Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Организационна тема за Трофи България 2012
Свий
X
-
Коментар
-
От: Организационна тема за Трофи България 2012
Това за служебните лица си е решение на комисия Офроуд, което не задължава съдийската комисия на федерацията, и се прилага, когато е възможно.Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнениеЗа всички които си мислят, че да си около БФАС не е доходен бизнес
... хотел, пътни и по 50 лева на ден ...
Нали уж служебните лица бяха на доброволен принцип ...
Все пак, никой не е длъжен да спонсорира организаторите като заплаща от джоба си пътуване и настаняване.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Наско,тия неща се дотоварят предварително.Не сме били в "кухнята на организацията",затова коментарите ще са общи.Първо,за догодина такива ситуации най-вероятно вече няма да има.Второ,ако сте имали някакви уговорки,различни от това,което се случва сега,изводите освен за вас/организаторите/ си остават и за нас/участниците и симпатизантите/.И на края риторичния въпрос-"Имали адже ба безплатен обяд?".Аз имам отговор,но с него няма да ангажирам никого.Нека силата да бъде с нас!
Suzuki Grand Vitara
+34 642 91 4154
Коментар
-
Не знам как се кашля с букви...Първоначално публикуван от РАДО/РАДОСТИН РАДНЕВ Преглед на мнение...за догодина...Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
Най-добрите ми спомени са предстоящите!
Коментар
-
ще дойда, но като спортен комисар към БФАС.Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение...за догодина...
Май май е по доходно отколкото като обикновен п.......
Живота втора серия няма.
Can-am Renegade 800R XXC
Honda TRX 450ER
Коментар
-
Радо , кажи отговора , че мисля и аз другата година да си подам кандидатурата за спортен комисар към БФАС ...Първоначално публикуван от РАДО/РАДОСТИН РАДНЕВ Преглед на мнениеНаско,тия неща се дотоварят предварително.Не сме били в "кухнята на организацията",затова коментарите ще са общи.Първо,за догодина такива ситуации най-вероятно вече няма да има.Второ,ако сте имали някакви уговорки,различни от това,което се случва сега,изводите освен за вас/организаторите/ си остават и за нас/участниците и симпатизантите/.И на края риторичния въпрос-"Имали адже ба безплатен обяд?".Аз имам отговор,но с него няма да ангажирам никого.VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Абсолютно си прав. На лицата им беше платен хотела. Ще им бъде платен и транспорта.Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеТова за служебните лица си е решение на комисия Офроуд, което не задължава съдийската комисия на федерацията, и се прилага, когато е възможно. Все пак, никой не е длъжен да спонсорира организаторите като заплаща от джоба си пътуване и настаняване.
НО, знаеш че на 17.01.2012г. от Комисия Офроуд при БФАС са взети решения, едно от които е служебните лица да са на доброволен принцип ... толкова ли не можаха да се намерят хора, които да се откажат от хонорарите си и да дойдат на доброволен принцип в името на спорта ... Има и още нещо - изплащането на възнагражденията би трябвало да стане със "Сметка за изплатени суми", да се удържат данъци и в последствие това да се декларира в НАП, иначе организатора не може да си оправдае разхода.
Спирам да пиша по темата ....BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...
Коментар
-
Кой направи техническия преглед на вашето състезание и колко му платихте?Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение... толкова ли не можаха да се намерят хора, които да се откажат от хонорарите си и да дойдат на доброволен принцип в името на спорта ...
Колко хора с правоспособност на съдии в БФАС има във вашия клуб? Ако има такива, колко от тях са с 1-а категория, та да могат да са главен комисар на състезание? А какво е положението в другите клубове?
Ако хората с необходимата правоспособност са една шепа, редно ли е да се очаква от тях да хвърчат из цялата страна по няколко пъти в годината за своя сметка (не само в пари, но и във време) "в името на спорта" ?!?Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Преди да спреш да пишеш по темата обясни тук какво чака до сега, та не им плати транспорта???Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнениеАбсолютно си прав. На лицата им беше платен хотела. Ще им бъде платен и транспорта.
Едно е да искаш да не се печели от офроуда , друго да им се бърка в джоба!Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар