радославе ще ме повозиш ли на диското, че съм се навил да взимам и аз едно такова
Само свирни и ще го измислим, стига да не съм много ангажиран.
Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.
Искам да благодаря на всички участници в днешния поход организиран от LRE за оказаната ми помощ в няколкото приключения в които се забърках.Без вас щях още да си вися на пустия му връх.
В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
аз ако знаех колко ще се засили и отдалечи,щях да организирам отделна дисциплина.а кракът е един леген със вода и жена ми носи лед.
на дидката аватара и аз не го виждам.снимки като се обработят.
В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
да,божо има снимка на която се вижда как аз и кучето лари гоним гумата
Коментар