Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Неделни разходки / Пловдив 2013г
Свий
X
-
От: Неделни разходки / Пловдив 2013г
На трака се вижда как караме с 30-40км/ч от Кричим покрай реката. По едно време вдигаме 56-62км/ч за около километър и после спираме за дълго време.Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
Най-добрите ми спомени са предстоящите!
Коментар
-
Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнениеВсички, които размахвахте чукове, Ви видях!
По моя ГПС скоростта в завоя преди дървото е била 64.
Представи си ако беше тойота
Коментар
-
Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнениеВсички, които размахвахте чукове, Ви видях!
По моя ГПС скоростта в завоя преди дървото е била 64.JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0,Toyota LC90 1KZ-TE
BMW X5 E70 4.8is
"Да бъдеш втори означава да си пръв сред загубилите" Аертон Сена
Коментар
-
От: Неделни разходки / Пловдив 2012г
Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеРуси пък предлага просто да си водим нещо по-приятно за чукане .TOYOTA LJ70 3D Common Rail
TOYOTA BJ40 3.5D
Венци 0887551059
Коментар
-
От: Неделни разходки / Пловдив 2012г
Първоначално публикуван от venci67 Преглед на мнениеСакън , не пишете такива неща, че другата неделя да не се изсипят от БГ.мама за "разходки".JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0,Toyota LC90 1KZ-TE
BMW X5 E70 4.8is
"Да бъдеш втори означава да си пръв сред загубилите" Аертон Сена
Коментар
-
Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнениеАйде другата седмица пак!Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
Коментар
-
По моя ГПС скоростта в завоя преди дървото е била 64.
и шофирахме до Пловдив.TOYOTA LJ70 3D Common Rail
TOYOTA BJ40 3.5D
Венци 0887551059
Коментар
-
Тамън се бях престрашил да взема да дойда и аз , ама като гледам тия снимки направо ми се отщя отвсякъде. Той бачо Росен ма врънка от бая време ама все са скатавам. Па и джипката служебна... Не че не била на оффроуд с вас ама... Ще изчакам някоя по-софт разходка.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар