Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изграждане на офроуд трасе

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Изграждане на офроуд трасе

Няма лошо. Имаш сериозна почерпка от мен ако успееш. Това е моето мнение за идеята. Нали за това си пуснал темата?
    Първоначално публикуван от BRO Преглед на мнение
    ...Нооо не значи че трябва да се отчаеш и да не мисли за нищо друго ново повече. Не си ли съгласен с мен? ...
    Нямаш идея с колко нови неща съм се захванал.

Коментар

Далече съм от мисълта за бързо забогатяване Това не става с работа. Мисля че полека полека с труд и желание ще се получи. Просто не знам какво се изисква. И какви елемени трябва да се изградят. А и каква площ ще отнеме. Може вообще да не разполагам със такава площ. Сега само разпитвам все още. За шампионат и дума не може да става. Мисля че за шампионат ще трябва доста повече площ от колкото имам аз. За какви 100 км какви 20 000 евро Кви са тия цифри? Слезте на земята. Или се събудете Аз говоря за 3 до 5 10 декъра със направени ями с вода и без вода препятствия от насипана пръст филц пясъk. Нещо подобно. И то ще ги правя аз със багера. За във гората не знам какво мога да направя Най далечният ми имот е на студенец. А най близкият до кв. Беломорски. Замисълът ми е да не се бие път a да може всеки ден да се кара във свободното време. Кой кога реши. Ако не става за джипове! Мога да го направя като АТВ атракцион със АТВ-та под наем. Като на Лаута картингите но със неравен терен и АТВ та. E тогава вече ще трябват средства за АТВ-тата
      Аз съм за идеята!

Колеги,моля ви слезте на земята- 20 000 евро няма да стигнат!
      А и 5 декара не са малко,знаете ли колко ще ни е гот!

Кога ще е първа копка,че нещо се улежах,кара ми се яко по кал и дупки!

Ако имаш нужда от помощ мога да ти дам телефона на един приятел, той разбира от тия работи с трасетата.

Коментар

Е още не знам кога и дали изобщо ще го правя Ще се видим на сбирка ще обсъдим това онова. Чаак тогава ще реша какво ще правя
        Последно редактирано от BRO; 31-12-12, 00:14.

Коментар

Е още не знам кога и дали изобщо ще го правя Ще се видим на сбирка ще обсъдим това онова. Чаак тогава ще реша какво ще правя
          Добре колега,ще те чакаме на следващата сбирка,нооооо последния в групата плаща сметката. Такава е традицията,да не се изненадаш!
          Ще дойдеш нали!

Коментар

Ако пиете кафенца и безалкохолно само! Плащам я Ще дойда разбира се Нали е в цар симеоновата сентръл парк в 20ч 4яну Нали тогава се пада Ако нещо не съм прав пиши Кога къде и във колко

Коментар

Независимо,че не се пуши,тоя път и аз ша дойда да слушам...че ми стана интересно..
              [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
              Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

И на мен ми е интересно То нали затова се събирате Да е интересно И аз съм пушач Ще се излиза от време на време на студ отвън да се припомпва на бързо по някой фас
                Последно редактирано от BRO; 31-12-12, 03:44.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                  Караваната става - след лифт, де..
                  Давай е ще е преправим на бръжки.

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
                  Аз съм за идеята!

Колеги,моля ви слезте на земята- 20 000 евро няма да стигнат!
                  А и 5 декара не са малко,знаете ли колко ще ни е гот!

Кога ще е първа копка,че нещо се улежах,кара ми се яко по кал и дупки!

Ако имаш нужда от помощ мога да ти дам телефона на един приятел, той разбира от тия работи с трасетата.
                  И аз съм за пък да се опита.
                  Последно редактирано от sobax; 31-12-12, 10:36.

Коментар

пари няма да изкараш скоро, но пък ще се сдобиеш с много приятели, което може и да е по-ценно

Коментар

колега Bro АТВ-та ще могат ли да карат?
                      Живота втора серия няма.

Can-am Renegade 800R XXC
                      Honda TRX 450ER

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                        ... И цялата група от Пловдив ще кара там ...

Сигурен ли си, че ще са много мераклиите да дават пари за да се ровят на някакъв полигон, при положение, че под (или над) носа им има цяла планина? Щото аз не бих дал и стотинка за такова нещо.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Някой да говори със собственика на заведението да го запази цялото за 4ян. че се очертава голяма сериозна сбирка

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                            Сигурен ли си,
                            Сигурен бях...... че само автора на темата ще ме вземе на сериозно!!!!
                            088пет722пет99
                            http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
                              Някой да говори със собственика на заведението да го запази цялото за 4ян. че се очертава голяма сериозна сбирка
                              Да! Навсякъде се чува, че новака с трасето за офроуд ще почерпи. Пълно ще е!
                              Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Вече си хапя езика да не напиша нещо... Зает съм, но ще се върна за 4-ти!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X