Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на Модератор на Вашата група

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на Модератор на Вашата група

Уважаеми колеги, при мен постъпи уведомление от страна на:
    stojan_defender-a

за това, че поради лични причини, не е в състояние да отделя нужното време за Модерацията на този форум.

Моля Ви, да изберете нов Модератор, или да предложите процедура за неговият избор.
    VPetrov.photography

От: Избор на Модератор на Вашата група

На Стоян му беше натресено да модерира нашата група, момчето правеше каквото може, но явно силите са му стигнали дотук. Следва някой да си признае, че може да наблюдава раздела и да му се дадат права. За съжаление не мога да предложа никой. Най-добре е един по желание.

Поздрави!
    Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Предполагам, че в сряда на обичайната ни среща ще можем да обсъдим очи в очи въпроса и в четвъртък да дадем предложение за модератор.
      За сега под форума ни не е много натоварен и смятам, че задачата не е много тежка ... мисля, че сред нас има доста хора можещи да се справят с този благороден ангажимент. Надявам се да не се притесняват и да обявят с гордост кандидатурите си.
      www.4x4Trips.bg

Коментар

В сряда... като всяка сряда
        Каквото е оставено за сряда... продължава да си чака
        Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
        Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

На срещата избрахме Lesov за Модератор.
          За протокола нека всеки даде вот:

За Lesov
          TOYOTA LJ70 3D Common Rail
          TOYOTA BJ40 3.5D
          Венци 0887551059

Коментар

Аз предлагам себе си за модератор на подфорума. Имам нужното време, желание и възможност.

Коментар

Първоначално публикуван от venci67 Преглед на мнение

За Lesov
              + 1
              Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
              0879076007 Жельо

Коментар

Струва ми се че пак почваме с някакви локуми тука ?За тези които неидват редовно на збирките в сряда да поясня решихме да направим Петър Лесов модератор за да видим дали ще се справи с задачата. Мисля че повече няма какво да се разисква.

Коментар

Първоначално публикуван от venci67 Преглед на мнение

За Lesov
                  Не виждам смисъл като сте го решили, пак да се пише...
                  На Лесов му желая успех като модератор, другото му го казах по телефона като се чухме още миналата седмица

П.С: Звучи ми добре да ни модерира жена, но май предложението е закъсняло!
                  о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Понеже цяла седмица коментирахме с колегата Росен, сега имаме и още една кандидатура - Росен sobax !
                    за това предлагам да направим едно леко гласуване ... за да няма сърдити ?!

Ако не затрудняваме сегашния ни модератор, моля да ни направи форма за гласуване.
                    И ще е най-хубаво да дадем 3-4 дена за да може всеки от нас да изрази мнение.

PS
                    решението аз да поема задълженията на модератор бе взето на "алкохолната" ни среща от една семпла част на Пловдивската група !
                    Аз не се отказвам от ангажимента, но не искам да създаваме поводи за сръдни и за това предлагам явно гласуване !
                    Ако все пак това е затруднение за организацията на форума ... съм готов да поема веднага задълженията.
                    Последно редактирано от Lesov; 16-12-10, 19:03.
                    www.4x4Trips.bg

Коментар

Аз съм за Пепи

Коментар

Първоначално публикуван от pajero I Преглед на мнение
                        Струва ми се че пак почваме с някакви локуми тука ?За тези които неидват редовно на збирките в сряда да поясня решихме да направим Петър Лесов модератор за да видим дали ще се справи с задачата. Мисля че повече няма какво да се разисква.
                        Подкрепям това мнение,а ако някой е против да казва. Друг е въпроса откъде Петьо ще намери време,но щом се наема-нека се пробва.

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                          Подкрепям това мнение,а ако някой е против да казва. Друг е въпроса откъде Петьо ще намери време,но щом се наема-нека се пробва.
                          Петьо е човека!Дали ще издържи на напрежението,това ще покаже времето!Аз лично смятам, че ще се справи!Както се казва в една песен "С малко помощ от моите приятели"!И то само,ако няма време!
                          JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0,Toyota LC90 1KZ-TE
                          BMW X5 E70 4.8is

"Да бъдеш втори означава да си пръв сред загубилите" Аертон Сена

Коментар

Снощи на срещата преди да си тръгна се спомена на бързо тоя въпрос, явно после е коментиран по-подробно. Спомена се, че понеже двамата с Лесов сме най-активни в тоя раздел трябва някой от нас да е модератор. Понеже двамата с него го бяхме коментирали и мнението ни беше общо, че да си модератор е ангажимент и ставаш обект на негативизъм понякога и на двамата не ни се искаше. После явно и двамата се надъхахме и сега чак се говори за гласуване и т.н. Не е необходимо да се гласува, аз нямам особени амбиции за този "пост". Просто обмислях как да подреда и преподреда някои неща, но тук няма толкова много писания, че да има голяма нужда от това. Щом Лесов ще отделя време... да решава и да казва.

Днес с него коментирахме и друго: Технически вероятно е възможно не един а няколко души да изпълняват такава функция. Така все ще има някой онлайн и т.н.
                            Последно редактирано от sobax; 16-12-10, 22:32.
                            Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                            Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Лесов мисли трезво и зряло. И мисли.
                              Той е човека.
                              [IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X