Обява

Свий
Няма добавени обяви.

24 май - Свищи плас, етрополски балкан - купон за любители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

някой ще ме просветли ли каде е тази безиностанция,аз ще доида от към карнаре
    "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Предполагам че ако се видиме към 9.00 на бензиностанцията след околовръстното ще оспеем да се предвижим навреме до срещата.
      LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
        Предполагам че ако се видиме към 9.00 на бензиностанцията след околовръстното ще оспеем да се предвижим навреме до срещата.
        Добре.А до там с Йордан какво ще правите?Ако искате да се
        съберем по-рано някъде -казвайте.
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Аз идвам, правете организация за колоната и групово тръгване от София.
          Ще очаквам повече подробности тук.

ПП: Имам 4 свободни места при мен без да включвам двете в багажника, който няма превоз - да заповяда
          Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
          LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
          Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter
            Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
            Добре.А до там с Йордан какво ще правите?Ако искате да се
            съберем по-рано някъде -казвайте.

До там ще се оправиме някак си
            LZ1VMH

Коментар

Радо, дай някакъв телефон, да ти звънна да се разберем за пътя. Ние сме трима с много бира( достатъчно за всички). А моят телефон е 0887590528, ако ти е удобно, прати ЕсЕмЕс.
              Камене, бензиностанцията е веднага след като излезеш от Златица в посока София, на 200 метра от табелата за край на града. Ако стигнеш село Челопеч, обърни и се върни 2 км. Това ше ти е знак, че си подминал.
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Аз, Злати и Дидката ще се при Радо. 9 без 15 потегляме от неговия офис (между Дружба и сервиза на Дунев).

В крайна сметка, останалата група ще се събира ли на Shell-а посока Варна (там, където се чакахте за войната), или не? И в колко последно?

Още едно доуточнение - Злати взима правилната бира, обаче всеки носи сам пържолки, нали? Емо, ще вземеш ли най-офроуд-аджийската скара ever?

Дидке, най-добре пиши на Радо да три обясни къде е офиса му. Със Злати ще отидем дотам.

Коментар

Който желае да пътуваме заедно В 9.00 ч.НА ШЕЛ ПРЕДИ БОГОРОВ.
                  Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter
                    Който желае да пътуваме заедно В 9.00 ч.НА ШЕЛ ПРЕДИ БОГОРОВ.
                    Иване, там сме

Ще си носите ли радиостанции?

Коментар

Я кажете на какви честоти (канал) ще се комуникира, че аз имам на 446 и на 27 MHz (надявам се днес да ми я донесът).
                      Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                      LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                      Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Първоначално публикуван от Радослав Райчев
                        Я кажете на какви честоти (канал) ще се комуникира, че аз имам на 446 и на 27 MHz (надявам се днес да ми я донесът).
                        На 446. Аз също ще нося станция.
                        Радо, нека да се срещнем 8.30ч. пред твоя офис, за да отидем в 9.00ч. на Shell-а преди Богоров.

Коментар

Радиостанциите си ги носим.По принцип работим на канал 8 чисто.
                          На Шел ще ги стиковаме.

Коментар

Дидка, ела на Шела на околовръстното преди Богров към 9 утре. Там ще ти е удобно и от там ще тръгнем всички заедно.
                            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro

Дидке, най-добре пиши на Радо да три обясни къде е офиса му. Със Злати ще отидем дотам.
                              Драснах му ЛС и му пуснах и номера си, та ако не съм в нета да се чуем...

Първоначално публикуван от zzlatev
                              Дидка, ела на Шела на околовръстното преди Богров към 9 утре. Там ще ти е удобно и от там ще тръгнем всички заедно.
                              няма с какво да дойда
                              майка е болна - не иска да ме закара
                              със зет ми не ми се занимава щото само ми овърта.....
                              друг няма кой... и така
                              ще си хвананякоя маршрутка до дружба и ще се видим там..... ако става така де

Коментар

радославе ще ме повозиш ли на диското, че съм се навил да взимам и аз едно такова
                                "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X