Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изграждане на офроуд трасе

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Изграждане на офроуд трасе

Първоначално публикуван от BRO Преглед на мнение
    Как така утре На 4 януари ще дойда в кръчма Сентръл парк Нали там се събирахте от клубът
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...136341&page=24

В кръчмата присъствието е желателно ако и ти ще пишеш учебник по офроуд. Ако ще практикуваш-УТРЕ е подходящо..
    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Не мога да практикувам в момента поради няколко причини: Карам лека кола за в момента! Джипът ми е за малък ремонт! Дълга база е! И е със смешно ниски гуми 100% сте ми се смяли ако сте ме виждали някъде Въпросът ми е дали може да се изкарват пари от такова трасе за офроуд? Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00086.jpg
Прегледи:1
Размер:169.5 КБ
ID:5439403Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01249.jpg
Прегледи:1
Размер:117.0 КБ
ID:5439404

Коментар

Караваната става - след лифт, де..

Коментар

Въпросът ми е дали може да се изкарват пари от такова трасе за офроуд?
          Под пари ще останеш, вервай ми!
          Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
          0879076007 Жельо

Коментар

Първоначално публикуван от jpetrov Преглед на мнение
            Под пари ще останеш, вервай ми!
            Подкрепям! Това е голяма краста, но откъм парите- само даваш, не взимаш. Не мисля, че парите са най-важното колега.Парите не могат да се сравнят с шоуто което ще ти предостави това трасе!
            Следя темата с интерес, успех!
            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
            0878 23 58 34- Радо

Коментар

То за лифт на каравани съм изгледал доста филми. Става всичко! Май ще я продавам! Харесали са я едни мераклии Не ме оставят на мира. Май ще я давам. И ще си докарвам друга. Стига да ми платят това което искам. Иначе не я давам. Защото е супер и съм си я обслужил от до! А и удоволствието да си си във къщи на всякъде където решиш да отидеш е огромно Било то на язовир, море, балкан или в чужбина. Не се навираш по квартири и хотели. И си на една крачка от плажа Не е като на палатка

Еми то и офроуда и къмпинга са си краста голяма И за двете се иска инвистиция в оборудване А и едното може да се съчетае с другоро Обмислял съм и за къмпинг вариянта. Обаче там е малко по сложно със разрешителните. Вкарване в регулация ток вода Разрешително за строежите планове и т.н. Докато за трасе няма какво да се строи. Може само някаква зграда със статут временна постройка. Или някакъв навес кадето да има хапка пйка.
              Последно редактирано от sobax; 30-12-12, 20:09.

Коментар

То за лифт на каравани съм изгледал доста филми. Става всичко! Май ще я продавам! Харесали са я едни мераклии Не ме оставят на мира. Май ще я давам. И ще си докарвам друга. Стига да ми платят това което искам. Иначе не я давам. Защото е супер и съм си я обслужил от до! А и удоволствието да си си във къщи на всякъде където решиш да отидеш е огромно Било то на язовир, море, балкан или в чужбина. Не се навираш по квартири и хотели. И си на една крачка от плажа Не е като на палатка

Еми то и офроуда и къмпинга са си краста голяма И за двете се иска инвистиция в оборудване А и едното може да се съчетае с другоро Обмислял съм и за къмпинг вариянта. Обаче там е малко по сложно със разрешителните. Вкарване в регулация ток вода Разрешително за строежите планове и т.н. Докато за трасе няма какво да се строи. Може само някаква зграда със статут временна постройка. Или някакъв навес кадето да има хапка пйка.
                Колега,къде си къмпирал,по случайност познавам стари къмпингари?
                JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0,Toyota LC90 1KZ-TE
                BMW X5 E70 4.8is

"Да бъдеш втори означава да си пръв сред загубилите" Аертон Сена

Коментар

На Арапя и Силистар. Иначе на много язовири ходя. Защото съм си правил едино малко пунтонче със извънбордов двигател 4кс Евенруд Да си бръмкам за кошия. Не съм рибар. Обикалям когато остана свободен къде ми хрумне Не е задължително на къмпинг. Имам си генератор за ток резервoари за вода баня тоалетна хладилника ми работи. Така че мога на всякъде да отида. По принцип на къмпинги ходят повече хора които нямат такива екстри и ползват от къмпинга ток вода и wc. Тази година останах разочарован от плажа на Арапя По конкретно от мръсотията.

Коментар

Определено идеята за офроуд трасе за джипове и Атв,е актуално и витае от дълго време в Форума,но никой не я е осъществил.Това което е сигурно е,че да се постигне желания резултат е нужна доста сериозна инвестиция,а възвращаемост е немислима за кратък период от време,дори и да се организират кръгове от шампионат...но не е лоша инвестиция ако разполагаш със свободни капитали.
                    Офроуда в познатата му форма за любителски цели по принцип не е машина за пари,а точно обратното,когато се организира нещо,то е за сметка на организаторите,и се прави за добруването на общата кауза покрай която гравитираме повечето и всячески се раздаваме.
                    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Въпросът ми е дали може да се изкарват пари от такова трасе за офроуд?
                      Колега, не им вярвай те нямат опит, пари се вадят доста /имам лични примери/ едни 20 000 евро ще те оправят и да караме при теб ще е удоволствие. Гледай трасето да е поне 100км. иначе няма смисъл да палим жипките.
                      TOYOTA LJ70 3D Common Rail
                      TOYOTA BJ40 3.5D
                      Венци 0887551059

Коментар

Далече съм от мисълта за бързо забогатяване Това не става с работа. Мисля че полека полека с труд и желание ще се получи. Просто не знам какво се изисква. И какви елемени трябва да се изградят. А и каква площ ще отнеме. Може вообще да не разполагам със такава площ. Сега само разпитвам все още. За шампионат и дума не може да става. Мисля че за шампионат ще трябва доста повече площ от колкото имам аз. За какви 100 км какви 20 000 евро Кви са тия цифри? Слезте на земята. Или се събудете Аз говоря за 3 до 5 10 декъра със направени ями с вода и без вода препятствия от насипана пръст филц пясъk. Нещо подобно. И то ще ги правя аз със багера. За във гората не знам какво мога да направя Най далечният ми имот е на студенец. А най близкият до кв. Беломорски. Замисълът ми е да не се бие път a да може всеки ден да се кара във свободното време. Кой кога реши. Ако не става за джипове! Мога да го направя като АТВ атракцион със АТВ-та под наем. Като на Лаута картингите но със неравен терен и АТВ та. E тогава вече ще трябват средства за АТВ-тата
                        Последно редактирано от BRO; 30-12-12, 22:40.

Коментар

BRO, по-добре се хвани с нещо, което разбираш! Потърси Тодор Христов да ти обясни колко му струва трасето за АТВ в Дълбок Дол и дали е изкарал някакви пари от него (дълбоко се съмнявам изобщо да го е правил за пари)! Това трасе, щом искаш да е платено, ще трябва да го заградиш, да имаш човек на заплата там, касов апарат и т.н. Не казвам, че е невъзможно (виждал съм по Дискавъри такива), но аз лично не бих инвестирал и 2 лв в това. Във форума има много хора с възможности и знания как би могло да се направи - запитай се защо не са го направили!

Коментар

Писах в другата тема, ама не знам чел ли го е. Айде да го сложа и тук:

"Преди 12-13 години, със Стоян Колев, искахме да правим учебно трасе за рали пилоти. Декарите бяха около 18 и вероятно достатъчни. От общината казаха, че трябва да се промени категоризацията на земята, което струваше едни доста пари. Трябвало и съгласие от съседите - какви съседи у полето, бре?! Ааа, нали и други имат места там, съседи са и може да не били съгласни с шума и миризмите.
                            Сметките по разходите не бяха оптимистични - за да има кяр, цената на един учебен час, с наш автомобил, излизаше около 100 лева. С кола на ученика 30-40 лева. От пожарна май нямаше нужда, но линейката беше задължителна, което правеше операцията немислима. (на кого и колко трябваше да се плаща за линейката?!) Айде да кажем, с линейката щяхме да оправим нещо, но кой би дал 100 лева за учебен час?! Отказахме се. При BRO е по-различно, но смятам че и там ще има въртели."
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Момчета,много задълбахте!Къде сравнявате трасето на Тодор,трасе за бегачки с желанието на колегата. Човека има място,има и багер. Копа три трапа,слага една люлка,някоя и друга стара гума от фадрома и започва да работи!!И цялата група от Пловдив ще кара там разбира се,нали те ще му кажат кое и как да стане!
                              088пет722пет99
                              http://www.hydropompi.com/

Коментар

Ама точно за това става въпрос братле Не за спецялно трасе за състезания от голям мащаб Че аз да не съм Рокфейлер
                                Последно редактирано от BRO; 30-12-12, 23:55.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X