някой ще ме просветли ли каде е тази безиностанция,аз ще доида от към карнаре
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
24 май - Свищи плас, етрополски балкан - купон за любители
Свий
X
-
Добре.А до там с Йордан какво ще правите?Ако искате да сеПървоначално публикуван от GOLDY-Владиан ХристовПредполагам че ако се видиме към 9.00 на бензиностанцията след околовръстното ще оспеем да се предвижим навреме до срещата.
съберем по-рано някъде -казвайте.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Аз идвам, правете организация за колоната и групово тръгване от София.
Ще очаквам повече подробности тук.

ПП: Имам 4 свободни места при мен без да включвам двете в багажника, който няма превоз - да заповяда
Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.
Коментар
-
Първоначално публикуван от derhunterДобре.А до там с Йордан какво ще правите?Ако искате да сеПървоначално публикуван от GOLDY-Владиан ХристовПредполагам че ако се видиме към 9.00 на бензиностанцията след околовръстното ще оспеем да се предвижим навреме до срещата.
съберем по-рано някъде -казвайте.
До там ще се оправиме някак сиLZ1VMH
Коментар
-
Радо, дай някакъв телефон, да ти звънна да се разберем за пътя. Ние сме трима с много бира( достатъчно за всички). А моят телефон е 0887590528, ако ти е удобно, прати ЕсЕмЕс.
Камене, бензиностанцията е веднага след като излезеш от Златица в посока София, на 200 метра от табелата за край на града. Ако стигнеш село Челопеч, обърни и се върни 2 км. Това ше ти е знак, че си подминал.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Аз, Злати и Дидката ще се при Радо. 9 без 15 потегляме от неговия офис (между Дружба и сервиза на Дунев).
В крайна сметка, останалата група ще се събира ли на Shell-а посока Варна (там, където се чакахте за войната), или не? И в колко последно?
Още едно доуточнение - Злати взима правилната бира, обаче всеки носи сам пържолки, нали? Емо, ще вземеш ли най-офроуд-аджийската скара ever?
Дидке, най-добре пиши на Радо да три обясни къде е офиса му. Със Злати ще отидем дотам.
Коментар
-
Който желае да пътуваме заедно В 9.00 ч.НА ШЕЛ ПРЕДИ БОГОРОВ.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
-
Я кажете на какви честоти (канал) ще се комуникира, че аз имам на 446 и на 27 MHz (надявам се днес да ми я донесът).Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.
Коментар
-
На 446. Аз също ще нося станция.Първоначално публикуван от Радослав РайчевЯ кажете на какви честоти (канал) ще се комуникира, че аз имам на 446 и на 27 MHz (надявам се днес да ми я донесът).
Радо, нека да се срещнем 8.30ч. пред твоя офис, за да отидем в 9.00ч. на Shell-а преди Богоров.
Коментар
-
Радиостанциите си ги носим.По принцип работим на канал 8 чисто.
На Шел ще ги стиковаме.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
-
Дидка, ела на Шела на околовръстното преди Богров към 9 утре. Там ще ти е удобно и от там ще тръгнем всички заедно.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro
Дидке, най-добре пиши на Радо да три обясни къде е офиса му. Със Злати ще отидем дотам.
Драснах му ЛС и му пуснах и номера си, та ако не съм в нета да се чуем...
няма с какво да дойдаПървоначално публикуван от zzlatevДидка, ела на Шела на околовръстното преди Богров към 9 утре. Там ще ти е удобно и от там ще тръгнем всички заедно.
майка е болна - не иска да ме закара
със зет ми не ми се занимава щото само ми овърта.....
друг няма кой... и така
ще си хвананякоя маршрутка до дружба и ще се видим там..... ако става така де
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар