Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неделни разходки / Пловдив 2013г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Неделни разходки / Пловдив 2012г

Тук има някакви разходки ,дето не съм и сънувал че има ,особенно с тези плюсчета....

Тръгване в 10,20 и пристигане в подходящо време за ядене и пиене,към 14ч

Коментар

Здравейте колеги много бих искал да се присъединя към вас за една разходка, но нямам идея с моите гуми дали ще мина по маршрута понеже не са много кални а тези дни кал да искаш.

Коментар

Първоначално публикуван от hunta Преглед на мнение
        Здравейте колеги много бих искал да се присъединя към вас за една разходка, но нямам идея с моите гуми дали ще мина по маршрута понеже не са много кални а тези дни кал да искаш.
        Ако не дойдеш няма как да разберем.
        Пали ,идвай и ще видим

Коментар

Тогава ще дойда пик да видом само да помоля накой да ме светне кое е това ОМВ на което е срещата?

Коментар

По околовръстното като тръгнеш - първото OMV е...

Коментар

Сетих се, благодаря много утре живи и здрави ще се запознаем лично.

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
                Каня всички,които искат и могат, да заповядат на разходка до Копривките в неделя , за да отпразнуваме рожденния ми ден!
                Ще говоря с Митака да ни запази място вътре,ако е много студено.

Моля другаря Спасов да си свърши домашната работа и да измисли маршрут до там(аз немога)

Който иска може да дойде и по асфалта!

Среща на ОМВ в 10ч!
                Който не е на ОМВ в 10ч..... в14ч.в кръчмата на бунгала Ела- пътят към БЧ. от ценъра на Х.Зздравец на 1км в ляво.
                Има ТАБЕЛА.....Тео ще ЧЕРПИ
                TOYOTA LJ70 3D Common Rail
                TOYOTA BJ40 3.5D
                Венци 0887551059

Коментар

Първоначално публикуван от venci67 Преглед на мнение
                  ...кръчмата на бунгала Ела- пътят към БЧ...
                  На мен лично ми беше за последно, този път "персонала" мина всички разумни граници. Жалко, защото готвят хубаво. Подобно отношение не съм търпял от много години. Ако не беше Тео да съм си тръгнал на 20-ата минута.

Коментар

Не разваляй на хората удоволствието - да те гледат как комуникираш с изрусената леличка.
                    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнение
                      На мен лично ми беше за последно, този път "персонала" мина всички разумни граници. Жалко, защото готвят хубаво. Подобно отношение не съм търпял от много години. Ако не беше Тео да съм си тръгнал на 20-ата минута.
                      Петьо,не си съвсем прав,защото като резервирах масите вчера,жената ми каза,че без меню обслужването ще е трудно и аз се съгласих,понеже не можех да взема отношение по въпроса.
                      JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0,Toyota LC90 1KZ-TE
                      BMW X5 E70 4.8is

"Да бъдеш втори означава да си пръв сред загубилите" Аертон Сена

Коментар

Първоначално публикуван от ghaytov Преглед на мнение
                        Петьо,не си съвсем прав,защото като резервирах масите вчера,жената ми каза,че без меню обслужването ще е трудно и аз се съгласих,понеже не можех да взема отношение по въпроса.
                        Ако в пазарлъка вчера е влязло и отвратително отношение, тогава наистина не съм прав. Знаеш, че не съм претенциозен, просто не мога да разбера хора, на които им преча да си гледат работата.

Коментар

ЕЕЕ разходката беше супер, надявам се скоро да има пак и малко по-кална

Коментар

Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнение
                            Ако в пазарлъка вчера е влязло и отвратително отношение, тогава наистина не съм прав. Знаеш, че не съм претенциозен, просто не мога да разбера хора, на които им преча да си гледат работата.
                            Знам,че си сериозен човек и не те упреквам за нищо!И за да приключим под темата,мога да си предложа услугите за последващи подобни мероприятия,да ги организирам съобразно желанието на "виновника",естествено безкористно!

P.S. Само някой да не иска да го правя в Сантяго,че тогава не отговарям за разходите!
                            Последно редактирано от ghaytov; 20-01-13, 19:41.
                            BMW X5 E70 4.8is

Коментар

Росене,ще те уволним като модератор!Редактирай настоящата тема за 2013г!
                              BMW X5 E70 4.8is

Коментар

Аз искам да благодаря на всички които дойдоха, и на тези които не можаха за подаръка и за пожеланията.
                                Благодаря и на Хайтов,че запази кръчмата,макар че не беше всичко както ни се искаше

В крайна сметка беше един хубав ден!

Мерси още веднъж

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X