Снощи на срещата преди да си тръгна се спомена на бързо тоя въпрос, явно после е коментиран по-подробно. Спомена се, че понеже двамата с Лесов сме най-активни в тоя раздел трябва някой от нас да е модератор. Понеже двамата с него го бяхме коментирали и мнението ни беше общо, че да си модератор е ангажимент и ставаш обект на негативизъм понякога и на двамата не ни се искаше. После явно и двамата се надъхахме и сега чак се говори за гласуване и т.н. Не е необходимо да се гласува, аз нямам особени амбиции за този "пост". Просто обмислях как да подреда и преподреда някои неща, но тук няма толкова много писания, че да има голяма нужда от това. Щом Лесов ще отделя време... да решава и да казва.
Днес с него коментирахме и друго: Технически вероятно е възможно не един а няколко души да изпълняват такава функция. Така все ще има някой онлайн и т.н.
А защо пък да нянаме двама модератори? Перфектно!
Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
0879076007 Жельо
...
Ако не затрудняваме сегашния ни модератор, моля да ни направи форма за гласуване.
...
Всеки може да пусне тема с анкета. Ако някой не може да се оправи с пускане на една анкета дори, как ли ще се оправи с модерацията. Оставам с впечатление, че не разбирате какво би трябвало да върши модераторът...
Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Всеки може да пусне тема с анкета. Ако някой не може да се оправи с пускане на една анкета дори, как ли ще се оправи с модерацията. Оставам с впечатление, че не разбирате какво би трябвало да върши модераторът...
Колеги, ЗА МНОГО ГОДИНИ НА ВСИЧКИ!!! С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ЗДРАВЕ РАДОСТ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА. А сега по темата. До сега не съм успял да дойда на нито една среща по различни причини, а и доколкото следя още не е уточнено местото и часа на срещата. Аз съм все пак отскоро във форума, но имам следното мнение: нека се направи едно общо събрание на пловдивската група. Ако се знае броя на хората, на тази среща трябва да присъствуват поне 51% от цялата група и тогава да се обсъди проблема и да се избере модератор на подфорума, защото виждам, че иначе мненията са доста противоречиви. И нека това да стане по възможност по-бързо, защото имам чувството, че хората от останалите групи на форума започват да ни гледат с насмешка като хора които са извоювали нещо, но не знаят как да се възползват от него, а ние
не сме такива. Затова нека да действуваме по-бързо и експедитивно за да не ставаме за смях. Бъдете живи и здрави и на всич
ки през новата година БЕЗАВАРИЙНО..................
[B]НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ !!![/B]
[B]0899-43-23-58[SIGPIC][/SIGPIC][/B]
Колега, ЗА МНОГО ГОДИНИ И НА ТЕБ И ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ!
Сега по темата, час и място на срещата? Има и час и място не на една а на две
Първата в Сряда 19.30ч "Старите Българи"
Втората в Недела 10.00ч на ОМВ.
По принцип се събираме доста повече от 51% в Сряда,но тогава на никой не му е до гласувания, затова има тема тук,за да може човек спокойно да си пусне мнението.
И не се притеснявай за насмешката,тя винаги си присъства...незнайно защо.
Желая им успех, на всички Вас да бъдете все повече и винаги заедно! Съгласно правилата, Вашият форум е с частен статут и не се подчинява на правилата в портала. Тук право да модерират имат само определените от Вас Модератори. Частните правила изработвате и приемате както решите и намерите за добре.
Коментар