Щом така е според производителя-няма какво. Въпреки, че все пак натоварването на конструкцията ще бъде по-голямо, отколкото ако въжето влиза отдолу.
Нещо повече-при увеличаване на диаметъра по който се навива въжето(2-ри, 3-ти ред) при долно навиване натоварването намалява(намалява се рамото към захвата), а при горно навиване се увеличава.
Но щом е сметнато от производителя-действай, то ще си покаже като я вкараш в боя.
Илияне, с това въже както излиза отгоре на барабана ще имаш ядове.
На моята механичната лебедка отначало беше така, и заради по-голямото рамо което се получава към основата започна да си огъва и къса захвата към рамата. След като пуснах въжето отдолу(като на всички лебедки) всичко си дойде на мястото.
Докато още не си завършил напълно работата-разваляй, и сложи да дърпа отдолу на барабана.
Пия почти всичко
Да Коле,понеже не знаех как изобщо трябва да е позиционирана тая пущина за правилна работа,се разтърсих из мануалите,ако не бях видял долоизложеното,щях да метна въжето отдолу,като на стандартните...,затова и соленоидите вързах като по книга,хората са изложили доводите защо трябва да е точно така,за мен е без значение,но за добрата работа на точно тази лебедка явнo има значение,още повече че е монтирана така, че няма сила която да я изтръгне от шасито.
Илияне, с това въже както излиза отгоре на барабана ще имаш ядове.
На моята механичната лебедка отначало беше така, и заради по-голямото рамо което се получава към основата започна да си огъва и къса захвата към рамата. След като пуснах въжето отдолу(като на всички лебедки) всичко си дойде на мястото.
Докато още не си завършил напълно работата-разваляй, и сложи да дърпа отдолу на барабана.
Бях намерил една подобна , не и помня марката , някаква американска беше , пак 24 волта , беше с две скорости , бърза и бавна и ми искаха 1000 лева , сега ме е яд , че не я купих , ама какво да се прави .
Това Рамзи е уникално животно , сложих си такава , 24 волтова на една Скания , платформа , правил съм страшни издевателства с нея ,, е не спира никога , въже 12 мм. го прави на трески , верижен трактор ДТ 75 го качва без да го усети . Най тежкото което съм качвал с нея е трактор Т-150 , със спукани гуми , не мърдано 10 год. страхотно клаясало . Два акумулатора по 180 ампера .
Да,само добри отзиви има за тоя модел на Рамзи,бавна ,но адски силна лебедка,тя по принцип си е и промишлена-Heavy Duty.
Това Рамзи е уникално животно , сложих си такава , 24 волтова на една Скания , платформа , правил съм страшни издевателства с нея ,, е не спира никога , въже 12 мм. го прави на трески , верижен трактор ДТ 75 го качва без да го усети . Най тежкото което съм качвал с нея е трактор Т-150 , със спукани гуми , не мърдано 10 год. страхотно клаясало . Два акумулатора по 180 ампера .
Ако имаш възможност за мери колко консумация дърпа под товар, слагай як акумулатор .Уж червените редуктори разтоварват лебедката. Е поне няма да я строшиш
Консумацията е доста по малка от тази на Китайска лебедка,сложих нов 100 ампера,мотора на таз лебедка е 2,5 коня,чрез червячния редуктор разтоварва,и дава много по голяма тяга,фактически тази е с два редуктора,както и механичната е с ком и червячен,но тука няма кардан.
Ако имаш възможност за мери колко консумация дърпа под товар, слагай як акумулатор .Уж червените редуктори разтоварват лебедката. Е поне няма да я строшиш
Не знам кви ги приказваш за това заключване? Аз моята я отключвам от муфата, издърпвам колкото ми трябва и после си я заключвам като натискам за заключване и издърпвам още малко въже, докато съвпаднат зъбите. Не разбрах как така можеш да я заключиш само на ход?
Не ще да заключи докато не завъртя на ход барабана да съвпаднат муфите,и с отключването тъй,размъдвам и тогаз,при тва с усилие..,ама работи си.
Остави коментар: