Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изкачване на връх Мусала

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Изкачване на връх Мусала

Първоначално публикуван от Владо Йончев Преглед на мнение
    Изкачването на Мусала е чудесен еднодневен преход, който може да се направи през всеки сезон на годината, стига времето да е стабилно. Разстоянията са следните: Боровец - хижата 2,30 ч, хижата-върхът под 2 ч, дори 1,30 ч. Дори остава време да се направи и траверсът през Трионите-Малка Мусала и през Сфинкса да се слезе в хижата. Надолу пътят от хижата до Боровец се взема за доста под 2 ч. Лифтът на качване пести около час - всеки си преценява дали си заслужава парите. Така, че колеги не го мислете много - може да отидете и 2, и 3, и 5 пъти тази година. Просто използвайте първия свободен ден
    Става , ако всички подтичвате нагоре с раниците на гърба.......Много заблуждаващи времена...и то отнесени към хора , които се учудват , че трябва да вървят пеша....
    животът е магия !
    X5 3.0d

Коментар

Знаех си аз, че тази група пеш не ходи...!

Коментар

Всички ли сте от Плд. ? Новобранци взимате ли ? Аз от 2 години мрънкам и никои не се навива да катерим.

Коментар

Е ся активността се повиши драстично
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Lenkiss Преглед на мнение
            Всички ли сте от Плд. ? Новобранци взимате ли ? Аз от 2 години мрънкам и никои не се навива да катерим.
            Това, че сме от Пловдив е случайност. Заповядай (не пише откъде си). И да уточня-ще правим приятен туризъм, а не алпинизъм. В този сезон новобранци няма.

Коментар

Мерси!! Любимец, ако ти говори нещо. Днес ли трябва да потвърдя дали ще идвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Lenkiss Преглед на мнение
                Мерси!! Любимец, ако ти говори нещо. Днес ли трябва да потвърдя дали ще идвам.
                О, да...заповядай във винарската изба в Любимец да те почерпят от мое име!

Коментар

ха-ха-ха чудесно.

Коментар

Хм, явно съвсем сериозно мислите да се морите пеш в тази жега... Имам приятел с хеликоптер, звънкайте, за да ви спасяваме
                    +359 899985804

Коментар

А не .... Не ме освобождават от работа в петък.
                      Който тръгва - приятна разходка.. и ще чакам снимки.

Коментар

Аз също съм навит, но ще направя прехода Якоруда-Боровец(с нивата) от Боровец с Лифта до Ястребец-Мусала-Мусала-Х.Грънчар(там ни чака човек с колата, пиржоли, ядене, може и спане в бунгалата, риболов Задължително!Хижаря ми е дружка, цените не са много скъпи..) От грънчар-Нехтеница/които са за "Полето" може да минат по мършрута на "Каскадата" или Деривацията, той ги отвежда на Яз.Белмекен /-Якоруда.. После пей сърце..Мършрута е около 8-9 часа..Ще следя с интерес темичката Та ще се радвам ако се засечем някъде по мършрута
                        За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                        Honda Dominator 650
                        088ЧЧ93979-->Борис
                        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Експедиция Вихрен 2011,приключи успешно!Всички участници се представиха на ниво,с изключение на мен,който мислех,че ще се гътна преди върха и пристигнах с 2ва часа закъснение.Прехода беше много тежък за мен,но ще участвам пак,особено с Войводата!

Снимки:https://picasaweb.google.com/ghaytov...itonVihren2011
                          JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0,Toyota LC90 1KZ-TE
                          BMW X5 E70 4.8is

"Да бъдеш втори означава да си пръв сред загубилите" Аертон Сена

Коментар

Тези са много впечатляващи. Дано да те разберат. :
                            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                              Тези са много впечатляващи. Дано да те разберат. :
                              После с жена ми се майтапихме,че ако бях се гътнал там,едва ли тя би могла да закара децата ни,да ме видят в близките 10-15 години!?
                              JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0,Toyota LC90 1KZ-TE
                              BMW X5 E70 4.8is

"Да бъдеш втори означава да си пръв сред загубилите" Аертон Сена

Коментар

Докато ми дойде музата да сваля и аз някоя снимка, ето една интересна тема за Вихрен: http://www.offroad-bulgaria.com/show...?t=9660&page=1
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X