Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проекти за лого на Пловдивската група
Свий
X
-
От: Проекти за лого на Пловдивската група
3, 6 и 9 са много добри, но наистина джипката не е лошо да е някаква която я има в групата, джипка трябва да има на логото определено.Ford Maverick 2.4i
Лудоста не е болест, тя е призвание!!!
0896064492
Коментар
-
Що пък трябва да има джип, може наистина да е връх както беше казано по горе. В Офроуд Пловдив няма само Джипове, има и мотори и АТВ и бъгита и сичко свързано с Офроуд.Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker
Коментар
-
Това което е предложил Росен с върхове/тепета отгоре (имаме тепета като никой друг и Родопите са наблизо)Не бързай ако искаш да стигнеш
Ако ще си говорим за красавци да взема и аз да кача някоя снимка?Първоначално публикуван от Keitchrow Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]305703[/ATTACH] Ето един красавец [ATTACH=CONFIG]305705[/ATTACH]и още нещо
Съвсем сериозно предложение:
Ако наистина искате/ме да сложим автомобил, то би било редно да е на някой от групата с най-голям опит.
Аз предлагам да сложим на логото на Руси бялата бегачка-има вид има дух има и авторитет.
Коментар
-
Аз не че ми е особено работа, ама поради чий го правите това лого на ингилизки?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Хей сладури ...концентрирайте се върху дизайнаПървоначално публикуван от Keitchrow Преглед на мнениеСъгласен
Това дали да е Майна , РВ и т.н. го уточнете на срещата в петък, аз обещах на Лесов само лого, а не да мисля и слоган
За колите - благодаря, свежо е и мен ме кефи на Руси евоюшъна, ама да няма после обидени що не е Нисана на Дечо или на Наско зверчето ...или пък някоя друга
Иначе мога да направя идеален вектор на колата
Текста е на английски само защото на български с този шрифт не може да се пише. Спрете се на някакъв конкретен текст и ще си поиграя 1-2 часа да го нарисувам със същия шрифт, но на майчиния ни език.
Поздрави
АлбенаПоследно редактирано от abbyviper; 02-03-11, 22:55.някой ден и по-голяма джипка ...
Коментар
-
Браво, бе, Росене!!Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнениеМалко ли сте ми се смяли
Смейте се още
[ATTACH=CONFIG]305620[/ATTACH]
Ако има малко вариации върху темата ти, определено това ще да е.
нека не се меся в творческия процес на Албена, ама ..
Това всичкото, с подчертан грип на текста, и понапълнено до един правоъгълник ..
IMHO..
Коментар
-
Е, хайде де, то точно това е идеята да се месите и да се избере нещо, което всички с кеф да си носят на джипките и на тишъртитеПървоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеБраво, бе, Росене!!
Ако има малко вариации върху темата ти, определено това ще да е.
нека не се меся в творческия процес на Албена, ама ..
Това всичкото, с подчертан грип на текста, и понапълнено до един правоъгълник ..
IMHO..
някой ден и по-голяма джипка ...
Коментар
-
Аби, виж сега - ти го знаеш това отлично - ако си имаш идея в главата, то нищо друго не може да я измести, и всяка и промяна определено се приема не много радушно - става въпрос за реформи по твоята си - точно твоята си - идея.
И изключително само за това - с уважение към творческия процес - се извиних в предния пост.
Определено си играеш с инструментите професионално - джентълменски отстъпвам пред дамата-експерт.
Коментар
-
Вени, благодаря, но определено не съм от болезнено ревнивите графични дизайнери, които не приемат чужди идеи. Даже още миналта година коментирахме с Лесов и правих едни проекти с балкани по които има след от гуми, но явно безвъзвратно съм ги изгубила. Сега имам цели три дни да творяПървоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеАби, виж сега - ти го знаеш това отлично - ако си имаш идея в главата, то нищо друго не може да я измести, и всяка и промяна определено се приема не много радушно - става въпрос за реформи по твоята си - точно твоята си - идея.
И изключително само за това - с уважение към творческия процес - се извиних в предния пост.
Определено си играеш с инструментите професионално - джентълменски отстъпвам пред дамата-експерт.
А вие действайте с коментарите, това е идеята на темата
някой ден и по-голяма джипка ...
Коментар
-
Моето мнение е че РВ Пловдив си е напълно достатъчно.
Изчистено,без натрапчивите 4х4 и тем подобни....блокажи и марки автомобили.
Трябвало да има на някой от групата поне джипката?
-Ми,мойта разбира се,до тука ми е над 12.000лв.
Никви джипове,логото си е много добре,кратко,точно и ясно:
РВ Пловдив
Айде стига сме си чесали клавиатурите.Със себе си съм имал повече проблеми,
отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар