гяволи...
                Бан-метод с който модераторите налагат на останалите своя начин на мислене.
                Към модераторите-А изтрийте го сега.
                Суратя утрепа и тоя форум. Жалко. Сбогом Приятели. Вальо. О888 557Ч7Ч

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                  И аз се прибрах. В Копривщица не можах да кача баира към Пловдиви се отказах. Сутринта смених горивните филтри и, о чудо, оправи се. Майстора твърдеше, че тия дето ги свали са оригиналните ама сигурно се е объркал... а в кръчмето в центъра на Копривщица кого мислите намирам? Една Витара пълна с гъбари и един самурай с Гяволи...
                  И след снощнния ви хайдутлък сигурно трябва и вашите горивни филтри да сменяте
                  0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от stanlypld Преглед на мнение
                    каде в изгрев ?
                    ами...в непосредствена близост до "Преспите"....

Коментар

Ето малко снимки и от мен !След миенето на джипа ,смяната на виското на перката на радиатора остана време и за снимките
                      Прикачени файлове
                      Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
                      костeнурков спринт.... и в гората !!!!

Коментар

Съвсем скромно от днес Дявол коледа поздравява пловдивската група и даде шише ракия,дето шъ я раздаваме в петък на кръчмата,щото гъбарската витара е много трезвена !
                        пп: Да не си помисли някой,че сега се събуждам. Тази сутрин рано завторихме Копривщица,където намерихме уморени от вчера пловдивски членове и заедно с местните джигити се поокаляхме малко и понабрахме гъби (от ония неотровните).Всички се питахме,ако вчера бяхме хързулнзли паркетниците по тези пътеки,колко ли щяхме да наброяваме тази сутрин в Копривщица !

Коментар

В петък може(повтарям-има малка вероятност) да се появя към 19.30-20.00,след като свърша тренировки

Коментар

Съвсем скромно от днес Дявол коледа поздравява пловдивската група и даде шише ракия,дето шъ я раздаваме в петък на кръчмата,щото гъбарската витара е много трезвена !
                            пп: Да не си помисли някой,че сега се събуждам. Тази сутрин рано завторихме Копривщица,където намерихме уморени от вчера пловдивски членове и заедно с местните джигити се поокаляхме малко и понабрахме гъби (от ония неотровните).Всички се питахме,ако вчера бяхме хързулнали паркетниците по тези пътеки,колко ли щяхме да наброяваме тази сутрин в Копривщица !
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от chrichri; 21-09-09, 21:43.

Коментар

Добре де, защо не казахте маршрута предварително. Аз се бях на х. Средногорец, после ходих до х. Чивира. Щах да отскоча да ви видя. Не е честно
                              LZ1AID

Коментар

И още нещо ВАЖНО можем да ползваме "служебната тава" на Копривщица,като видяхме и заслона в гората и "служебната" дупка в която се заравя онова невинното,дето е за печене и отгоре му се пали огън.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X