Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изграждане на офроуд трасе

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Щом ще ме чакате да черпя Не идвам вообще Още не сме свършили никаква работа, а ще се черпим Мога и да почерпя ама на някоя чужда свадба

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Сигурен ли си, че ще са много мераклиите да дават пари за да се ровят на някакъв полигон, при положение, че под (или над) носа им има цяла планина? Щото аз не бих дал и стотинка за такова нещо.
    Точно за това ги питам колегите Пловдивчани. Ама май ги вълнува повече кой ще почерпи Ясна ми е вече работата

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
    Сигурен бях...... че само автора на темата ще ме вземе на сериозно!!!!
    Съжалявам

Закривате темата и толкова Всичко ми стана ясно вече

Първоначално публикуван от intermeto Преглед на мнение
    колега Bro АТВ-та ще могат ли да карат?
    Идеята беше всичко що иска и АТВ и джипове кой с какво иска Но май никой няма да кара Защото доста хубаво ме разколебаха за идеята

Айде весело посрещане на новата 2013 И всичко най.........Натиснете снимката за да я уголемите

Име:dyado-koleda-i-snezhanka-pristignaha-s-broniran-voenen-dzhip-v-pleven.jpg
Прегледи:2
Размер:44.5 КБ
ID:5439947
    Последно редактирано от sobax; 31-12-12, 15:47.

Коментар

От: Изграждане на офроуд трасе

Първоначално публикуван от BRO
      Айде весело посрещане на новата 2013 И всичко най.........[ATTACH=CONFIG]530744[/ATTACH]
      Мерси здраве и късмет и повече офффроуд за всички колеги и колежкиии.
      Последно редактирано от Decho Nissana; 31-12-12, 16:03.

Коментар

Първоначално публикуван от BRO
        Точно за това ги питам колегите Пловдивчани. Ама май ги вълнува повече кой ще почерпи Ясна ми е вече работата
        Всички нови членове черпят,а ти като не искаш да си такъв какво можем да направим?
        Хайде,не се сърди ами ела на 4-ти да обсъдим предложението за трасе-няма да черпиш!

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
          Всички нови членове черпят,а ти като не искаш да си такъв какво можем да направим?
          Хайде,не се сърди ами ела на 4-ти да обсъдим предложението за трасе-няма да черпиш!
          Не се сърдя колега! Малко се изплаших че ще съм ошушкан до стотинка след нова година! А съм и Васил ще съм със съдрани джобове Обещах на голяма компания да ги водя за Василюв ден на едно място от където няма да се върна с пари Така, че само ще се срешна с вас и ще поговорим по въпросът. А за това дали ще стана член на клуба.... Не зная Ако стана...... Още от ученик бягам от членства Hе станах и член на КОМСОМОЛА едно време Малко смешно ми звучат тези членства и т.н. Не ми се обиждайте Аз малко съм дели фишек И не обичам да се съобразявам с някой или със нещо А когато членуваш няма как да не се съобразяваш Нали e така? Иначе когато имам финансова възможност ВИНАГИ черпя На сърце винаги имам Ама на джоб
          Последно редактирано от BRO; 31-12-12, 15:53.

Коментар

Ееее жалко. Ама и ние сме едни...
            Човека място ще даде , с багера ще го изрови... От нас се иска само вместо да ходим безплатно са караме в необятната гора, просто при него да караме. И то за не много пари.
            Колега , пловдивчани не те заслужаваме.
            Мисля че сега е подходящ момента веднага да пуснеш нова тема като например "Защо не искам да почерпя пловдивската група" или " Пловдивската група - офроудъри или обикновенни използвачи".
            Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Васко, много ти се радвам на ентусиазма, но ти предлагам да намалиш малко оборотите. Първо се огледай, виж за какво става въпрос. Сложи си някакви колеленца на Паджерото и иди на офроуд. Запознай се с хората и виж кой-какъв е. Тогава чак питай за съвети за започване на бизнес. Сега всички те възприемат много НЕ сериозно! И то с пълно право!

Сега ти правя второ предупреждение за постовете! Трето няма да има!
              Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
              Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                Ееее жалко. Ама и ние сме едни...
                Човека място ще даде , с багера ще го изрови... От нас се иска само вместо да ходим безплатно са караме в необятната гора, просто при него да караме. И то за не много пари.
                Колега , пловдивчани не те заслужаваме.
                Мисля че сега е подходящ момента веднага да пуснеш нова тема като например "Защо не искам да почерпя пловдивската група" или " Пловдивската група - офроудъри или обикновенни използвачи".
                Във никакъв случей НЯМАХ ТОВА В ПРЕДВИД

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
                Васко, много ти се радвам на ентусиазма, но ти предлагам да намалиш малко оборотите. Първо се огледай, виж за какво става въпрос. Сложи си някакви колеленца на Паджерото и иди на офроуд. Запознай се с хората и виж кой-какъв е. Тогава чак питай за съвети за започване на бизнес. Сега всички те възприемат много НЕ сериозно! И то с пълно право!

Сега ти правя второ предупреждение за постовете! Трето няма да има!
                Роска ще ми обясниш ли на срещата за тия неща че не ги вдявам май май? Благодаря
                Последно редактирано от sobax; 31-12-12, 16:11.

Коментар

Нещо такова ли имаш предвид ако е за това аз съм ЗАААА.http://www.youtube.com/watch?feature...v=qSnPvhdHn-4#!

Коментар

Баце, то на такова трасе се троши техника за 1000000$ седмично
                    Не мисля, че е за нас това
                    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Пука ли ти?И без друго няма какво да трошиш
                      878940653

Коментар

Това трасе е поне на площ от 200 декара .... за 5 дкара само може трасе за моторни косачки
                        Честита нова година на всички !
                        Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                        New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

По-добре направи нещо от този вид.Така ще взимаш и такси за билети и ще продаваш бира и кебаби.Я виж колко много хора се събират.А на такова трасе ще идват и карачи от целата Европа. А не само от Македония Сърбия и Албания.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Преглед на мнение
                            Пука ли ти?И без друго няма какво да трошиш
                            Да някой първи паднаха в боя.

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                              Това трасе е поне на площ от 200 декара .... за 5 дкара само може трасе за моторни косачки
                              Честита нова година на всички !
                              Колегата е прав, а също така и много други от вас! Затова бях пуснал и темата! За да ви чуя мненията. Поразгледах чертежи на няколко елемента. Вече ми е ясно че не е лъжица за моята уста Представа си нямах от тези неща! Вече ми е ясна работата, но ще дойда да се запозная с вас. Защото ми е интересно. А и ако може да се кача при някой от вас при някоя от вашите разходки? За да разбера повече на живо! Ще съм благодарен

Коментар

Що не бре баце винаги има първи път нека и в Пловдив да се направи нещо стига сме мрънкали само напред бре младеж

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X