Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изкачване на връх Мусала

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Изкачване на връх Мусала

Колеги, тази събота с приятели мислим да се качим до Мусала.

Като разгледах на Google Maps, видях,че от дясно на мусала 1км по-ниско има някакъв път който идва от Бели Искър. Там минава ли се ? Някой знае ли дали има пътека за изкачване от там към върхът.

Идеята ни е да се закараме до подножието на върхът, да оставим мазньо там и после да катерим до горе. Това дали е възможно ?
    Последно редактирано от hackman; 17-08-11, 17:30. Причина: допълнение за пътя
    One Planet, One Internet!
    We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
      Колеги, тази събота с приятели мислим да се качим до Мусала.

Като разгледах на Google Maps, видях,че от дясно на мусала 1км по-ниско има някакъв път който идва от Бели Искър. Там минава ли се ? Някой знае ли дали има пътека за изкачване от там към върхът.

Идеята ни е да се закараме до подножието на върхът, да оставим мазньо там и после да катерим до горе. Това дали е възможно ?
      Това ако не е най-коментираният път във форума пък на! Точно от там по принцип не се минава. Същият резултат можеш да постигнеш и ако отидеш до х."Грънчар". Пътека за Мусала има, ама началото й е доста далеч от подножието ...

Има си бая тепкане на 2х2 и маршрутът е по-дълъг от онзи през Боровец и х. "Мусала".
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Lesov Преглед на мнение
        А ето и как се заформя програмата за кратка ни почивка в Рила
        на 5,6 и 7 август 2011 ще обходим: Паничище - Седемте Рилски езера - Мусала

1 ден
        6ч. Сточна гара- Сапарева баня- Паничище-(сборен пункт в 8,30ч. пред кабинката за билети за лифта) -с лифт до хижа „Рилски езера”, обиколка на седемте рилски езера. Връщане с последния лифт настаняване в хотел „Енергоремонт” вечеря, нощувка.

2 ден
        закуска, поход до хижа „Скакавица” и Скакавишки водопад езера"- обиколка на седемте езера. Връщане в хотела, вечеря, нощувка.

3 ден
        закуска. С транспорт- Боровец, с лифт до Ястребец- х.Мусала (участие в празника на Рила). По желание изкачване на вр.Мусала (2925м.) Вечерта връщане в Пловдив.
        Лесов, как беше на Мусала?

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
          Това ако не е най-коментираният път във форума пък на! Точно от там по принцип не се минава. Същият резултат можеш да постигнеш и ако отидеш до х."Грънчар". Пътека за Мусала има, ама началото й е доста далеч от подножието ...

Има си бая тепкане на 2х2 и маршрутът е по-дълъг от онзи през Боровец и х. "Мусала".
          Много харен и разгледен си е маршрута от х.Грънчар до в.Мусала.
          Ама е за туристи, здрав човек го минава за 3 часа.
          По миналата седмица ходих да спасявам двама приятели , които ми се подлъгаха по акъла за този маршрут.
          Не можаха да се върнат до х.Грънчар и спаха в х.Мусала. След това нямаха сила за връщане.
          Взех ги от Боровец. Категорично отхвърлиха и предложението ми да ги закарам до яз.Бели искър и от там за 1.5 часа до Грънчар.
          Обърна ми се гьона от шофиране Боровец-х.Грънчар. За 8 часа направих 400 км от Пловдив.

Коментар

Първоначално публикуван от joro_c Преглед на мнение
            Много харен и разгледен си е маршрута от х.Грънчар до в.Мусала.
            Ама е за туристи, здрав човек го минава за 3 часа.
            По миналата седмица ходих да спасявам двама приятели , които ми се подлъгаха по акъла за този маршрут.
            Не можаха да се върнат до х.Грънчар и спаха в х.Мусала. След това нямаха сила за връщане.
            Взех ги от Боровец. Категорично отхвърлиха и предложението ми да ги закарам до яз.Бели искър и от там за 1.5 часа до Грънчар.
            Обърна ми се гьона от шофиране Боровец-х.Грънчар. За 8 часа направих 400 км от Пловдив.
            Ние с теб, да не би да сме се засякли на Грънчар???
            За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
            Honda Dominator 650
            088ЧЧ93979-->Борис
            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
              Ние с теб, да не би да сме се засякли на Грънчар???
              Преди две седмици бях на Грънчар.
              Вчера минах с.Добърско-Семково(горния път)-Трещеник-Якоруда.

Коментар

Първоначално публикуван от joro_c Преглед на мнение
                Преди две седмици бях на Грънчар.
                Вчера минах с.Добърско-Семково(горния път)-Трещеник-Якоруда.
                Аз вчера се качих по езерата може и да сме се засякли една черна джи-класа..
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                  Аз вчера се качих по езерата може и да сме се засякли една черна джи-класа..
                  Оная, с малките пистарки на нея ли?
                  Видях такава на х.Семково.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X